Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna seara,
eu sunt intr-o pasa f proasta si nu prea reusesc sa ma concentrez sa scriu...dar am citit tot si nu m-am putut abtine sa nu-ti spun Diana ca ma oftic. Am vrut si eu pijamaua aia pt bebelina, chiar daca e de baiat, mi s-a parut adorabila. Si nu mai era pe stoc ...
Va pup pe toate, maine plec la mare ca sa-mi incarc bateriile. O sa intru seara sa-mi iau revansa si sa va raspund.
Edit: S-o stapaneasca sanatos flacaul! O sa se indragosteasca fiimea de el daca-l vede imbracat cu ea...
==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alexa, imi place mult patutul tau!! chiar e super! si eu am luat tot unul pliabil, dar al tau imi place mai mult. chiar e problema cu salteluta, ins cred ca daca mai cauti, poti face una pe comanda!
si eu i-am luat salteluta suplimentar!
burtica ta cand o vad?

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
multumesc de tot fetele pentru voi dragelor
Mirtha bine ai revenit! era prea multa liniste pe acilea fara tine a si mirtha felicitari luna VII
diana da bataie la raceala sa plece fuga...sa plece la polul nord ...sa nu vina la noi
loren@ felicitari pentru bb-lina mare....tot asa mami pana la termen ...ma bucur ca te-ai calmat cu ....colul si toate cele
andreyutza asteptam vestile de la control
intreba cineva de trat. pt col...nici eu nu am decat odihna cat cuprinde si evident no-spa
eu numai intru pe calc la noi e o caldura deabea mai suflu...
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mirtha am vazut pozicile cu alexa sapt trecuta si am balit pe acilea...dar cand merg in oras observ ca ma uit tot dupa blondine crete si slabe...asa ii plac lui fiumiu ..e belea mi-e si jena imi belesc ochii toata pe ele... si le mai si adulmec
sper ca ai venti de la cumparaturi fericita si nu cu ,,,,cardul gol
referitor la miscarile bb-linei asa imi aduc aminte de la Pavel se misca burta cu totul odat cu mine si el..acuma sutnem inca mititei trebuie sa mai crestem...decats eara iesim si se vede ceva mare si rotund de nush ce e o fi capul sau fundul...ca mai si rad cu sotul 'tati ma pupasi in fund'
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Loren@ felicitari pentru bebelina puternica !
Am citit in mare si am vazut ca vorbeati despre miscarile bb-ilor .
In acest moment si eu o simt destul de activa si mai mult in partea stanga mai sus , dar altadata o simt si foarte jos cu un usor disconfort si strang instinctiv picioarele...sa nu iasa .
Sunt zile in care o simt mai activa , alteori mai lenesa dar de simtit o simt acum in fiecare zi .
Eu mai am niste dureri cand pasesc mai tare , stau intr-un picior sau ma aplec sa ma incalt ..la limita dintre burta si picioare , cred ca ceva ligamente (ligamentul rotund o fi ).
AAAA am uitat ...noaptea transpir groaznic ma schimb si de 2-3 ori , mai nasol e ca se uda si patul ...dar nu de ce va ganditi voi
Mai transpirati careva asa ???

Criss 24+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Loren@ felicitari pentru bebelina puternica !
Am citit in mare si am vazut ca vorbeati despre miscarile bb-ilor .
In acest moment si eu o simt destul de activa si mai mult in partea stanga mai sus , dar altadata o simt si foarte jos cu un usor disconfort si strang instinctiv picioarele...sa nu iasa .
Sunt zile in care o simt mai activa , alteori mai lenesa dar de simtit o simt acum in fiecare zi .
Eu mai am niste dureri cand pasesc mai tare , stau intr-un picior sau ma aplec sa ma incalt ..la limita dintre burta si picioare , cred ca ceva ligamente (ligamentul rotund o fi ).
AAAA am uitat ...noaptea transpir groaznic ma schimb si de 2-3 ori , mai nasol e ca se uda si patul ...dar nu de ce va ganditi voi
Mai transpirati careva asa ???

Criss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Miky cel mai bine cred ca te poate lamuri un obg-ist la intrebarea : trebuie sau nu tratament in cazul unui col care pe parcurs s-a scurtat. Oricum minim 3 NoSpa pe zi e ok daca iei. Am intels ca inclusiv contractiile Braxton sunt de natura a contribui la scurtarea colului iar Nospa relaxeaza musculatura si impidica astfel de contractii sa isi mai produca efectul.
In cazul meu a fost sarcina cu risc , cu probleme inca de la debut si pina la 18 sapt. a trebuit sa merg pe tratament. Apoi la 26 sapt.mi s-a dat iarasi tratament. Acum nu pot sa fac separatia intre problemele initiale si sa concluzionez daca au sau nu vreo legatura cu scurtarea colului , daca tratamentul se da obligatoriu la colul scurtat si ce tip de tratament. Sa fiu sincera problema lungimii colului si a modificarilor pe care acesta le suporta pe durata sarcinii nu este extrem de dezbatuta in cartile despre sarcina. Probabil tine mai mult de specilitatea medicala in sine si mai putin de o buna informare a gravidei. Incearca sa discuti cu obg-istul daca este cazul sau nu sa iei un tratament.

Diana sa va bucurati din plin de pijama si bebe2 sa se simta minunat imbracat in ea !!! Te prind din urma zilele astea la capitolul comenzi.
Cit priveste raceala optez pentru ceaiuri si multa lamaie sau alte citrice daca nu suporti lamaia. Si orice alte leacuri naturale permise in sarcina.
Era sa o patesc in concediu. Mi se umflase rau amigdala dreapta soi parea ca si stinga vine puternic din urma. Am luat 2 zile consecutiv cite 3 vitamina C pt. copii si s-a rezolvat - Edit la pensiune imi era cam lene sa fac ceaiuri. Dar acasa tot pe astea am mers. Am stors si cite o lamaie intrega intr-o cana de ceai.
Eli chiar ma intrebam de ce nu "apari". Ma bucur sa te aud si sa constat ca bebe Balacila isi mentine obiceiurile.

Burtici va spun noapte buna si sane auzim maine de bine.Merg la culcare ca nu prea m-am simtit bine dupa iesirea in oras.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Criss , nu am deocamdata aceasta problema. Poate reusesc fetele ceva sfaturi.
Pot citi maine in Clinica Mayo pt. ca asa razant parca imi aduc aminte ca atingeau problema transpiratiei abundente.
Sper sa gasesc ceva lamuritor.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Multumesc frumos Mirtha esti o draguta .
Eu incerc sa ma consolez cu faptul ca ma gandesc ca asa ...elimin apa si nu o retin in corp...sunt ca la sauna practic .
Somn usor fetelor , pe maine

Criss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Spiridusule ce m-ai facut sa rad cu sacul de medicamente. Pai eu in concediu am plecat doar cu niste supozitoare pentru Ana si No-spa, Utrogestan pentru mine iar ieri cand am venit in Norvegia am venit cu o punga gen Cora plina ochi de medicamente pentru Ana, eu, bebe, mi-a fost teama ca ma opresc la vama ca am mai patit-o o data. Mai ales ca unele nu se vand fara reteta aici, gen No-spa, de Utrogestan nu mai spun .
Dar se vede ca ti-a priit concediul daca dupa asa peripetii povesteti asa dragut.
Cand ne dai si noua data de nastere a lui Ale sa mai ingorsam si noi putin randurile la listuta.
Miram, pai stai super bine cu 3,5 kg. Eu sunt curioasa cat am in plus pe cantarul doctorului ca pe alte cantare mai rau ma incurc. Cum poate aseara sa am la o prietena 69 imbracata intr-adevar, picioare umflate iar de dimineata acasa 65 de kg, dupa ce am mers la baie si cam fara haine. Dar ce legatura au bolile copilariei cu bazinul? Mai repede le iei daca mergi zilnic cu copilul la gradinita.
Criss703, Spiridus, ce bine ca nu sunt singura zuza. Pe cele de seara nu le uit niciodata dar cu vitamina se vede ca nu le consider esentiale.
Dea, macar voi ati prins curaj sa mergeti sa le vedeti. Eu nimic pana acum, am tras un ochi la linkurile puse de fete, dar asa pe sarite. Parca ma vad ca ies din spital cu bebe in plapumioara in brate si vin cu autobuzul pana acasa ca in masina nu am voie cu el fara scaunel . Zau ca nu stiu de ce nu am tragere de inima sa cumpar ceva, cred ca si subconstientul este de vina ca mi se pare ca este prea devreme sa fac achizitii acum. Si la Ana prin luna a 9-a am plecat la cumparaturi, macar acum am cateva hainute, prosoape de baie, plapumioare si lenjerii pentru patut si am binevoit sa mi le aduc ieri aici.
Am cautat in seara aceasta prin magazine un set pentru iesit din spital cu salopeta, costumas, body, caciulita, bavetica si nu am gasit nimic, nici macar la H&M unde stiu sigur ca am vazut dar cred ca sunt epuizate stocurile ca am ratat reducerie de vara.
Diana, felicitari pentru anticorpii absenti. Se pare ca macar la capitolul Rh- ginionul a ocolit odiseea noastra, ce bine.
Monicus, eu am citit la sectiunea Nasterea unei stele de doctorul de care intrebi, este un subiect despre el si sper ca l-ai gasit ca daca nu pot incerca eu sa-l gasesc.
Sa te faci repede bine!
Brie, ma bucur ca ai rezolvat, vacanta placuta!
Alexa, mie imi place patutul, are de toate. Cam cat a costat, de curiozitate ca noi avem la Bucuresti unul mai simplu, fara suportul de infasat ca aveam un stres sa nu cada bb de acolo si fara jucarii. Dar ce saltea ii puneti cand va fi fara nivelul intermediar ca el este conic in partea de jos iar de saltea sigur are nevoie si nu una subtirica ci cam de 20 de cm sa fie bb la un nivel acceptabil de unde sa il ridici fara probleme.
Mirtha, felicitari pentru semnatura, 28+, wow, ce putin mai ai. Cat despre miscari eu simt unele ciudate in interior, se vede ca-i placenta diferit pozitionata fata de prima sarcina. Oricum nu am scapat de durerea din partea stanga, sambata am stranutat si parca mi s-a pus un carcel acolo, am avut nevoie de cateva minute si masaj in zona sa-mi revin, sa fie oare vreo aderenta de la operatia de cezariana, cine poate sti.
A, sfat pentru cearceafuri. Se gasesc unele impermeabile, bune si pentru bb cu pampers ca mai da uneori pe afara si sa nu se ude salteaua.
Oceanborn, vad ca v-ati hotarat la nume pentru baietel. Cum v-a venit ideea cu Thomas ca nu este deloc un nume obisnuit.
Am vazut caruciorul si pretul este super bun comparativ cu ce scoruri sunt pe aici. Stii cumva daca se livreaza si in alte tari?
Andreyutza, cum a fost la doctor, ne tii in suspans?
Andy, cam asa simt si eu ca este prea devreme si pluas ca as vrea sa le cumpar cand vine sotul aici sa isi spuna si el parerea. Acum ca nu am gasit hainute am alta dilema, de unde sa cumpar o cadita habar nu am ca nu am vazut pe nicaieri.
Catalina, te rog nu te mai invinovati ca nu ajuta cu nimic. Am citit ca din pacate si LucaLuca a pierdut sarcina si din ce a scris ea am dedus ca a avut parte de cele mai bune conditii si de personal dedicat, responsabil si bine pregatit. Iar inevitabilul tot s-a produs din nefericire.
Carmendu, relaxare placuta, hai ca nu mai este mult!
Anes, lasa orificiul, bebe e mare si deja esti in saptamana 28 .
Lorena, ce bebelina mare, de abia astept sa aud si eu ca are bb peste 1 kg. Insanatosire grabnica Biei! Care-i treaba cu nasul mare ?
Miky-ea, pai depinde de doctor si de cat de scurtat este, daca este moale/tare. Eu daca as sta la mana celor de aici nu as primi nimic pentru ca de fapt ei nu se uita la col nici ecografic, nici manual iar in Ro am primit tratamentu cu 2 Utrogestan seara si 1 No-spa (maxim 4 pe zi) pentru orificiu extern intredeschis. Iar pentru cazuri mai grave am vazut ca se recomanda Ginipral care este mai puternic dar nu este indicat celor care au probleme cu tensiunea mare.
Criss703, eu nu transpir. Ai incercat cu pijamale subtirele si doar un cearceaf?
Mirtha, cate No-spa pe zi ti s-a spus ca poti lua maxim. Stii de ce te intreb ca eu ma gandesc sa renunt la No-spa peste 2 luni pentru ca am banuiala ca nasterea Anei a fost un esec pentru ca am luat prea mult timp No-spa si de aceea uterul meu nu s-a mai contractat decat cand eram cu perfuzie.

Felicitari tuturor pentru achizitiile facute, sa le folositi sanatoase si cu mult drag, sa va fie utile!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 22+

Mergi la inceput