Puiuti de Randunici 2008!! (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Va multumesc pentru sustinere. Chiar confortabil gandul ca trece si asta :)
Eu credeam ca prag de crestere = copil flamand non stop. Ori la noi nu e asa. Ba chiar a mai pungit putin perioada intre mese. Dar ii fac jocul, i-o fi trecut vreo teama prin cap, cine stie.

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Booon, inca ceva si ma duc.
Mare atentie la ce cumparati din Piata pentru ca majoritatea taranilor baga pesticide ca sa faca productie mai multa.In niciun caz sa nu cumperi de la taranul care are merele( legumele) cele mai frumoase, mai bine cauti un taran cu mere mai gaunoase( viermanoase) si-n acea gramada e imposibil sa nu gasesti un mar bun pentru copilul tau. Daca acel vierme ataca merele , esti sigura ca nu contin pesticide.La bunica-mea in sat 80 % din tarani baga pesticide si vin la bucuresti sa vinda marfa.Mare grija.
Pe maica-mea nu o intereseaza, azis ca daca tot moare macar sa nu se strice repede. Stiti voi, cine consuma alimente cu chimicale se mumifiaza si nici viermii nu-l maninca, dar n-ai cum sa ajungi in Rai daca nu te halesc acei "nemuritori" si nici cele 44 de vami , n-ai cum sa le treci, asa ca cel mai usor e drumul spre Iad. Acolo ajungi direct, mummie , cu viermi sau fara , nu conteaza, la poarta stampila pe pasaport si dozo..

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

mstela , mulzam frumos, macar , acum arat a OM.
Imi zice Iftode azi; Vai! Arati si tu mai sexi!

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai ce m-ati speriat de dimineata, am crezut ca e-nchis in week-end!Bine ca ati aparut! Doua vorbe repede si dispar in parc ca vine ora noastra de plimbare!
Ursulicala varsta mea tot uit, asa ca vreo doua saptamani o sa tot spun cate ceva ce-mi amintesc despre intalnirea noastra de aseara .A spus Teo ca semeni cu Jessica Alba, mai! Asa ca:sa cantam, sa ne bucuram!
Nicolnu stiu unde ti-e celulita, daca tu zici.Bine macar ca nu apare in poze, pot sa stiu si eu secretul? Iar pentru faza cu Sean eu , in calitate de soacra, as baga zazanie!
Aminadin respect fata de neuronul lui Gecko si "in respect" fata de cele spuse de ea trebuie sa incercam sa hranim copiii dupa obiceiul casei, asa ca al meu o sa cam sara peste mar cu ardei gras Sa-si faca singur cand o fi mare!
Viodeocamdata rad cu tine, de tine o sa rad cand o sa te dupa atata carne cu cartofi si o sa treci pe Lindt 99%
Sovipoate Sasha nu se satura sau nu-i place de Monti! Sa vedem dupa tarta aia ...daca tace, asta a fost!
Varunasa va priasca supa! N-am stiut ca si tu ai fost fata Montignaca Daca asa o sa arat si eu dupa regim (ca tine adica ) renunt si la ciocolata!
Delphinpoate nu apari pina vin din parc
Arielam plecat in IOR, daca iti vine vreo idee acolo ne gasiti
Si inca ceva despre fructe si legume.M-am mai uitat o data pe notitele luate cand am discutat cu pediatrul despre asta.Cica numai atunci cand copilul mananca 150 g piure de fructe, respectiv 100 g piure de legume, la mesele respective nu se mai da completare de lapte.
Plec

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aminacea sexi, ptiu ptiu nimic n-am inteles dar era vorba de ceva scarbos rau! Sa nu mai zici niciodata d-astea p-aici, da?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, intru fugutza sa va spun ca intr-o juma de ora plec in Carol. Mai vine cineva? Cuscra?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
citat din mesajul lui ccris_ccris

randunici, intru fugutza sa va spun ca intr-o juma de ora plec in Carol. Mai vine cineva? Cuscra?

Daca stiam, veneam...Dar noi deja ne-am intors de la plimbare.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

helau!
am fost la piscina azi!
suntem cam bulversati din cauza accidentului suferit de colegul lui iub..poate ati vazut la stiri, masina SMURD bubuita de.......
citesc si eu pe diagonala din urma si revin..da' le-ati ciripit, nu gluma!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pentru cine nu a fost pe faza si este interesata, am pus pe prima pagina, la rubrica "Pentru alimentatia bebelusilor" link-ul catre site-ul pe care ni l-a dat Violeta. L-am studiat azi intens, e o abordare destul de diferita si extrem de clara si explicita a diversificarii si raspunde multor intrebari pe care le-am putea avea la un moment dat.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Nicol, m-ai facut praf!!! Iar Varuna a venit si ea si a suflat peste praf si acum nu mai pot sa ma regasesc!!!
Oricum Nicol, ma bucur ca te-ai "racorit"

Am dormit cu Fat Frumos vreo 2 ore, si parca ma simt mai bine. Dar gatul tot teapan e

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput