Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor, 'neata

Mire, ce poza frumoaaaaaaasa!!!
Si ce burtica ai...e oarecum ca a mea, parca o idee mai marisoara.
La mine dimineata e mica, mica...aproape ca nu se vede. Dar seara e ditamai burtoiul :-)

Fetelor, pana acum nu avem nici o pereche de gemeni!! Si nu cred ca o sa avem pt ca pana acum cam trebuia sa se stie nu? Adica cam toata lumea de pe listuza a fost la cel putin o ecografie...

Am fost ieri la shopping cu my best friend. Mi-am luat niste bluzite foarte drgute gen baby doll de la Promod si o rochitia super haioasa larga, cu multe buzunare.. La bluzite e OK, stau bine si oricum le pot purta pe cele de dinainte....dar problema este la pantaloni si fuste. Inca mai port vreo 3 fuste dar in curand nu o sa se mai inchida nasturii....am cotrobait eu prin sifonier si am dat peste doua fuste de le purtam la sarcina trecuta (cu elastic sus) dar parca nu-mi mai plac ...trebuie sa mai gasesc ceva.

Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Nu-i vorba ca nu vreau 2 nurori. Pur si simplu mereu m-am imaginat mereu mama de fata. Si cand ne-a zis ca Tudor e baiat, ma intrebam cum am sa stiu sa-l cresc.
Acum mi-e doar groaza de vrum-vrum si alte jocuri zgomotoase la patrat. Si rochitele de fetite sunt asa frumoase!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200516+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

quote:
citat din mesajul lui andre_ea

Nu-i vorba ca nu vreau 2 nurori. Pur si simplu mereu m-am imaginat mereu mama de fata. Si cand ne-a zis ca Tudor e baiat, ma intrebam cum am sa stiu sa-l cresc.
Acum mi-e doar groaza de vrum-vrum si alte jocuri zgomotoase la patrat. Si rochitele de fetite sunt asa frumoase!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200516+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

conteaza sa fie sanatossau sanatoasa. oricum va fii bine primit(a).
in legatura cu hainele, mie nici o preche de blugi nu imi mai sunt buni, m-am reprofilat pe trenningurile vechi, care uite acum imi sunt tare de folos.
am si eu cateva fuste, una ce sa impatura, deci aia o sa o put purta cel putin 2 luni cu siguranta. am emotii numai cand ma gandesc ca trebuie sa merg la cumparaturi de haine de graviduta... ce frumos!!!

14S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Andrea_ea, te inteleg perfect!
Si eu m-am vazut mereu mama de fata. Si la prima sarcina D-zeu mi-a dat o fetita dulce ca un ingeras. Sunt innebunita sa fac shopping pentru ea, ii cumpar tot felul de rochite si fundite :-) si pantofiori asortati...sotul meu zice ca in curand va trebui sa ne mutam daca ii mai iau multe
Acum la a doua sarcina, sincera sa fiu, eu tot fetita mi-am dorit. Imi sunt extraordinar de dragi! Si iata ca tot fetita mi-a dat D-zeu.
O sa am doua printese dragi...I am soooooo happy!
Iti doresc si tie o fetita dragalasa, cu bucle si cu ochii mari

Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata!

Andrea bine ai veni din concediu! Nu te-am uitat, dar banuiam ca n-ai timp de forumeala Deci, sa inteleg ca nu te-a dat pe spate Bulgaria...chiar ma intreba o clienta saptamana trecuta ce parere am, ca s-ar fi dus si ea dar nu era prea convinsa. Nici noi n-am fost inca, dar sincera sa fiu nici nu ma roade curiozitatea, nu stiu de ce. Eu am gasit cateva plaje la noi bine intretinute si decat sa ma duc pana acolo, merg la noi.

Daiopri felicitari pt analize!

Delia sa-ti traiasca baietelul si sa se faca mare si frumos!

Mai vroiam sa mai transmit cateva mesaje, dar am uitat cui

Aseara am observat ca sarcina mea a inceput ascensiunea in burtica...la pipait am observat ca placenta se simte mai sus, aproape langa ombilic. Stateam pe spate si umflaturica aparea mai sus, am pipait un pic si intr-adevar era o durere infundata, usoara in zona ombilicului. Am mai citit cate ceva prin carti si intr-adevar din sapt 20 placenta se ridica. Deci cris, te rog nu te ingrijora, ai rabdare . Cautand pe net, mai multi doctori spun ca placenta previa se poate diagnostica doar dupa 26-28 de sapt...pana atunci lucrurile se pot aseza de la sine. Oricum, eu ma minunez de cat de ceas merg toate...ce scrie in calendar ca mi se intampla intr-o anumita sapt, pai aia se intampla. Si urmarindu-va si pe voi, care ati inceput sa simtiti bb-ul, observ ca mai multe fete au simtit copilul miscandu-se pt prima data puternic la 17 sapt si 2-3-4 zile!

Si eu merg des la toaleta noaptea, beau si multe lichide, dintre care 2 litri minim de apa, mananc pepene zilnic, etc.

Si eu am scapat de constipatie cu supozitoarele cu glicerina.

nu mai stiu ce vroiam sa zic...

Catalina

19+ Ana-Maria

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am scris un mesaj si vad ca nu a aparut asa ca repet pe scurt:

multumesc pt incurajari fetelor!!
maien ma duc sa fac analiza la urina pt ca in afara de durerile alea stanga dreapta care am inteles ca sunt de la intidnere de ligamente ma doare si jos, deasupra osului pubian si doc (pe care am sunta-o ) zice sa eliminam acesta posibilitate, sa nu fie vreo infectie urinara...

alina si eu vad ca incep problemele cu constipatia; chiar ma gandeam sa caut pe net ceva remedii; tu unde ai facut Lamaze si cat te-a costat? in ce luna e mai bine sa faci cursul? cat dureaza?

[delia] felicitari pt bebe... cand va aud pe voi incep si eu sa fiu curioasa, dar la noi urmatoarea ecografie e in septembrie... dupa ce sapt se vede ce e bb?

andre_ea bine ai venit din vacanta...

ce va admir ca voi beti asa multe lichide.. eu nu prea pot ... nu intra...

vad ca a mai urcat si la mine cantarul.. il 2 kg luate (desi de la raul care mi=a fost la un moment dat scazuse 1) dar nici nu am iesit la baie ca lumea de cateva zile.. o sa incerc si eu supozitoarele cu glicerina... da cum procedezi cu ele? le bagi si astepti sa te duci la baie?

doctora zicea ca dc continui sa ma simt asa rau sa ma duc sa fac si o ecografie.. dar ce fel de ecografie ar trebui sa cer?

Mergi la inceput

Ieri vorbeam cu una bucata pereche de parinti de 2 copii si spuneau ca viata-i un calvar in primele luni de la nasterea copilului, ca plange tot timpul, ca nu doarme si in concluzie nici tu n-apuci, de-astea... Barbatul meu sustinea sus si tare ca fetita lui o sa fie o ingerasa si o scumpete si n-o sa fie cazul (nu stiu pe ce se baza, dar era f sigur ) iar eu ma abtineam de la comentarii. Asa ca va intreb: cum sta treaba cu bb-ii dupa nastere? Este mai agitata treaba in prima faza, sau ulterior? Este adevarat ca daca mamica-i linistita in perioada de graviditate, copilul este mai calm decat daca-i stresata?

Eu am intalnit si cazuri de copii de care te rugai sa se trezeasca sa te mai joci cu ei, pt ca dormeau tot timpul si copii care nu inchideau un ochi si tineau toata familia pe langa ei.

Catalina

19+ Ana-Maria

Bebelusa

Mergi la inceput

porumbita cu supozitoarele treaba sta asa: le bagi si n-astepti mare lucru ca TREBUIE sa te duci la baie in viteza mare

Catalina

19+ Ana-Maria

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
citat din mesajul lui BillyBilly

Ieri vorbeam cu una bucata pereche de parinti de 2 copii si spuneau ca viata-i un calvar in primele luni de la nasterea copilului, ca plange tot timpul, ca nu doarme si in concluzie nici tu n-apuci, de-astea... Barbatul meu sustinea sus si tare ca fetita lui o sa fie o ingerasa si o scumpete si n-o sa fie cazul (nu stiu pe ce se baza, dar era f sigur ) iar eu ma abtineam de la comentarii. Asa ca va intreb: cum sta treaba cu bb-ii dupa nastere? Este mai agitata treaba in prima faza, sau ulterior? Este adevarat ca daca mamica-i linistita in perioada de graviditate, copilul este mai calm decat daca-i stresata?

Eu am intalnit si cazuri de copii de care te rugai sa se trezeasca sa te mai joci cu ei, pt ca dormeau tot timpul si copii care nu inchideau un ochi si tineau toata familia pe langa ei.

Catalina

19+ Ana-Maria

Bebelusa

nepotamiu in primele 2 sapt a fost tare cuminte... apoi vreo 3 luni si ceva 4 a urlat efectiv (nu plans) din motive de colici; a fost crima si pedeapsa, vorbesc serios... plangea 2 ore dormea 30 de min si o lua de la capat...
acum are 5 luni si e o dulceata...

Mergi la inceput

mi-am adus aminte ce mai vroiam sa spun:

andrea referitor la controlul pe masa si la mine este cam la fel: dr nu ma controleaza la vizita lunara. Initial, mi-a spus ca nu este cazul sa-mi zgandare colul (eram in sapt a 9-a), pt ca mi se gasise un hematom si avusesem o sangerare serioasa si exista riscul de pierdut sarcina... Tot din acest motiv imi interzisese si actul sexual. Apoi dupa 16 sapt, cand mi-a spus ca riscurile de pierdere scazusera drastic si mi-a dat liber la toate, tot nu m-a controlat, pt ca venisem cu un set complet de analize si cu eco morfofetala in care totul se prezenta perfect si nici n-a mai intentionat vreun control. Daca tu spui ca la tine o sarcina intreaga nu te-a controlat pe masa, posibil ca si dr meu sa fie pe acelasi model. Chiar ma intrebam daca-i normal sa nu ma controleze chiar deloc.

Catalina

19+ Ana-Maria

Bebelusa

Mergi la inceput