Pensiune Ranca si Straja
Buna fetelor.Plecam in vacanta in Parang si in Retezat. Poate cineva sa-mi recomande si mie o pensiune in Ranca si in Straja? Vreau pensiune probata , ca asa am gasit pe net , dar vreau sa stiu eu clar de la cineva despre ospitalitatea gazdelor, ca au apa calda mereu etc. Ma intereseaza camera dubla cu baie proprie, in principiu.
Raspunsuri
lorellay spune:
Eu sunt din Valea Jiului...e foarte frumos...da nu stiu sa-ti recomand ceva anume....ca nu am stat peste noapte.
Cand vreti sa mergeti ?
Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
delsim spune:
Plecarea e pe 19 august si de-abea astept , ca stiu ca e foarte frumos.. Spune-mi te rog: sunt atat de multi sherpi pe acolo ( vipere mai ales), ca mor de frica.Acum ma agit poate gasesc sa iau cu mine ser antiviperin ca stiu ca nu prea se gaseste la spitalele din zona.
lorellay spune:
Sincer..nu am auzit de asa ceva..dar depinde unde va aventurati...
Uite ce am gasit intamplator pe net...(eu caut de inchiriat o garsoniera in Targu Jiu):
"Inchiriez cabana in statiunea montana Ranca. Cabana are 7 camere, 6 bai, dus, 2 mini-bucatarii, terasa, curte, gratar, etc. Excelenta pentru sfarsit de saptamana si sejururi. 70 lei/ noapte, negociabil. Telefon : 0741239413 si 072268730"
Poate te ajuta,
Vacanta placuta
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
delsim spune:
Pai am vrea sa facem niste trasee prin Retezat.
Multumesc de info, am gasit si eu destule pensiuni , ma interesau impresii si pareri .
lorellay spune:
Frumos....Retezatul...Dar e ceva de mers de la Straja in Retezat...De la Ranca nu mai spun...
Ati mai fost in zona?