Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Banu ce mai faci? nu prea mai dai pe la noi, de ce? s-a intamplat ceva?

Ramona multumesc nici eu nu stiu etimologia numelui, am cautat ceva pe net la un momentdat dar nu am gasit nimic, si stai linistita ca vei gasi si tu un nume rar si frumos pt bebelina ta, asa cum cauti

27+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

nu prea am mai intrat deloc pe net....

ma simt prea grea si prea mare si nu mai am nici un chef sa ma dau jos din pat

am intrat intr-o stare de lene toatala!!!
mi se mai face burtica pietroi si beau apa multa cu no spa.....

astept sa imi fac glicemia sa vad daca am sau nu diabet de sarcina.... ultima data era 72.
tre sa mai fac si pt toxoplasma sa vad daca nu cumva am facut boala acum......
dr mea e in concediu se intoarce saptamana viitoare....

am inceput iar cu gandurile negre despre nastere...........
scenarii intregi se desfasoara in capul meu despre cum o sa fie .... cum o sa se poarte personalul medical cu mine si daca o sa fie un medic barbat de garda ce ma fac? ca eu n-am mai fost la barbati....

si parca de 2 zile bebe nu se mai misca asa de mult cum o facea inainte .... inainte parca ma lovea sau facea gimnastica... acum se misca mai putin dar pentru mine normal ca a devenit un motiv de ingrijorare......

in rest toate bune hehehe

Banu 26+ Salih

Mergi la inceput

si eu am zile in care n-am chef de nimic, de lene totala cum spui tu...
totxoplasma n-am facut-o nici eu...nu mi s-a zis ca ar fi nevoie sa o fac...o sa fac si eu o intrebare la urmatorul control sa vad ce si cum.tu unde nasti?la ce spital?
mai lasa gandurile alea negre ca nu ajungi nicaieri cu ele, la ce te ajuta ca stai si te gandesti la tot felu de prostii de-astea? fii mai optimista!

P.S. daca e barbat stai linistita ca nu musca, gandeste-te ca nu esti prima si nici ultima care o consulta

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Banu ia iesi tu din butoiul ala de mmelancolie gravidoasa. Ai o glicemie buna din cate se vede, toxo va iesi si asta bine! Vad ca stai si in pat, asta e bine, dar sa stii ca burta se face pietroi si in mod normal, ai contractii BH, ai putea totusi sa te plimbi putin seara prin zona unde stai, te-ai simti mai bine.

Cat despre nastere, daca esti sperioasa sa stii ca va fi chiar o incercare grea. Nu zic ca n-o sa doara sau ca nu va fi greu, dar cu cat astepti evenimentul asta mai senina, cu cat de te gandesti cum sa iti imbunatatesti starea in acele momente, cu atat va fi mai bine. In plus, stiu de la mama mai ales, personalul medical se poarta bine cu tine daca te vad senina, daca te vad o panicoasa si mai si urli pe-acolo de la primul centimetru dilatat o sa cam reactioneze si ei in consecinta: "uite alta isterica". Sunt si ei oameni, si gandeste-te ca numai asta vad la serviciu.

Oricum, tocmai pentru ca sunt oameni nu cred ca o sa ne trateze ca pe niste animale la taiere. O sa ne ajute, si daca n-o fac de la inceput, sfanta spaga o sa ne ajute si pe noi ca si pe altele, doar suntem in Romanica si n-are rost sa ne ascundem dupa deget cu asemenea lucruri nu?

Mai bine ia zi-mi cine o sa vina cu tine la spital, sotul sau si mama/tata/frati...? Eu ma gandeams a mi-i chem pe toti acolo. Satra lu papuc reloaded... Vedem noi daca-mi mai arde atunci.

Oricum,eu sunt convinsa ca va fi bine, tu nu ai raportat probleme deosebite in sarcina, si vei naste usor si frumos. Pana la urma e naturala sau cezariana in cazul tau? Pup, acum chiar plec!

30+ fara nume

Mergi la inceput

o sa nasc la cantacuzino .... daca dr mea ramane ca pana acum. daca ma enerveaza imediat imi caut alta......

si cu toxoplasma daca ai avut boala inainte ai anticorpii acum si nu e pericol parca dar daca n-ai facut boala deloc si nici n-o ai acum e periculos sa faci acum.

asa ca mie mi s-a recomandat sa fac analiza in fiecare luna dar eu o fac la 1 luna jumate sau 2.... si asa e scumpa
pana acum n-am nimic da cine stie de acum incolo.

nu mai ma pot abtine de la scenariile in legatura cu nasterea
sper sa fie dr mea de garda atunci sa nu fiu pe mana altcuiva
sau sa vina ea... oricum daca contractiile nu sunt puternice cred ca mai stau acasa pana or deveni puternice si o putea si dr sa vina.

eu normal ca inca n-am apucat sa vb cu ea despre nastere daca vine si o sa-i spun ca-i dau si bani normal .... sa vedem ce facem cu epidurala....

si parca in ultimul timp toata lumea ma enerveaza.... ma cert cu toti din nimicuri... vreau sa fiu lasata in pace sa nu aud pe nimeni toata lumea sa-mi faca pe plac,,,

nu stiu ce-i cu mine... o propozitie gresita daca-mi spui parca iese o tragedie si parca am o pofta dar de cumparaturi.. lucruri pentru bebe care le-am vazut inainte si nu le-am luat acum mi-a ramas gandul la ele cum ar fi paturica cu leu de la ikea/.... cine-i nebun sa plece la ikea pe caldurile astea?? ei bine eu din titan mai aveam putin si-o faceam.........

tare ciudata sunt si ma simt in perioada asta...........

Banu 26+ Salih

Mergi la inceput

300

mersi mult de incurajari
stiu ca ai dreptate am si citit cu cat ti-e frica mai tare cu atat te doare mai tare e vorba de niste substante parca care le elibereaza creierul

spaga sigur ca o sa dau o sa pregatesc plicurile pentru toata lumea numai sa fie bine

si la spital sa vina doar sotul care sa fie undeva afara sa nu-l vad nu stiu nu vreau sa vina nimeni sa ma vada in starea aia.............

mi-e ca fac ca alta data cand am ajuns la urgenta ca-mi era rau intr-o iarna.... ajungem acolo si de frica ii spun sotului draga mergi tu ca mie mi-e frica .... hehehehe

eu nu vreau sa vad pe nimeni nici pe mama nici pe tata sa ma vada cu fata aia ..... sotul imi ajunge
de fapt daca nu ma doare prea tare as vrea sa-l vad dar cand or fi contractiile alea puternice nu mai vreau sa vad pe nimeni

va multumesc pentru cuvintele frumoase si pt incurajari
sper sa fie bine tot la toata lumea si sa fim sanatoase si noi si bebelusii

Banu 26+ Salih

Mergi la inceput

Banu cred ca toate avem stari si stari, lasa ca trecem noi si de perioadele astea mai dificile,o sa fim iarasi calme si senine cu copilasii in bratze, nu te mai ingrijora atat ca o sa fie totul bine

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

multumesc gargarito

sper sa ma calmez si sa ma apuc de exercitii

tu ti-ai facut bagajul?
vreau si eu sa ma apuc sa mi-l fac dar nu vreau prea multe lucruri sa iau stii tu cam ce? sau vreun site?

Banu 26+ Salih

Mergi la inceput

apropo fetelor cucuietelor..la mine incepe incet incet sa se contureze dunga aceea maro pe burtica...voi cum stati la capitolul asta?

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

parca si parca si la mine incepe.....
se vede un picut......

Banu 26+ Salih

Mergi la inceput