Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Dandusa, pe mine nu m-ai suparat, sper ca nu ai inteles asta! Doamne fereste, tu esti o scumpa si nu as avea cum sa ma supar pe tine! M-a apucat damblaua pe tema asta pt. ca mi-am amintit de toate discutiile aprinse de la diverse subiecte, de toate "sfaturile" pe care le-am primit de la femei care erau martire pe altarul alaptarii, dar in acelasi timp urlau la copii si-i amenitau cu "na-na" si cu "bau-bau"...

Tu stii ca eu am aceleasi idei ca si tine despre cum se cresc copiii si sunt de acord cu ce spui tu! Nu asta era pb. mea, ci faptul ca eu, una, m-am saturat pana peste cap de "sfaturi cu forta"!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Diana: Ti-am lasat mesaj pe YM (erai offline).

Amalia: Nici eu nu am luat nimic pt. bebe si nici nu iau pana cu o luna jumatate inainte. E drept ca aici se face baby shower (colegii de la lucru il organizeaza) si voi primi diverse lucrusoare, dar pat si carucior si alte alea....mai prin noiembrie.

Fetelor, scrieti, scrieti, ca eu nu stiu nimic de bebelusii mici, mici. Cu cei mai marisori ma descurc (de la 6-7 luni incolo), dar cand sunt asa mici, de au doar cateva zile, saptamani.....mi se par atat de fragili.....

Andy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

diana21 aha... am inteles... vorbeai asa...mai mult ca sa te descarci! Sunt de acord cu tine referitor la persoanele martire pe altarul alaptarii (aspect care nu tine intotdeauna de mama) si ii amenintau pe copii cu "doctorul, cu bau-bau si cu te papa catelul" Pai copilul acela cand va avea nevoie de doctor cum va reactiona cand il va intalni? Sau daca se trezeste in intuneric cum se va simti? Sau cum sa iubeasca cateii (animalele) daca a fost educat sa se teama de ei/ele?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, tu nu ai nici o vina ca nu a supt Nasturelul. Nici eu nu am vrut deloc sa sug desi m-am nascut cu 3300 gr. Nu mi-a placut deloc sa sug si imi pare rau ca s-a chinuit mama cu mine. S-a muls 3 luni dar pana la urma a facut o mastita urata si s-a operat si adio titi.
Nasa noastra a alaptat cam ca tine prima fetita, dar pe a doua a alaptat-o mai mult decat mine, 14 luni, a doua oara a fost experta dar si copilul a colaborat, nici ei nu-i venea sa creada.

Iar cu sosetele pai eu am o grasunica, transpira, prin parc isi scoate sandale si alearga pe nisip. Aici a fost mult prea cald pentru sosete in sandale si totusi azi la pranz soacra ne-a returnat copilul cu sosete in picioare si sandale, nu i-am zis nimic dar chiar nu era cazul la cat este de cald azi si avand in vedere ca nu face basicute. Dar socrii si in casa o obliga sa stea cu botosei/sosete acum pentru ca au gresie, nu te intelegi cu ei, daca nu am pus sosete in bagaj, am gasit-o cu sosete de la ei pana la genunchi .
Singurul avantaj al sosetelor este ca retin praful.

Ank, vad ca ai carucior roz, felicitari pentru fetita sanatoasa, o sa actualizez listuta. Mie Selena imi aduce aminte de chimie si Seleniu iar Ariela de Ariel mica sirena.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireen spune:

Am reusit sa termin su eu de citit . Baietii mei dorm si eu imi fac un pic de cap pe net
Dandusa nu cred ca ar trebui sa se supere nimeni eu cand l-am nascut pe Edi nu stiam nimic as fi dat orice pt niste sfaturi ,net nu aveam mi-am bagat abia cand avea Edi 4 luni si pana atunci am avut doar manualul de pediatrie care m-a ajutat cat de cat . Cand am iesit cu el din spital nici nu stiam cat trebuie sa manance nici lapte nu prea era mi-a dat o prietena o pompa si am inceput sa ma mulg el nu vroia sub nici o forma sa suga la san , a avut o alimentatie mixta cu un singur biberon de lapte praf la 24h restul lapte muls de la mine si asta pana la 5 luni , diversificarea am inceput-o de la 4 luni. Nu i-am dat lamaie pentru ca nu suporta acru vomita . Fiecare copil are felul lui de a fi .
Anesintrebai de buscopan-actioneaza la nivelul ganglionilor situati in peretii viscerelor si exercita o actiune specifica antispastica, ce se manifesta asupra musculaturii netede a tractului gastrointestinal, biliar si urinar.
Indicatii: Ulcer gastric si duodenal, spasm si hipermotilitate gastrointestinala, pilorospasmul copiiilor, varsaturi post-operatorii, constipatie spastica, dischinezie biliara si spasm al tractului urinar, relaxarea prea lenta a segmentului uterin inferior, dismenoree.

Catalinaam ramas fara cuvinte am citit povestea ta imi pare tare rau nu pot spune ca inteleg doar ca am trecut prin niste spaime f mari cu sarcina care o am acum a fost o sarcina gemelara si la 2 luni am pierdut una din ele in locul unde s-a desprins s-a format un hematom decidual de 4 cm pana la 4 luni am sangeart incontinuu pana s-a eliminat si fetita mea a scapat dr nu mi-a dat nici o sansa sa tin aceasta sarcina dar ne-am incapatanat amandoua .
Sper din tot sufletul sa reusesti si tu .

28+ Edi(9.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

ireen Multumesc! Pai am tot citit si eu pe internet si nu zice nimic ca se recomanda impotriva contractiilor uterine. nici nu stiu daca sa il iau ..!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor
Am citit o gramada pana acum ce ati mai facut si am vazut ca in general bine .
Elilov imi pare rau pentru pierderea lui Pavel , nu stiam dar sunt sigura ca micutul Balacila te va ajuta muuuult
Simona deci ti s-a inapoiat baiatul cu bine chiar daca nu cu foarte frumoase amintiri...oricum sunt sigura ca peste 1-2 ani sigur va vrea sa plece iar singur cu prietenii/colegii lui (daca nu si mai repede )

Sunt curioasa ...voi faceti ceva sport/miscare ?? inot??
Eu mai merg la bazin sa inot dar ultima data era cam mult clor in apa si am inceput sa ma gandesc daca nu face cumva rau bebelinei .
Pe net / in carti am citit ca e recomandat inotul dar eram curioasa daca mai practica vre-una din voi

Criss 23+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

criss, eu merg la inot si mai fac acasa exercitii Pilates pentru gravide...asta ca sa nu anchilozez de tot...in apa ma simt cel mai bine cu putinta pentru ca se micsoreaza greutatea de pe coloana si articulatii...din cate am vazut acolo unde merg eu, dupa ora cu gravide, vine ora de inot pt bebelushi, asa ca ma gandesc ca e safe acolo unde merg eu...ma rog, ii accepta dupa doua luni, cand inteleg ca se face prima serie de vaccinuri mai serioasa...

dar acolo unde mergi tu nu poti intreba daca e ok pt gravide? eu fac ora cu o moasa care organizeaza special aceste ore, deci ma astept sa fie ok pt noi...

si mai fac masaj special de gravide de doua ori pe saptamana, ca ma "napadeste" celulita, insa numai cu anumite creme...trebuie evitate cremele termice, din cate am inteles de la kinetoterapeuta mea...

Diana

24+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Diamisha deci si tu faci inot si dupa cum am inteles chiar special pt. gravide ...ce bine de voi ca in bucuresti exista locuri speciale si personal care sa pregateasca gravidele . Unde merg eu , mai exact la bazinul olimpic din Hunedoara se mai organizeaza aerobic in apa dar nu si pt. gravide ...asa ca inot si eu usor ca "broasca" si fac exercitii usoare cu picioarele tinandu-ma de bara ,apa e f. curata (zic eu) iar clor ma gandesc ca in toate bazinele baga .
De curand imi zicea cineva ca de ce merg la bazin ca nu stiu ca nu am voie baie ??? doar dus...no ce sa mai zic .
Masaj pe unde faci? picioare? si te intorci sa stai si pe burta??

Criss 23+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

da, criss, picioare, dar si spate...cu atentie la picioare, am inteles ca sunt anumite puncte care pot declansa contractii daca sunt stimulate...deci, trebuie sa-ti faca cineva care se pricepe...stau pe o parte, apoi ma intorc pe cealalta...nu mai pot sta pe burta...

24+ Sonia

Mergi la inceput