Nasterea prin cezariana!?
Buna seara, ma numesc Andreea si voi fi mamica pe la inceputul lui noiembrie. Mi s-a spus ca ar trebui sa ma gandesc serios la o nastere prin cezariana, avand in vedere unele probleme de sanatate pe care le am. Sincer imi este frica, recunosc si de nasterea vaginala mi-e la fel de frica, si ma gandeam ca poate ma ajutati cu niste sfaturi, cele dintre voi care ati nascut cu cezariana!? Daca ma puteti ajuta multumesc, astept msg voastre.
Raspunsuri
Bluel spune:
Andreea, Bine ai venit aici! si nu iti mai face atatea probleme de pe acum, oricum vei primi sfaturi, important e sa gandesti pozitiv. Zic eu, care am morcovul mare de tot , si o sa trec prin cezariana pe 19 aug, dupa, promit ca revin cu detalii. Eu una am ALES sa fac cezariana si din cauza fibroamelor pe care le detin, dar asta a fost mai mult ca o salvare a mea, pt. ca NU ma vad in stare nascand natural, desi e cel mai normal si banal lucru din lume, mie mi se pare cel mai barbar.
Multa sanatate si sarcina la termen!
ursuleata spune:
Fetelor, eu am nascut in aprilie prin cezariana si pot sa va spun ca este f bine. Tot din motive medicale a trebuit sa nasc asa.
Prima ridicare din pat este mai dificila dupa care totul vine de la sine. Eu la 48 de ore de la operatie ma miscam f bine, am venit acasa si am avut grija de bebe.
chiar nu aveti de ce sa va faceti griji.
Cheia succesului este miscarea dupa operatie,cu cat te misti mai mult si mai repede cu atat mai bine.
Nasteri usoare va doresc
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
Madanic spune:
Cezariana nu-i de speriat. Esti anesteziata, si monitorizata tot timpul. Este o senzatie de fapt foarte interesanta, cand iti umbla prin burtica ca sa scoata bebele. Eu am avut anestezie partiala (scuze nu-i dau numele ca-l incurc mereu) si am putut sa-mi vad fetita.
Nici durerile de dupa nu sunt de nesuportat, te vei misca un pic mai incet pentru ca vei avea o jena, dar te recuperezi.
La mine cezariana nu a fost la alegere, bebe a avut 4.100kg si nu am reusit sa o nasc natural, dar m-am refacut ok si am si putut alapta destul de repede.
Curaj, ti-e frica acum dar in curand o sa o vezi ca pe cel mai minunat moment din viata ta.
Madalina
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo