Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetelor,

Am citit repede repede dar ma asteapta mon amour si nu am timp sa scriu mult.
Aryia, imi pare rau sa aud de cauzele cezarienei tale, bine ca a trecut cu bine.

Porumbita, sper sa iti treaca raul asta.

Daiopri, nu e niciodata prea tarziu ca sa fii silfida. Poate insist cu bazinul de inot, dar eu merg saptaminal si e plin de gravide(nu e pentru gravide, e pentru parinti si copii).

Eli, ce mai faci?

Naty, am vazut pozele, fetita si mamica frumoase.

Alina, dar pina la Haga nu trageti o fuga? E o ora si jumatate de mers cu masina din Bruxelles.

Michelle, nu te stresa, stress-ul merge la bebe. Eu am crezut o data ca am simtit ceva dar cred ca am gresit. So what? lasa ca o sa miste bebe mai incolo.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

fetelor...am BAIAT!!!!!!!!! slabe sanse sa se insele dr ca se vedea asaaaa bine! am filmat tot! acum va las ca ma duc sa vad filmuletzul.
aaa...coloreaza cineva caruciorul meu pe lista? ca sunt asaaa incantata de culoare! mereu mi-a placut albastru :)))

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

alina, eu pt constipatie beau cate o cafea pe stomacul gol dimineatza si in max o ora trebuie sa fug la baie. stiu ca nu e prea bine...dar nu faceam asta pana nu mi-au zis fetele de aici ca si ele mai beau cate o cafea (daca e ceva, dau vina pe ele :)). oricum, sunt f speriata de hemoroizi, cunosc multe fete care nu au scapat nici dupa 5 ani de hemoroizii facuti in timpul sarcinii. sper ca nu te-am speriat si pe tine! ce sa zic...succes!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

quote:
citat din mesajul lui deliafairais

fetelor...am BAIAT!!!!!!!!! slabe sanse sa se insele dr ca se vedea asaaaa bine! am filmat tot! acum va las ca ma duc sa vad filmuletzul.
aaa...coloreaza cineva caruciorul meu pe lista? ca sunt asaaa incantata de culoare! mereu mi-a placut albastru :)))

16+

felicitarii pentru cocosel!!! sa iti traiasca si sa ai sarcina usoara in continuare!!! eu mai merg la doctor numai prin 10 august,cand o sa imi faca TT si eco, si sange pt anticorpi .. la eco poate vedem ce ede abia astept!!!
bun venit fetelor noi , sarcina usoara!

14S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Delia felicitari pentru , sa va traiasca..
in ceea ce priveste cafeaua mie dr de familie mi-a zis sa nu o scot, ca daca sunt obisnuita cu ea si o scot, am alte probleme:tensiune, oboseala, numai sa o beau mai slabuta sau cu lapte.

Poze ..

11+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Delia, FELICITARIIIIIIIII! Sa va traiasca putza! :-)Iti pun eu un pic mai incolo caruciorul ca acum avem musafiri si ma asteapta.

Fetelor se pare ca o sa avem Odiseea Baieteilor!!

Iris, ZAU ca as veni!! Sa vad cum il combin pe sot sa venim. Daca reusesc te sun. Sa-mi dai PM cu nr. de tel.

Selene, merci mult! O sa iau maine de la farmacie supozitoare cu glicerina. Iar cursul Lamaze se face si in alte orase nu numai in Buc. Zi-mi de unde esti si iti gasesc eu instructorul Lamze din orasul tau.

Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui cris30
Andreea bine ai revenit,chiar ma intrebam pe unde esti.Vad ca nu ai aflat inca ce ai la purtator, stiu ca iti doresti tare mult fetita.Deci zici ca la ceza e mai bine generala decat epidurala.Eu daca am chestia asta cu placenta trebuie cezariana si chiar nu stiu care anestezie sa o fac, cred ca optez si eu pentru generala.Trebuie sa vorbesc cu medicul ca aici nu stiu daca faci anestezie de care vrei tu.

Banuiesc si eu. Totusi, de data asta tot epidurala vreau. Rahi stiu ca da dureri de cap daca ridici capul in timpul operatiei, si zau ca n-ai cum sa nu-l ridici. Iar la generala, pe langa faptul ca pierzi toata distractia, mai poti avea dureri de gat de la intubatie. Si nu-i de loc fun sa tusesti cu burta spintecata.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200516+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vai fetelor, de abia astept sa plec in tara in vacanta, sa o vad pe mama, care e foarte incantata ca va fii bunica, sa ma vada cu burtica, si sa mananc bunatatile ei...o sa fiu o rasfatata
mai am un pic... .
ce am observat, bine a zis cine a zis ca fameile gravide sunt mult mai frumoase...se uita lumea dupa mine pe strada, de ma erneveaza, prietenii mei imi zic ca sunt frumoasa imi place, adevarul e ca zamebsc pe strada. am o stare euforica in fiecare zi, nici macar pe al meu nu ma mai pot supara ca ma buseste rasul.
na...noapte buna sa doresc!

14S+

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Leditia
Vreau si eu sa ma asculte cu palnia pe burtica..da' io n-am vazut ca dr mea sa aiba asa ceva prin cabinet..

POZE
Minunica mea
16+

Am intrebat eu joi si mi-a zis dr. ca nu se aude acum cu palnia ci dupa saptamana 25. Mi se pare cam mult, dar ce sa zic. Si cica nici cu stetoscopul nu s-ar auzi, doar cu doppler-ul.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Alina1976

Andreea, bine ai revenit din concediu. Am si eu niste prieteni buni care se duc cu bebe la mare in Bulgaria si mereu in acelasi loc pt ca se simt foarte bine...noi nu am testat inca, dar vom incerca. :-)Te inteleg perfect cu infectiile urinare pt ca si eu am avut doua in sarcina precedenta. Prima data am avut E-Coli si apoi Klebsiella. ....si am luat Augumentin. Mi s-a spus de catre doi medici ca e mai rau sa stai cu infectia decat sa iei antibiotic...asa ca am luat. si a fost OK. La tine cum e?

Asa si eu E-Coli si inca ceva. Ce ma intriga e ca au iesit diferite una dupa alta. Eu am tratat prost prima data (eram in concediu si luam antibioticul aiurea rau) si am crezut ca nu s-a dus infectia. Cand colo s-a dus una si a aparut alta . Sau laboratorul o fi de vina? Tratez din nou. Normal ca nu las netratat.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput