Pensiune Ranca si Straja

Pensiune Ranca si Straja | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor.Plecam in vacanta in Parang si in Retezat. Poate cineva sa-mi recomande si mie o pensiune in Ranca si in Straja? Vreau pensiune probata , ca asa am gasit pe net , dar vreau sa stiu eu clar de la cineva despre ospitalitatea gazdelor, ca au apa calda mereu etc. Ma intereseaza camera dubla cu baie proprie, in principiu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Sa inteleg ca nu a fost nimeni in zonele alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu sunt din Valea Jiului...e foarte frumos...da nu stiu sa-ti recomand ceva anume....ca nu am stat peste noapte.
Cand vreti sa mergeti ?

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Plecarea e pe 19 august si de-abea astept , ca stiu ca e foarte frumos.. Spune-mi te rog: sunt atat de multi sherpi pe acolo ( vipere mai ales), ca mor de frica.Acum ma agit poate gasesc sa iau cu mine ser antiviperin ca stiu ca nu prea se gaseste la spitalele din zona.

Mergi la inceput

Sincer..nu am auzit de asa ceva..dar depinde unde va aventurati...
Uite ce am gasit intamplator pe net...(eu caut de inchiriat o garsoniera in Targu Jiu):
"Inchiriez cabana in statiunea montana Ranca. Cabana are 7 camere, 6 bai, dus, 2 mini-bucatarii, terasa, curte, gratar, etc. Excelenta pentru sfarsit de saptamana si sejururi. 70 lei/ noapte, negociabil. Telefon : 0741239413 si 072268730"

Poate te ajuta,
Vacanta placuta

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Pai am vrea sa facem niste trasee prin Retezat.
Multumesc de info, am gasit si eu destule pensiuni , ma interesau impresii si pareri .

Mergi la inceput

Frumos....Retezatul...Dar e ceva de mers de la Straja in Retezat...De la Ranca nu mai spun...
Ati mai fost in zona?

Mergi la inceput

Mergem cu masina si facem si trasee cat se poate.

Mergi la inceput