Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Va multumesc pentru cuvintele frumoase de incurajare, sper si eu sa fie bine.
Andreea bine ai revenit,chiar ma intrebam pe unde esti.Vad ca nu ai aflat inca ce ai la purtator, stiu ca iti doresti tare mult fetita.Deci zici ca la ceza e mai bine generala decat epidurala.Eu daca am chestia asta cu placenta trebuie cezariana si chiar nu stiu care anestezie sa o fac, cred ca optez si eu pentru generala.Trebuie sa vorbesc cu medicul ca aici nu stiu daca faci anestezie de care vrei tu.
Michelle saracuta de tine, nu se mai termina cu greturile astea si acuma si durerea de picioare.Cum sunt compresele acelea, si-au facut efectul??
Ledi cum mai stai cu tensiunea, de cate ori pe zi trebuie sa ti-o iei??

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
16+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andreea,tensiunea numai cu tensiometru manual mi s-a luat.Eu n-am tensiometru acasa si cand merg la injectie imi iau si tensiunea..asa pt linistea mea.Insa la med de fam (tot manual a folosit si am avut 13 cu 7)trebuie sa merg de 2 ori/sapt, insa pana marti cand ajung mai e si daca tot dau un ban la injectii macar iau si tensiunea,fac suma rotunda..Deja aici unde imi fac injectiile mi-am luat tensiunea de 5 ori pana acum...e acelasi aparat.Doar ca uite ca nu da o zi cu alta la fel..

Cris,tensiunea mea de dim era 10 cu 6...de luat,o iau cand merg la injectii,deci de 2 ori pe zi,dar asta ca vreau eu,caci dr de fam mi-a zis sa merg de 2 ori pe saptamana la ea sa-mi ia tensiunea,insa mie joi mi-a iesit tensiunea mare si pana marti cand m-a chemat ea mi se parea cam multa vreme si voiam sa vad ce se mai intampla cu ea.

Voiam sa-mi iau tensiometru,insa la cel manual trebuie sa stie cineva sa ti-o ia,iar la mine nu are cine..Si am zis ca oricum merg la dr de fam..eventual mai merg la clinica de langa mine si mai vad ce si cum..

V-am pupat,am plecat sa-mi fac injectia..

Vreau si eu sa ma asculte cu palnia pe burtica..da' io n-am vazut ca dr mea sa aiba asa ceva prin cabinet..

POZE
Minunica mea
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Andreea cam asa simt si eu bebele, exact cum ai simtit tu la Tudor, ca 2 pocnituri usoare parca ar fi pulsatii .Prima data cand am simtit am zis ca e uterul care se contracta dar dupa aceea mi-am dat seama ca e bebelina.

Voi cum stati cu pofta de mancare, mai aveti poftele din primul trimestru? Eu am gasit intr-o carte pentru gravide un fel de dieta echilibrata:
Lactate cate 2-3 portii pe zi:o cana de lapte, branza 40g,iaurt.
Fructe si legume 5-6 portii pe zi.
Carbohidrati 3 portii pe zi: paste, paine, orez, cartofi
Proteine 2 portii pe zi:vita, peste, pui, fasole, linte
Grasimile si dulciurile trebuiesc reduse.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
16+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burtici,

Andrea bine ai venit din concediu..
Leditia eu cam de 2 saptamani am inceput sa merg noaptea la baie, pana acum nu ma trezeam peste noapte, si tot atata apa beam. eu pot sta fara mancare, dar nu rezist fara apa.. beau peste 2.5 litri/zi, fara cafea, lapte etc.
Dalma cred ca sanii au luat o pauza. Si la mine e la fel.. pana acum cand dadeam sutienul jos ii tineam in palme de ce ma dureau, acum parca nu ma mai dor asa de tare, si aureola a inceput sa se inchida la culoare, nu foarte tare dar se observa.
Cris 30 interesanta dieta.

Poze ..

10+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

[quote]citat din mesajul lui Selene_Bunny

dalma, da, este normal cu sanii, asa am patit si eu. Acum sunt mai grei si o iau spre buric, sper sa nu mi-i culeg de pe la genunchi, asa.

Selene ce incurajator suna

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev038prs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Andreea, bine ai revenit din concediu. Am si eu niste prieteni buni care se duc cu bebe la mare in Bulgaria si mereu in acelasi loc pt ca se simt foarte bine...noi nu am testat inca, dar vom incerca. :-)Te inteleg perfect cu infectiile urinare pt ca si eu am avut doua in sarcina precedenta. Prima data am avut E-Coli si apoi Klebsiella. ....si am luat Augumentin. Mi s-a spus de catre doi medici ca e mai rau sa stai cu infectia decat sa iei antibiotic...asa ca am luat. si a fost OK. La tine cum e?

Ledi, si eu am avut un singur episod de puseu de tensiune la prima sarcima si Dr mea mi-a zis sa-mi cumpar un ap. de tensiune electronic si sa-mi iau ZINILC tensiunea acasa de dimineata, pranz si seara si sa fac un tabel. Si sa ma prezint cu el in fiecare sapt. timp de o luna. Dupa o luna a vazut ca avem constant 9.6, 10.6...si nu mi-a mai zis sa fac chiar asa strict. ce vreau sa zic (desi stiu ce e scump) sa faci un efort sa iei un aparat acasa. Iti recomand din suflet marca OMRON. Eu din asta am si sunt F. multumita.

Cris30, meniul ala este perfect si super recomandat pt o gravida. Este vorba de o piramida a alimentatiei unde la baza stau cele mai recomandate alimente si in vf. cele nerecomandate sau de evitat. Asta am invatat la cursul LAMAZE.

FETELOR, VA RECOMAND DIN SUFLET CURSUL LAMAZE, pentru cele care vreti sa nasteti natural! Este EXTRAORDINAR cate puteti invata acolo!!! Eu cand m-am dus eram vai de capul meu, nu stiam nimic de sarcina, de ce se intampla cu corpul tau...sa nu credeti ca acolo invatati numai cum sa nasteti fara dureri si cum sa respirati! Invatati MULT mai multe! Merita din plin acest curs. Care vreti detalii vi le dau cu multa placere.

Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Fetelor, voi sunteti constipate? Ca eu MOR nu mai pot!!!
Ce tratamente se pot face? Exista vreun leac? Ca de facut combinatii ciudate am facut si degeaba..

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Veronica, ti-am mai zis dar cred ca nu ai vazut...
Eu cu sotul meu o sa venim pe 27 august in Brussels sa-i vizitam pe nasii nostri si o sa stam o sapt. Daca vrei vin sa te vizitez si pe tine...numai sa-mi dai adresa

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Alina, incearca un supozitor cu glicerina. La mine a functionat.

Azi am combinat un mar, o rosie cu paine si cascaval si Fanta. A iesit un amestec de fugit urgent la baie... :D

cu un puiut de 19+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cat despre LAMAZE, daca e valabil numai pentru Bucuresti, atunci io... pauza...

cu un puiut de 19+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput