Colectia de toamna-iarna (205)
Raspunsuri - Pagina 11
Ina869 spune:
as fi vrut sa modific listuta in dreptul numelui meu dar am uitat parola, etc. deci nu am cum.
poate cineva sa modifice va rog la mine si la dordia?
robert edward, 1 Iulie, 2008
pupicele!
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
lavi02 spune:
Tania aoleu ce belea, epiglotita!
Sanatate multa lui Stefan!
Maria mortal Cristi; chiar ma gandeam la voi, oare pe unde va mai preumblati? Am sa ma uit la poze.
Ina La multi ani, sa fii mereu cel putin la fel de fericita ca acum! Vorba ceea: "Opreste-te clipa, esti atat de frumoasa!" Nu stiu cine a zis-o.
Am actualizat lista, mii de scuze! Eram in vacanta cand ai nascut tu si la intoarcere m-am luat cu poze, samd.
spor la crescut copilasii, distractie placuta si par pe moate in vacanta la cabana
!
Si
in ceea ce priveste bebetreiu'; multumesc de intelegere! 
Alexandrina 
Sa vedeti patanie pe mine: i-am cumparat Nataliei niste sandale saptamana trecuta de la reduceri, cu inima stransa, fiind convinsa ca i-s cam mari, dar n-aveau un nr mai mic. Am zis: daca i-or fi prea mari i le las pt la iarna la gradi.
Cand colo, i le-am probat, ii sunt mici! 
Prea imi vad fata bebelus!
Noroc ca am tratat cu vanzatoarea sa le schimb daca nu ii vor fi bune, ma duc azi cu clientul sa vad ce gasesc pe marimea sa.
dordia2000 spune:
Buna colectie!!!
Noi suntem ok, am avut un episod de alergie cu Stefan...dar a trecut. Am ajuns la Budimex...pt ca nu stia nimeni ce e si nici nu raspundea la tratament...sao am mers la Budimex...am facut analize si maine merg dupa rezultate. A stat Stefan cuminte la recoltat de sange...nici nu ma asteptam. M-a pus asistenta sa il tin...de zici ca eram de la trupele speciale...cu maini si pisioare peste el...si cu pacaleli sa se uite in alte parti dar...el nu..si nu. S-a uitat fix la ac si nu a zis decat ca este baiat mare si nu plange. Si asa a fost.
Cu Tudor...e totul ok, lam bagat pe alimentatie mixta ca 3 saptamani la rand nu mi-a luat in greutate decat 40-60 gr si nici kk nu facea decat stimulat...so...i-am bagat completare si a luat intr-o saptamana 440 gr si face kk 1-2 ori pe zi. Nu plangea de foame si dormea si era vesel...dar nu lua in greutate.
Miercuri plecam si noi la mare 2 saptamani...abia astept...deci...va las ca tb sa fac bagaje, cumparaturi etc.
Ina La multi ani si tot ce iti doresti
!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Madutza10 spune:
Ina ,La multi ani!!Scuze de intarziere ,nici eu nu intru prea des si n-am stiut ...,sanatate multa si fericire iti doresc !!
Noki_Lara spune:
Hello! Noi ne-am reunit ca familion si ne-am repatriat in Bucurestiul clasic.
Sarah a fost tare cuminte la mama, s-a dolofanit nitel, i-a mers bine una peste alta. Eu m-am apucat de ceva treburi casnice, ca dupa leneveala de saptamana trecuta mai trebuie facuta si ceva treaba.
Ina- iti doresc din suflet la muuuuuulti ani, plini de impliniri, liniste si iubire! 

Tania- horror episod.
Sanatate multa, ca dupa cum se poate observa, e cel mai important lucru!
Dordia- bine ca nu a fost ceva foarte grav si ca ati scapat relativ usor! Distractie faina la mare!
Esti curajoasa sa mergi cu 2 copii, din care unul asa de mic la mare timp de 2 saptamani. Noroc ca ei sunt tare cuminti, altfel cred ca ar fi ca la balamuc.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Ina , ma bucur ca sunteti bine si ca Bobitza creste bine ,te
si astept poze noi cu copilasii frumosi si nazdravani
Diana , multa sanatate la baieti si distractie placuta la mare
Noki , bine a-ti revenit! Am fost si noi intr-o seara la voi in parc si am admirat nuferi frumosi si ratze multe.
Lavi , cat poarta Nati la sandalutze? Ca Bia mea poarta 24 si mi se pare cam mult...
Tania , multa sanatate lui Stefan!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
camelia_daniela spune:
Salutari de acasa ... in sfarsit dupa un oncediu cu peripetii!
Ina draga LA MULTI ANI!

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de sot de pufoseii dragi multi-multi ani de acum inainte!!
Tania, sanatate infinita lui Stefan!
Nu am citit povestea, dar ma duc acum in urma putin!
Despre noi acum...
Dupa ce joi v-am scis ca suntem bine si ca ne bucuram de zile frumoase pe litoralul bulgaresc, vineri ne-a lovit "bucuria"! Pe cand eram la micul dejun o vad pe Daria cum se pleosteste vazand cu ochii; pun mana pe ea - cam incepuse sa "arda"! Fuga in camera, deja o lua cu frisoane. Am bagat antitermice si un feno si am mers la medicul hotelului (de care aflasem in viteza). Ne-a consultat si ne-a diagnosticat - infectie in gat !(a zis el in engleza "angina cataralis" - toatat afacerea ne-a costat 90 Euroi
). Aveam antibiotic la noi si eram pregatiti. Am mai urmarit-o putin si febra crestea cam la max. 4 ore asa ca dupa amiaza am inceput sa-i dau Augmentin ES (aici am avut dureri de cap ca nu ne pricepeam la gramaj - dr. noastra la plecare ne prescrisese 6.75 ml la 12 ore; medicul de acolo a zis ca e cam mult asa ca am sunat a teia persoana si ne-a recomandat pentru greutateat ei 4.5 ml la 12 ore). Laurentiu tot zicea sa plecam acasa, insa mie mi-era teama sa plec cu ea cu febra asa ca am mai asteptat sa vedem cum evolueaza. Sambata m-am gandit eu sa ma uit in gatul ei si am vazut pe fundul gatului , pe amigdale niste puncte albicioase si m-am gandit ca are puroi in gat. Am indraznit sa mergem a doua oara la medicul hotelului sa o mai vada odata; acesta voia sa ne mai taxeze 30 Euro, dar i-am spus ca am vorbit deja la societatea de asigurari alea-alea si ne-a vazut fara sa ne "taxeze". Diagnosticul de aceasta data a fost stomatita aftoasa.
Deci o chestie virala! Oricum am continuat antibioticul de teama, aflandu-ne si pe "meleaguri straine". Am ramas si pana la terminarea sejurului si in seara asta am ajuns acasa dupa un drum de aproape 12 ore iar domnisoara e fornaita si infundata (probabill de la aerul conditionat). A "cazut la datorie" instant si acum doarme linistita ... aparent!
Revin maine cu povesti despre partea frumoasa a concediului! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Ina869 spune:
Multumesc Lavi, Dordia, Madutza,Nokisor, Cata, Cami! 
Lavitza, sarut'mana ptr. actuzlizarea listutei.
Da, stiu ca tu esti pe faza intotdeauna cu modificari/raspunsuri, s.a.m.d.
hihihi...par pe moate...n-ar fi rau, ca tot imi doresc eu o schimbare si nu apuc sa merg la coafor
Cata, ma voi executa cu pozele cind ma voi mai elibera putinel. Sincera sa fiu, rar fac, nu ca pe "vremea" lui Rachie cand ii faceam zilnic.
Dordia, sa scapati cu bine de alergie. pofta de mancare mezinului!
Cami, sanatate pitulicei, mama, ce-ati patit pe taramurile vecine si ce scoruri mari...
pup fetele!
Ina869 spune:
La multi ani Feli, sa-ti traiasca barbatelul! 
camelia_daniela spune:
Brado LA MULTI ANI!!! 

Sa fii sanatos alaturi de "fetele" tale si sa va bucurati impreuna de cele mai frumoase realizari !
Feli, sa-ti traiasca sotul drag!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit