Cumparaturi online-laptop.

Cumparaturi online-laptop. | Autor: devylla

Link direct la acest mesaj

M-ar interesa ceva promotii la laptop-uri...care se pot cumpara online...un site serios care sa ofere si transport la domiciliu.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

iti pun doua linkuri de la al doilea am cumparat eu camera foto digitala,am platit tot la livrare(acasa)

http://www.domo.ro/IT_&_C/Calculatoare/Notebook

http://www.emag.ro/notebook_laptop

sper sa nu fie considerate reclama.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

noi de la emag am luat si ne-au asigurat transportul si oricum stau f bine la capitolul preturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

tala,probabil doar pe Bucuresti e transportul gratuit,eu am platit transportul,dar oricum sunt seriosi cei de la emag si onoreaza rapid comenzile ,plus ca nu risti nimik- plata integrala a produsului se face la livrare.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

si site-ul www.shoop.ro este bun. Eu de-acolo am cumparat TV si sunt foarte multumita. Au preturi bune si te si consiliaza in alegerea produsului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

quote:
citat din mesajul lui soanso

tala,probabil doar pe Bucuresti e transportul gratuit,eu am platit transportul,dar oricum sunt seriosi cei de la emag si onoreaza rapid comenzile ,plus ca nu risti nimik- plata integrala a produsului se face la livrare.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

aaa, si eu am platit transportul, desi pana la magazinul lor nu facem decat 10 minute dar era ajunul Craciunului. marele beneficiu a fost raportul calitate/pret si promptitudinea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

subscriu pt. e-mag!

Mai nou au bagat taxa de livrare prin FanCurier..chiar si in Bucuresti (daca ai produse in val. mai mica de 1000 ron - parca).

Prompti, seriosi!

Legat de "promotii" - eu zic sa studiezi piata mai degraba in ceea ce priveste configuratia calculatorului(sa fie o configuratie buna si sa stii ca-ti va fi ok configuratia respectiva pt. o perioada de timp)..si nu 100 ron in plus..nu de alta..dar..cel putin laptopurile se "devalorizeaza" la cel mult 6-8 luni

Sa faci o alegere buna!

PS - nu recomand sistemul de operare Vista pt. laptopuri Sony - Vaio)..numai probleme am avut cu ele!

Mergi la inceput