Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Ne-am adunat si noi de pe coclauri (a se citi de la mare si munte) si am intrat sa multumim mult fetelor care ne-au felicitat cu ocazia implinirii unui anisor: anya, simo, luna, anto, otim, nikole, lia, timi, violetan, karligutza.
Lia, o pentru cuvintele frumoase si felicitari pentru prima maseluta a Unei, careia ii urez de pe acum LA MULTI ANI! (mai e putintel pana maine si din pacate nu prea ma mai invrednicesc sa scriu pe forum zilele astea). Ii mai doresc micutei tale multa sanatate si fericire, sa creasca mare si sa va umple sufletele de bucurie! A, uitam, distractie placuta la mare!
La fel le doresc tuturor strumfilor care au implinit deja un anisor si celor care se vor sarbatori de acum incolo! Imi pare rau ca nu reusesc sa scriu zilnic si sa felicit pe fiecare in parte, le admir pe fetele care fac asta!
Lavi, esti o draguta, m-ai dat gata cand ai scris ca ai vazut pozele noi, mai ales ca n-am mai intrat pe forum de un secol si ceva, plus ca io-s d-aia mai ciudata care se fereste sa-si faca publice pozele! (ma bucur ca nu e multa lume ca mine, altfel eu cum as putea sa admir atatia copilasi frumosi, nu mai spun de Lori care este o frumoasa si ii admir ochisorii ori de cate ori ne dai prilejul!).
Milena, esti tare, m-a distrat teribil lista cu ce trebuie sa faca nora ta. Bafta cu bb2!
anya, valen, acomodare usoara la servici! anya, ma emotionez de fiecare data cand ne povestesti ce afectuoasa este Arina cu tine si cu surioara ei, are dreptate nenea ala, sunteti foarte bogati, abia astept sa ne mai imbogatim si noi un pic.
Despre intarcat... brrrrr... delicat subiect, m-am hotarat s-o intarc si eu pe Dani... la primavara! Asta daca nu se intarca singura intre timp (yeah, right!).
As mai avea de zis, poate ma mobilizez sa mai spun cate ceva zilele astea.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

La mine merge greu site-ul ala.

Sa schimb capitolul si o sterg

Karli...la voi vin in fuga (as zice gone in 15 minutes...dar cu traficul ala!!!!!!!!!)

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Capitol nou

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput