praline belgiene 28
Raspunsuri - Pagina 20
morgane spune:
Ardeiash, merci mult de tot. Pt. mici voi suna la Goerge si Jan va merge sa-i ia, insa pt cozonaci nu stiu unde sa sun sau sa trimit mail. Ai tu mai multe detalii ?
Bepii, succes la organizarea « opendeurdagen » !!!
ardeiash spune:
Luci nu stiu locatia: daca ai cont pe rombel ii scrii direct : are nikul anadanny:: daca nu:: incerc sa fac rost de numarul de telefon
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
ooooooo Luci am interpelat-o pe tipa si mi-a zis ca nu mai executa cozonaci de mult. imi pare rau .. nu stiam .
s-auzim numai de bine! si
ninaM spune:
Helloooo....
Scumpilica,nici eu nu pot veni simbata sa va vad pt ca plecam in Germania pina Duminica...dar am sa vin saptamana viitoare intr-o zi sa-l pupacesc si sa-l smotocesc pe Sebastian...oricum vb la telefon ce si cum.
Luci,hai ca fac eu cozonaci...dar nu stiu daca pot 10...ca la masina mea nu pot face maia decit pt un singur cozo si trebuie timp....ma gindeam sa incep de luni sa fac cite 2 pe zi...dar oare pina vineri nu se intaresc????Nu stiu cum sa fac...daca ma invata cineva cum sa-i pastrez proaspeti,pina vineri,ai fac eu pe toti 10...ma pun pe treaba de luni si pina la petrecere sunt gata
Pipici si un WE placut va doresc!
Ps:Simonette,sanatate multa puiului
morgane spune:
Nina, mi-e mila se te pun singura la lucru, iar de luni nu tin nici daca-i murezi.
Stai sa vad daca putem cumpara de undeva, mai am o sursa si se tin la curent. Oricum, iti sunt recunoscatoare ca te-ai oferit sa ma scoti din belea.
Pupizam si keep in touch,
ioli84 spune:
buna!Sunt Iolanda, am facut cunostiinta la seara de karaoche acum o saptamina (cu unii), m-a primiti printre voi ? Va doresc o seara cit mai placuta!pa-pa
melinav spune:
simonette merci de info cu TV. La un moment dat ne gandisem sa ne luam fierul de calcat de la 2 B 9 adik Clemenceau, nu??), dar eu am fost reticenta pana la urma - nu stiam nimik de faza cu garantia.
O sa mergem insa sa ne uitam de TV. Da-mi si nr celui cu reparatiile, te rog.
Multa sanatate puiutului. Iarna trecuta si Andrei mi-a facut nu stiu cate raceli de-astea, cu rosu-n gat si febra, una dupa alta, la 3-4 saptamani. Cand vedeam seara pe la 10 ca termometrul intra in linie dreapta spre 40, simteam ca nu mai am aer!
morgane deci e pe 26 la Brugge?
La noi e frig in apartament, inca nu merge incalzirea (calorifere nu avem, cica e un sistem de tevi prin podele - o fi, n-o fi??). Centrala e undeva la subsolul imobilului ( nu avem de apartament) si vad ca nimeni nu se simte sa-i dea drumul. Lor le-o fi cald inca, dar eu nu mai pot - dim cand sar din asternut e cel mai rau. Trebuie sa-i cer socoteala lui madame la concierge!? Ea o fi la butoane?
Melina
Bepii spune:
Iolanda, bine ai venit pe forum. Te primim cu drag printre noi, desigur! Mai ales ca deja ne-am cunoscut la karaoke si pot spune ca esti o adevarata pralina dupa felul in care te-ai comportant si ai dansat!!! Parca ne cunosteam de cand lumea.
Morgane, ce se mai aude cu cozonacii? Of, ce rau imi pare ca nu pot sa te ajut.... dar eu n-am nici masina de cozonaci si nici n-am talent la facut cocaturi. Sper sa rezolvi problema pana la urma.
Fete, va multumesc pt urarile pt acest weekend la "portile deschise", va pup pe toate si va doresc un weekend super mai ales ca vremea pare sa fie excelenta. Asa ca profitati de ea ca nu se stie ce va fi pe viitor.
scumpi spune:
Fete, atunci lasam pe altadata intalnirea de azi .
Simonette insanatosire grabnica puiului mic
Lucica distractie placuta la nunta si spor la gasit cozo
Tania succes cu organizarea "portilor deschise" la firma
Ninuta distractie placuta in Germania. Sa aveti timp frumos!
Iolanda bine ai venit printre pralinute!
Eu o astept pe Carmen sa iesim un pic pe-afara sa profitam ca e frumos. Am iesit si ieri si bine am facut ca asa a dormit si Sebastian un pic, ca nu prea a fost in apele lui, a plans cam multicel si vroia numai langa mami. Sa speram ca azi o sa fie mai bine.
Va puppppppppppp pe toate si va doresc un weekend frumos, frumos, frumos, frumos, frumos, frumoooooooooooooooooooooooooooossssss!
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
carmita_baby spune:
Iolanda, bine ai venit printre noi, desigur ca te primim printre noi, nu ne-am destrabalat noi impreuna la kara? Glumesc
Lucica, sper sa poti rezolva problema cu cozonacii, din pacate nu te pot ajuta, insa iti tin pumnii!
Tania, succes cu opendeurdagen! Ma batea gandu`sa dau o fuga pana acolo, insa este atat de frumos afara, incat m-am hotarat sa ies cu Daniela la o plimbarica, iar maine este 'Antwerpen autovrij'
Nina, distractie placuta in Germania, presupun ca va duceti la basket, nu?
Ardeiash, geaca si umbrela ta sunt inca la mine in masina, nu stiu cum sa facem sa ti le dau... Vladut ce mai face? Cum s-a obisnuit cu noua situatie?
Simonette sa nu uiti sa-mi dai de stire cum ramane pentru luni
Va pup pe toate
Mello motanelul iubit