Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

maria, eli, multam de galerie!

eu am totusi o nelamurile cum adica n-ai voie sa faci baie in cada sau sa te scalzi in mare dar innotul e cel mai bun sport in sarcina?

silvi 7 + http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Multumesc Mariei pentru recomandari!Avand in vedere ca locuiesc la vreo 40 de min.de mare imi e tare greu sa nu ma duc dar pt bebe e mai bine sa stau acasa,avand in vedere ca iubesc balacitul in mare si nu statul la soare.
Mamicilor v-ati gandit deja la numele bebitilor vostri?
pupici
8

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna burtici.
Nu mai reusesc sa tin pasu cu voi.
Bun venit noilor fete , sarcini usoare si la termen.
Silvi cu intarziere bine te-ai intors.
Facem galerie fetelor ce merg la medic.
Ma bucur pentru cele care va simtiti mai bine.
Apopo de sefi al meu cred ca a fost cel mai idiot.Cand l-am anuntat ca sunt insarcinata si trebuie sa stau acasa pentru ca altfel pierd sarcina, prima reactia a fost ca acuma mi-am gasit sa raman insarcinata si a doua m-a intrebat ca 2 saptamani nu sunt de ajuns, de ce imi trebuie mai mult.Cred ca in sinea lui spera sa o pierd si sa ma duc la lucru.
Elilovmultumim de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Eu toata ziua stau in pat, in mare parte, acum pe langa durerile de mijloc si crampe ,am si greturi.Trec de la plans la ras, de la calm la niste draci,de la optimism la depresie.
Intr-un fel regret ca nu am putut pleca in concediu, ca nu pot merge la lucru, e aiurea si dupa aia imi pare rau ca gandesc asa.
Pana la urma nu conteaza nimic si cat ma chiniu numai sa fie bebe bine.
Va pup pe toate si o sa scriu cat de des pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

joanna, eu sper sa fii bine si tu si bb, nu te mai gandi la seful tau ci concentreazate pe
eu la munca n-am zis nimanui, mi se pare mult prea devreme, oricum cu sefa directa am o relatie f tensionata si am sa ii zic cel mai tarziu, sefului ala mare ii zic in septembrie cand ma intorc din concediu.

georgiana, cred ca toate ne gandim la nume dar doar asa ca distractie...imi plac iulia, diana, robert, victor...da nu stiu daca va fi vreunu din astea...eu n-am nici macar nasi ptr bb

mai fetelor dar familiile le-ati anuntat? cum au reactionat?
la mine in afara de voi pe forum si de o verisoara care e asistenta si cu care m-am consultat nu stie nimeni inca...as vrea in acest week-end sa ii anunt pe toti dar mi-e teama ca e prea devreme...

burticile

silvi 7 + http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Aris si silvi bafta la eco.

Maria sper sa iti treaca de acum. Sa stii ca depinde de la sarcina la sarcina. Mie imi e groaza sa nu ma apuce mai rau in trim 2 chiar cand vreau sa m aplimbaresc in concediu.

Georgiana bafta la eco si concediu placut. Eu am ceva nume pregatite dar nu sunt inca votate in familie :))

Joanna linisteste-te o sa treaca si perioada sta. Tu si bb sa fiti bine!

Silvi la sarcina trecuta sotul meu anuntase jumatate de oras. Si tare greu mi-a fost dupa. Asa ca acum are interdictie. Eu doar mamei i-am spus. Restul vor astepta pana ma intorc din concediu. Oricum atunci o sa mi se vada si burtica.
Pupici

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna burtici!

Catinuta bine ai venit, sarcina usoara, am vazut ca esti din bacau..la ce medic mergi?
Fetele va anunt ca de azi avem carnet de gravidutza Maine dimineata la prima oara facem primul set de analize si la 5 mergem sa o cunoastem pe noua doctorita.Abia astept sa vad ce face bebelina mea (imi doresc fetita).
La nume ne tot gandim dar ramane de dezbatut in consiliu.
Referitor la sefi...nu am spus la nimeni, cred ca o sa aiba o reactie nu foarte placuta (ca toti sefii de altfel).Dar e problema lor.
Si eu vreau la mare la soare, dar stiu ca nu e voie..asa ca fac orice sacrificiu.
Bafta fetelor care merg azi la eco.Asteptam vesti bune
Maria...ma bucur ca te simti bine..tine-o tot asa..chiar ca ar fi cazul sa nu mai ai greturi
va pupacesc si va doresc o zi buna.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

m-am laudat degeaba ca mi-a trecut raul...
macar nu vomit dar in rest...varza

Maria 10+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Silvi si eu m-am gandit azi la nume.....nu prea stiu de ce dar m-am gandit doar pt baiat (nu ca mi-as dori mai mult baiat, ca e tocmai invers, dar sunt f convinsa ca am baiat). Victor e si pe lista mea

In legatura cu marea eu am fost cand eram cu Petru. N-am stat mult la soare ca nu-mi place in general soarele, dar in apa am intrat ...... acum n-as sfatui pe nimeni sa faca asta - dar se poate sa fie totul ok daca mergi.

Pupici

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Si noi ne-am gandit de mult la nume. Ne dorim ffffff mult fetita , si vrem so cheme Ariana; ne-am gandit si la baiat - Luca - dar sper sa nu fie cazu

Mergi la inceput