Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Maine cumparam si noi patul si caruciorul si facem comanda de sistem de supraveghere cu cam video. Si mai iau si hainutze ca mai pot de nerabdare.....Si o sa iau si produse de ingrijire pentru bb. POate gasesc ssi sutiene pentru alaptat. A luat cineva ? De unde?

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Fresh stii ce se spune ca al doilea copil e mai mare?Eu nu bag mana in foc ca e adevarat ,dar toate prietenele mele care au nascut al doilea copil a fost mai mare ca primul.Acuma om vedea cum o fi la noi....
bab boy,babytza felicitari ptr schimbarea semnaturilor si la mai mare
boo nici eu nu m-am apucat inca de hainitze,cred ca sapt viitoare.

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Baby boy, Babytza felicitari pt schimbarea semnaturii!
Boo, eu am spalat hainele copilului sapt trecuta si azi ma apuc sa le calc...sper sa nu ma apuce lenea!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aaaa, am uitat, am vazut ca vorbeati de buric. Nici la mine nu a iesit Aveam un mare stres cu asta. Dar cred ca am scapat.
Linia mea noroc ca e cam palida, ca in rest zici ca e pipi de vaca. Suie rau de tot !!! Zig-zag

PS. am mai crescut 2 cm in burta.. dupa vreo luna si ceva de stagnare. Am pus si cateva poze din we asta.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Boo, esti o mamica superba..mereu cu zambetul pe buze!!Felicitari!
Fetele, naste careva la maternitatea CFR2?CA citeam in ziar ca are conditii de lux si s-au dotat cu aparatura de ultima generatie
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=210739

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza si de la noi!

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco!

Baby boy, Babytza felicitari pt schimbarea semnaturii!

Nici eu nu am spalat hainele lui Luca, le voi spala de mana prima oara (mi-e mila sa le bag la masina)si astept sa mai iau cate ceva sa le spal pe toate! Da, Boo, comand pe mothercare, clar! Nu vreau suport de cadita de la ei, ii recomandam Claudinnei, nasol daca nu livreaza la noi din astea mai grele! Ma bucur ca esti bine si calma, asa te vreau, curajoaso, mai si nasti prima, cred!

Luca e un mare balerin, citeam ce ziceai Nusha, 27 miscari pe zi, ha, poate pe minut! Al meu nu sta o secunda, se foieste, se roteste, ziua si noaptea (mai nou il simt toata noaptea cum salta si se inconvoaie). Luca al meu e mai lung cu doua saptamani decat media si ma gandesc ca se intinde si el mititelul, isi cauta pozitia, ca scoate in acelasi timp manuteze, picioruse, ma zguduie cu totul, si nu face pauze mai lungi de 15 minute si astea f rar. Eu ma intrebam cand doarme dar cica ei misca si in somn. Si nu are legatura cu saptamanile Nusha, al meu misca asa de cand avea 3cm, ca toti medicii ecografisti au remarcat, s-a intors pe toate fetzele, i-am vazut fata profil; nu s-a ascuns la nicio eco. E activ de felul lui si eu asa sunt obisnuita. Dimineata ma trezesc si ii zic "Buna dimineata, mami, ai dormit bine?" Te rog sa ma crezi ca raspunde, misca, se suceste, eu comunic cu puiul meu, prin vorbe si atingeri! Ii cunosc miscarile.
Am mai pus trei filmulete cu miscarile lui, facute cu telefonul, sper sa imi iau si eu o videocamera curand! Filme am zeci, pacat ca nu se vede clar asa cum as vedea cu o camera, ele se vad ff clar in format mic, cand le mareste webshots e cam aiurea, nu ma pricep ce sa fac! Dar e fff clar cum misca burta, le gasiti la semnatura!

Si eu o sa fac salate de vinete, Bitza, ne coacem impreuna! Nu stiu daca fac azi dar fac, azi am chef de salata orientala! Nici eu nu am niciun fel de probleme cu statul in picioare, ieri am stat in soare pe balcon ca sa il spal, deci...

Babytza, pana la 7 dimineazta? Chef, nu gluma!

Va poooop!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 47 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

multumesc pt raspunsuri, voi lua leg cu med de fam
raportez si eu buric inca la locul lui plus o liniuta subtire maroniu deschis
la mine toata burta e suie din cauza scoliozei, asa ca n-am pretentii ca linia sa fie dreapta

cat despre prenatal ... daca ar fi dupa mine as vrea doar post, dar nu cred ca voi fi in stare la cum ma simt sa rezist la servici atat ...
diferenta e cam mare intre salariu si cei 6 milioane de la stat, asa ca vreau sa am cat mai mult timp la dispozitie cu guguloiu fara sa ma gandesc la inginerii financiare

30+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui Boo
PS. am mai crescut 2 cm in burta.. dupa vreo luna si ceva de stagnare. Am pus si cateva poze din we asta.

Boo eu de la inceput te plac si te admir foarte tare! Imi place cum arati graviduta, ai o burtica superba, nu lasata, nu flasca, nu nimic, mare cum imi place mie, si tu esti luminoasa si frumoasa! Ai gusturi care tare imi plac, ai facut o camera de vis! Plus ca imi place ca nu te plangi niciodata ca te doare colo sau dincolo, esti puternica si luptatoare! Hai ca ti se pun cornite, ma opresc!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 47 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Eva stiu ca nu pentru tine vroiai, ziceam doar asa ca sa stii la ce sa te astepti de la ei. Ca o sa fie lucruri pe care le pui in cos si te trezesti la finalul comenzii ca iti spun "we're sorry but we don't deliver.." Si sunt unele chestii care n-au treaba cu dimensiunea sau greutatea sau pretul.
Da, chiar sunt calma si linistita, ma si mir si eu cateodata de mine. Sambata am fost la o petrecere si toata lumea intreba cat mai am si Andrei foarte mandru raspundea "mai avem 2 saptamani si ceva". A zis de atatea ori ca deja parca m-a facut prea constienta de asta si i-am zis sa nu mai repete ca incep sa intru in panica.
Na, ca iar am numarat si AMR 17 zile ... uuuuuuuuuu va iau dupa mine pe urma. Chiar cred ca sunt cam prima

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Eva esti tare draguta !!!! Multumesc pentru complimente. Si eu ti-am admirat tie burtica si nu numai de la inceput !

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput