Fostele iubiri, simple amintiri???
Raspunsuri - Pagina 4
Katink spune:
Bine ca ai trecut de partea asta, asa "stresanta" pentru tine. Nu degeaba e si vorrba aceea "Nu-ti fa planul ca tiganul", nici cu gandul nu gandesti ce ti se va intampla
Oricum eu iti inteleg nelinistea de dinaintea vizitei, sunt sigura ca si eu tot asa as fi fost, oricum cred ca ai prins mai multa incredere in tine si in sotul tau, nu?!
Katink
andreea30xi spune:
Cit ma bucur sa aud ca totul e ok!! Personal, eram intr-un fel convinsa ca intilnirea va decurge asa insa nu am vrut sa anticipez. Normal ca anii te schimba,uneori in bine..alteori in rau. Cazul ei a fost "nefericit".Partea buna a lucrurilor a fost ca sotul tau si-a dat inca o data seama ce comoara are linga el. Asa ca,draga mea,pe viitor nu-ti mai face astfel de probleme si ai mai multa incredere in tine si in sarmul tau. Sa auzim numai de bine!
Aurelia spune:
Uf! bine ca s-a terminat!uneori e bine sa ne punem fata in fata cu umbrele din trecut ca sa ne trezim la realitate!iaca ca n-a fost nimic dezastruos !!!!!!ba dincontra!!!!!
Aura&Luca,18 luni
Dana P spune:
Ma bucur pentru tine ca ai scapt de temeri, si ca totul s-a terminat cu bine.
Vezi exact cum spui chiar tu: trebuie sa ai incredere in tine.
Anina_n spune:
Ma bucur ca s-a terminat totul cu bine. Pana la urma, tot tu ai avut de castigat.
Nina
Aliada spune:
Furtuna in pahar,asta a fost!
Bine ca te-ai linistit si-ti sugerez sa ramai la fel si de acum inainte ,nu te mai subaprecia atat!
piatra lunii spune:
Gabi, bravo tie, ma bucur ca s-a rezolvat cu bine si ca asa ti-ai dat seama ca n-ai de ce sa-ti faci probleme de genul asta!
Pupici.
GabiG spune:
va pupicesc pe toti cu mult drag!
ce m-as fi facut eu fara voi?
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi