permis expirat
Buna.
Tocmai am reusit sa termin fisa medicala pentru ca mi-a expirat valabilitatea permisului de conducere si trebuie sa merg cu actele la politie. Dar nu stiu unde. La noul sediu din pipera? Nici nu stiu macar unde este exact? Ajung cu metroul sau cu ce acolo? Se sta mult la coada ?
Imi treuiesc cumva poze sau se fac acolo pe loc?
Raspunsuri
miflore spune:
Sa-nteleg ca nu se mai fac la Udriste?
Eu mi-am facut anul trecut la Udriste si-ti faceau pozele pe loc, te lasau 30sec sa te aranjezi intr-o oglinda.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
didi spune:
Da, la noul sediu, vis-a-vis de fabrica Pipera. Metroul pana la Aurel Vlaicu, cum iesi, faci dreapta spre Porche Romania si mai intrebi, trebuie sa faci stanga....
Iti trebuie fisa medicala, fisa detinatorului de permis batuta la masina, buletinul si copie, taxa 50 lei (este cec acolo), pozele le faci acolo. Programul este 08-20 (luni-vineri).
Pupici
didi spune:
Tot eu. Iti mai trebuie vechiul permis si, daca ai schimbat numele prin casatorie, divort etc., actele respective (certif.casatorie..)
Natasa spune:
Sint niste fise tip care se fac (ca-n evul mediu) la masina de scris. Eu mi-am facut-o in Udriste (au ramas multe gherete acolo pentru ca in Pipera nu au avut unde sa se mute), dar gasesti si in Pipera. Au si ghiseu CEC, poza o fac pe loc, e cu bonuri de ordine si foarte civilizat. Daca ar renunta si la prostiile astea de fise ar fi un mare pas inainte.
Natasa spune:
Si pentru tine nu mai de ajutor, din pacate, dar daca va duceti INAINTE sa expire carnetul nu se mai face fisa medicala, ceea ce va scuteste de niste bani si de alergatura.
mgabi spune:
Buna.
Fetelor ma puteti ajuta si cu programul de lucru? As dori sa merg de dimuneata la ora 8 sa depun actele pentru permis. este prea devreme?