Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor eu cateodata uit ca sunt gravida, asa de bine ma simt acum!
Mai rau ...si barbate-miu uita ca sunt gravida, ieri s-a suparat ca de ce nu i-am luat si lui cosul de rufe la spalat, ditamai cosul, care trebuie carat pana la spalatorie, i-am zis "bey, nu pot sa ridic greutate asa de mare, nu vezi ca sunt bortoasa, la care el foarte inocent...oh, da, am uitat".

In privinta numelor, noi ne-am oprit la Bianca pt fetita si Aidan pt baietel. Mai greu o sa fie cu nasii, ca avem trei oferte pana acum si noua ne era frica sa nu ramanem fara, acusi tb sa refuzam, doua perechi de aici din State si o prietena f buna din Romania! Poate avea copilasul mai multi nasi?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

In legatura cu RH-ul negativ - mama mea are negativ, eu pozitiv. Am fost a doua sarcina (dupa una pierduta si fara imunizare cai pe atunci nu exista vaccin). Si nu am avut nici o problema - de fapt am trait cu convingerea ca am RH negativ fiindca nu am avut probleme, deabia cand am ramas gravi cu Ioana mi-am facut grupa si RH-ul si am aflat ca am pozitiv.

Fetele, maine Ioana mea pleaca pentru 3 saptamani cu ai mei la Targu Jiu. cred ca o sa mor de dorul ei. A fost si anul trecut, dar atunci am dus-o eu si adus-o si m-am dus in fiecare weekend sa o vad. Acum nu mai pot fiindca imi e tare tare rau la drum si se fac minim 5 ore la un drum. Niciodata nu am mai stat atat despartita de ea (maxim a fost 8 zile). Imi vine sa plang ...
Maine si poimaine sunt singura ca Octavian se duce sa le duca pe ea si pe mama (tata a plecat mai devreme ca sa aranjeze pe acolo, sa faca curat ).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Uffff.....greu sa va prind din urma,mai ales ca uite,tocmai eu care ziceam ca n-am nimic,azi am patit-o: am fost in Cora la cumparaturi si am lesinat de doua ori....m-am speriat si m-am oprit la cabinetul medical de acolo,tensiunea era 12,deci nu erau probleme,iar medicul de acolo mi-a zis ca de la sarcina,dar sa nu-mi fac probleme.
O s-o sun pe dr.sa-i spun si ei totusi....nu-mi fac probleme,dar....parca prea dintr-odata a aparut problema asta,in ciuda faptului ca pana acum nu am avut nimic.....

14+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetele va pup si va doresc weekend placut, eu plec acasica.

Daca vreti sa ma vedeti pe mine (mai putin) si pe fie-mea (mai mult) am pus cateva poze in albumul "mai", link-ul de la semnatura. Nu-s chiar noi, dar in fine ...

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
citat din mesajul lui Naty

Fetele va pup si va doresc weekend placut, eu plec acasica.

Daca vreti sa ma vedeti pe mine (mai putin) si pe fie-mea (mai mult) am pus cateva poze in albumul "mai", link-ul de la semnatura. Nu-s chiar noi, dar in fine ...

Ioana la 3 ani

esti tare draguta

iar ioana e superba

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,mumoase foc,da' tu stii deja.

pusyketa ai mare grija de tine si spune-i dr de starile de lesin.

Michelle pe scurt,nu am probleme inca cu picioarele,dar eu zic sa spui medicului de chestia asta caci e prea devreme pt asta si ar putea fi o problema...pe care insa o poti rezolva,numai sa aflii din timp ce si cum.Eu de ex stiu ca voi avea problemute,dar sper sa nu fie,caci stau zilnic cu picioarele pe o perna..nu mai pap sare..beau multa apa si iau aspenter.Dupa parerea mea,ceea ce patesti tu pare a fi o problema de circulatie.Vbeste cu medicul sau cu un hematolog.

Luni am si eu programare la hematolog..ce sa-i faci...Si de acum incolo voi merge la 3 dr..de fam,ginecolog si hematolog..
pupici.

POZE
Minunica mea
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Michelle eu n-am avut inca nici o probema cu picioarele umflate si dureroase, dar in cartile mele de sarcina pomeneste de asta. La fel, scrie ca treb sa stai cu picioarele un pic mai sus decat corpul si ca... o sa treaca!

pusyketa si lesinurile sunt normale, dar iara eu nu le-am patit Nu te ingrijora, esti OK!

miere da mai, o sa va povestesc...numai sa apuc sa nasc printre primele ca sunteti harnicute rau si parca vad ca raman de caruta Deocamdata de-abia reusesc sa va citesc

Catalina

19+ Ana-Maria

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Leditzia-eu marti am fost la medicul de familie si a verificat si daca am mainile si picioarele umflate si nu avusesem nimik!azi bineinteles ca am sunat-o pe doctorita si m.a intreba daca ieri am fost in soare si daca am stat mult in picioare si da ieri mai toata ziua am fost in picioare.Ieri seara am observat ca mi. umflate,azi arata mai bine insa ma dor.e cam nasol ca am atatea de facut acum si chiar acum trebuie sa stau cu picioarele pe perna...am sa urmez ce mi.a spus doctorita si anume ceai de urzica,acei strampi comprese si picioarele cat se poate pe pernuta8si acum cand va scriu stau asa).

17+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Just La multi ani! sa fii sanatoasa si tu si bebelusul si nastere usoara.
Michelle imi pare rau ca te dor picioarele, si pe mine m-au durut intr-o perioada de fapt ma dureau mai mult soldurile.Incearca si tu sa nu stai mult in picioare si cateva minute pe zi aseaza picioarele mai sus decat corpul ca sa circule sangele si invers, asa cum ti-a zis doctorita.
Pusycketa imi inchipui ce sperietura ai tras, sigur a fost de la sarcina, ma gandesc sa eviti locurile foarte aglomerate unde e aer inchis. Sanatate si ai grija de tine.
Irynuka eu ma duc la eco morfo pe 2 septembrie, atunci o sa aflu daca s-a ridicat placenta sau nu ,o sa am niste emotii cat casa.Daca nu s-a ridicat atunci repet eco la fiecare 2 saptamani.
Roxana am vrut sa-ti zic si tie ceva dar am uitat , cred ca era legat de lunile de sarcina ca asa stiam si eu ca din saptamana a-21-a intri in luna a-5-a.

Am gasit aici o adresa care m-a bagat in ceata complet:http://www.theparentsite.com/pregnancy/trimesters.asp

Am uitat sa urez noilor mamici bun venit, sa aveti sarcini usoare.
Felicitari mamicilor care au aflat ce au, sa va traiasca si sa fie sanatosi.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
15+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
citat din mesajul lui pusyketa

Uffff.....greu sa va prind din urma,mai ales ca uite,tocmai eu care ziceam ca n-am nimic,azi am patit-o: am fost in Cora la cumparaturi si am lesinat de doua ori....m-am speriat si m-am oprit la cabinetul medical de acolo,tensiunea era 12,deci nu erau probleme,iar medicul de acolo mi-a zis ca de la sarcina,dar sa nu-mi fac probleme.
O s-o sun pe dr.sa-i spun si ei totusi....nu-mi fac probleme,dar....parca prea dintr-odata a aparut problema asta,in ciuda faptului ca pana acum nu am avut nimic.....

14+

VINE BEBE!

Of imi pare rau sa aud ce ai patit.eu una cand ma ia ameteala asa ma speriu sa nu lesin.incearca sa eviti locurile aglomerate,sa bei multe lichide si NEAPARAT sa ii spui medicului!

17+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput