Fostele iubiri, simple amintiri???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Daca vine cu barba-su e mai bine, dar, stii si tu, paza buna trece primejdia rea....
Nu e bine sa fii paranoica dar nici oarba, eu am o fosta colega care s-a cuplat cu un prieten de familie, a-ncercat sa-l desparta, n-a reusit, si recently s-a oferit la barbatu-meu sa-i faca un copil, daca eu nu reusesc... textual, de fatza cu mine...
Sfatul meu: fii prietenoasa, esti o doamna, dar okii cat sarmaua.

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

reteta Papadiei: da-i o cafea cu apa in care ai fiert niste dopuri de pluta.

... si totusi ce-i cu reteta asta?...

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hai mey fete frumoase da ce voi nu aveti fosti iubiti? ca acum nu o sa inmormantam anii liceului sau ai generalei poate sau ai facultatii sau ai tineretii in general doar pt ca sotul sau sotia nu mai pot de gelozie? Ce a fost a fost si bine ai facut ca ai invitat fata daca sunteti prieteni...doar nu o sa stai acum cu frica drobului de sare?

mey DC cred ca ai glumit cu ordinea si curatenia ca si complex...Gabi ia mai bine complexeaz-o tu cu fusta aia scurta si lenjeria sexi...da sa nu fie ea de fata

Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Tu ai o problema! Iti pui babbatelul intr-o lumina tare proasta. Prima femeie care intra in casa voastra reprezinta o amenintare pentr tine? Se cunosc si sunt prieteni, OK, bucura-te de zilele voastre impreuna, depanati amintiri si gata! Arati foarte bine si ai un copil minunat. Tu stii asta, arata-le si lor! Ce daca e blonda cu ochii verzi? Ca sa incepi o relatie iti trebuie putin mai mult, nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Nu iti mai face ganduri negre!!! La urma urmei daca intre sotul tau si fosta lui colega se infiripa ceva, sigur nu iti spunea nimic si cu atat mai mult nu se aducea in discutie ca ea sa ramana peste noapte la voi.Cred ca tu esti un pic geloasa si in astfel de momente imaginatia "face pui". Relaxeaza-te si zambeste

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

GabiG,te lamuresc eu ce-i cu reteta aia de cafea in care se fierbe un dop de pluta;are efect SUPER laxativ;asa ca va fi ocupata mai mult cu toaleta dupa servirea cafelei;am dreptate fetelor?nici la dusmani nu le doresc un asa tratament;
de la Cristina si bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

eu cred ca frumusetea si atractivitatea sunt ajutate de fizic, dar sunt imposibile fara atitudinea potrivita si fara incredere in propria persoana, asa ca indiferent cat te-ai teme de situatia asta, oricat te-ai gandi la "andreea" ca la o potentiala rivala, nu trebuie sa uiti ca ai si tu niste calitati ... deloc neglijabile ! am vazut si eu pozele, nu vad de ce ai avea impresia ca esti mai prejos ca fizic; si un mic sfat: daca tu si sotul tau sunteti prieteni buni si discutati toate alea, poate nu strica, intr-o discutie ulterioara sa-i atragi chiar tu atentia asupra imperfectiunilor ei (trebuie sa aiba si asa ceva, ca si ea e om); poate e imbracata aiurea, poate face vreo gafa, poate ... ma rog, gasesti tu ceva; in felul asta o vei cobori de pe un eventual piedestal (cel putin de pe cel pe care o asezi tu) si vei vedea si ce reactie are el ...
succes si povesteste-ne cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Pe blonda cu ochii verzi nu am vazut-o, ca sa-mi dau cu parerea.
Dar te-am vazut pe tine in poze si parere mea este ca sotul tau ar fi chiar fraier daca s-ar uita vreodata la alta femeie, fie ea blonda, bruna sau roscata.
Nu-ti mai face griji degeaba draga mea ca, chiar nu ai de ce. Ar trebui sa fii bucuroasa ca acea "blonda cu ochii verzi" va vedea ce sotie draguta are fostul ei coleg si ce familie fericita sunteti cu asa un copilas.

(5 ani si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Mai fete cucuiete ,eu nu sint blonda cu ochi verzi dar mi s-a intimplat si mie sa-mi revad marea iubire dupa 12 ani de la terminarea liceului uite asa dintrodata l-am vazut in fata mea si am ramas muta!pe vremea aia cind l-am reintilnit nu eram maritata ,el da si avea si un baietel ,barbat falnic sportiv ,plin de umor si de sarm cind l-am revazut am avut noroc ca stateam pe scaun caci mi s-au imuiat piciarele dintrodata!doamne ce fior dulce -amarui !!!!!!!dar stati nu dati cu rosii,cititi macar pina la sfirsit!!!!,pe vremea aia nu aveam un serviciu prea grozav si schimbind vesti despre una despre alta ,mi-a spus ca o sa incerce sa vorbeasca cu patronul sotiei un bun prieten caci stie ca este un loc la ea la serviciu!cind a venit ziua sa mergem sa ne intilnim cu patronul ,credeti ca aveam emotii din cauza asta? da de unde!!!! mi se imuiau picioarele cind ma gindeam ca o sa ma trezesc in fata sotiei lui!si m-am trezit ,in fata unei tipe de un metru si jumatate cam la 65 de kg si cu o mina mai degraba sireata si ascunsa decit surizatoare si prietenoasa!am devenit colege si in vara ea a plecat la mare cu baietelul lor si cu....parintii ei!iar el a ramas singur acasa!!!bineinteles ca nu trecea zi de la dumnezeu sa nu ne sunam si sa vorbim ,sa va spun ce lupta se ducea in sufletul meu si cit de greu i-mi era !!!!ei bine in una din seri am decis sa ne intilnim la mine si sa ne spunem adevarul despre ce a fost intre noi (s-au mai bine zis ce n-a fost caci in liceu desi il iubeam la nebunie eu am fugit tot timpul de el,nu i-am raspuns la invitatii si nu m-am dus la intilnire nici macar odata)am stat o noapte intreaga si ne-am povestit viata fiecaruia din punctul de unde ne-am despartit ,cum el a ajuns sa lucreze unde lucra ,sa se casatoreasca cu sotia lui si altele!cind inspre dimineata am adormit m-a pus in pat si el a dormit pe mocheta pina cind eu m-am trezit!!!nu speram altceva si nici nu vroiam altceva caci simteam ca daca m-ar fi atins frumoasa noastra poveste de iubire s-ar fi transformat in mocirla!stiam ca ea poate ramine sublima cu conditia sa nu mergem mai departe! si asa a ramas! pot sa spun ca este iubirea mea secreta si cea mai de pret din sufletul meu!de atunci ori de cite ori venea sa o ia de la serviciu pe sotia lui i-i lasam mereu singuri schimbam doua vorbe avind grija sa o privesc pe ea cind vorbeam si nu pe el caci stiam ca ar durea-o s-o fac si ma puneam in locul ei!nu pentru nimic in lume nu vroiam sa provoc suferinta cuiva!stiu ca l-am iubit dar se intimpla in viata sa pierzi trenul ,urmatorul sa ajunga prea tirziu si atunci e bine sa ne vedem de drum!fiecare cu drumul lui iar eu desi iubeam stiam clar ca nu asta este al meu!I-i multumesc lui dumnezeu ca mi-a dat ocazia sa-l revad sa spunem lucrurilor pe nume ,sa petrec o seara minunata cu el si sa pastrez aceasta iubire pura si nepatata!Iaca aceasta este povestea mea secreta si ve-o destanui din suflet ,

Aura&Luca,18 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Anul trecut sotul meu a avut intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. S-a ocupat de organizarea evenimentului impreuna cu o fosta colega de clasa. Aceasta colega tot liceul a vrut sa fie prietena lui. Pasiunea ei s-a lungit si dupa liceu pana cand l-a intalnit pe prietenul ei actual. Asta nu i-a impiedicat pe ea si pe sotul meu sa organizeze o intalnire extraordinar de frumoasa si reusita, fara alte implicatii.

Anul asta eu am avut intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului. Fiind in alt oras, corespondam cu fostii colegi prin e-mail. Cu 2-3 luni inainte de eveniment fostul prieten din liceu a inceput sa-mi trimita poezii .Intamplarea a facut sa nu pot merge la intalnire. Au incetat brusc si poeziile fostului prieten.

Nu cred ca are importanta daca fosta iubire este blonda cu ochii verzi. Importanta este starea pe care ne-o readuce persoana respectiva, amintirea celei mai frumoase varste comparativ cu perioada actuala in care de multe ori ne simtim coplesiti de responsabilitati. De asta sotul tau i-a zis "nebuna" cu admiratie. Ti-a transmis, indirect, ca are nevoie de putina evadare. Asta nu inseamna ca a pus ochii pe individa aia. Daca tu vei sti sa-i colorezi putin viata nu vor fi probleme. Noi, de exemplu, daca ne intalnim pe hol ne luam in brate si dansam sau ne fugarim prin casa. Seara, cand ne culcam, ne impingem in pat pana cand cel de la margine cade jos. Si tot asa, ne jucam. Nu mi-e teama de nici o "nebuna", crede-ma.

Mergi la inceput