Ce parfumuri va plac (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Carrye spune:
Draga mea, este clar ca nu a avut rabdare sa ne citeasca, pentru ca daca ar fi facut-o si-ar fi regasit parfumurile acelea in cel putin o discutie.
Allure, zau ca nu am inteles remarcile tale! Si stai linistita, ca nu suntem asa sarace sa nu ne permitem un parfum in conditiile in care multe dintre noi au o colectie de parfumuri care te lasa in urma rau de tot...si scuza-ma, dar in afara de Allure si N5 ca sunt Chanel "or course", nu am regasit nici un parfum in lista ta care sa ma dea pe spate ca si pret.
Asa ca stai linistita, mirosim bine, chiar ca nu e treaba ta!
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure Hm! Vad ca lumea foloseste parfumuri de care nici n-am auzit...niste marci obscure, dar nu e treaba mea. Constat ca nimeni nu zice nimic de parfumurile Cartier. Eu sint innebunita dupa Panthere EDP de la ei si mi-l voi lua cit de curind. Am o singura problema: pretul :D E cam de 3 ori mai scump decit celelalte parfumuri dar zau ca merita. Cum este? Un singur cuvint imi vine in minte: exceptional. Ma simt speciala cind miros a Panthere. Dulce, clasic, seducator. Lovely! Parfumul de mai jos costa $240. O adevarata investitie! http://shop.nordstrom.com/S/2872977?cm_cat=datafeed&cm_pla=fragrance:women:perfume&cm_ite=cartier_%27panthere%27_parfum:164392&cm_ven=become&mr:referralID=b026d61a-7488-11dd-9333-000423bb4e95 Momentan port: Allure (or course:)), Nr.5, J'Adore, Nina Ricci - Love in Paris, Pleasures by Estee Lauder, Guerlain - Champs Elysee, Samsara (m-am cam plictisit de el), Clarins - Par Amour si Intuition de la E. Lauder. Ma mir ca nimeni nu pomeneste de Intuition. Eu il ador... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
Uite www.bigdiscount.com/womens-fragrances/panthere- cartier-perfume.html" target="_blank">aici Panthere-Cartier la reducere, de la $250 la $76.
Allure spune:
Exprimarea a fost eronata; cuvintul "obscur" cred ca a deranjat...poate daca foloseam sinonimul "necunoscut" nu mai sarea nimeni ca ars.
Am citit majoritatea mesajelor si citeva nume mi-au sarit in ochi pentru prima oara: Jessica Mcclintock, Marousia, Beat.
E drept ca n-am mai fost prin magazine in ultimele 3-4 saptamini (posibil ca acel Beat sa fi aparut intre timp, l-am cautat pe google si am constatat ca e vorba de Burberry).
Plus ca in Europa sint o tona de parfumuri care aici (pe continentul american) nu ajung niciodata sau foarte tirziu, sau asa cum am spus ramin obscure pentru ca nu fac vinzare si de obicei magazinele nu le expun la vedere ci le tin intr-un colt. Eventual dispar. Sigur, nu vorbesc de casele de parfumuri 'well established'. Exemplu: Manifesto by Isabella Rosellini a disparut din magazin dupa citiva ani de la aparitie. Mi-a parut rau pentru ca mamei mele ii placea.
Vorbeam intr-o zi cu o vinzatoare de parfumuri de la un mare mall, emigranta din Europa de est si imi spunea cu naduf cit de diferite sint gusturile europenilor (rafinate, care apreciaza calitatea, old fashion) fata de americani/ canadieni care au o predilectie fata de mirosurile frutti, tipatoare, deloc elegante.
Consumatorul determina piata, din pacate.
In ceea ce ma priveste, nu cred ca am afirmat nicaieri ca am gusturi speciale, din contra...aici cred ca voi nu m-ati citit bine. Nu ma ghidez dupa pret (am si mai scumpe si mai putin scumpe) ci dupa calitate si preferinta personala. Iar preferintele mele dupa cum le-am listat sint cit se poate de clasice. Foarte bine ca toata lumea le foloseste!
Danamiha, multumesc de pont dar eu nu-mi cumpar parfumuri decit de la mall, Sephora, etc, sursa garantata. Pe internet am facut greseala odata si marfa nu a fost originala. Parerea mea. Sint foarte bine contrafacute (nu spun ca toate) dar pe mine nu ma pacaleste. Vorbesc de cele care sint cu mult mai ieftine decit pretul de piata.
Asa cum spunea cineva pe aici, parfumurile adevarate contin esente foarte scumpe. De ce s-ar vinde ieftin? Ori sint fake ori sint stoc vechi (au si ele un termen de expirare).
Ideea mea nu era sa ma laud cu "colectia" mea . Am folosit eu acest cuvint?? Hm, iubesc parfumurile dar incerc sa limitez folosinta lor pe motive de sanatate (preventiva). Enough said.
Deci, relax. Ce e obscur pentru mine, e arhicunoscut pentru voi. I get it. Nu vad unde e problema? Ca n-am auzit eu de ele?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Allure spune:
citat din mesajul lui Carrye Draga mea, este clar ca nu a avut rabdare sa ne citeasca, pentru ca daca ar fi facut-o si-ar fi regasit parfumurile acelea in cel putin o discutie. |
Am citit si am vazut. Unde ai vazut tu aluzie la exclusivitate??
citat din mesajul lui Carrye Allure, zau ca nu am inteles remarcile tale! Si stai linistita, ca nu suntem asa sarace sa nu ne permitem un parfum in conditiile in care multe dintre noi au o colectie de parfumuri care te lasa in urma rau de tot... |
Aici ai dreptate ca nu ai inteles. Cine a zis ca sinteti sarace? Ultima data cind am verificat EU ma vaitam de pretul lui Panthere
citat din mesajul lui Carrye si scuza-ma, dar in afara de Allure si N5 ca sunt Chanel "or course", nu am regasit nici un parfum in lista ta care sa ma dea pe spate ca si pret. |
A! Deci asta e shpilul aici: cum sa dam pe spate audientza...
citat din mesajul lui Carrye Asa ca stai linistita, mirosim bine, chiar ca nu e treaba ta! |
Vad ca ma citezi. De ce oare?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
camelia_daniela spune:
Hollo!!
Doamnelor, am si eu o problema - de unde fac rost de MY INSOLENCE - Guerlain. Pe esentedelux.ro nu gasesc decat Insolence ...
Am insistat la el sa incerce sa comande si My Insolence, pentru ca si-l doreste sora-mea fff tare... daca nu, singura varianta ramane vreun Mall ceva.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
clyo spune:
buna ziua tuturor doamnelor parfumate,
m-am intors ieri in tara cu 2 achizitii: Guerlain Insolence si Ralph Lauren Romance.
din pacate nu am avut timp sa testez parfumuri noi, am fost mereu pe fuga.
danamiha spune:
citat din mesajul lui clyo buna ziua tuturor doamnelor parfumate, m-am intors ieri in tara cu 2 achizitii: Guerlain Insolence si Ralph Lauren Romance. din pacate nu am avut timp sa testez parfumuri noi, am fost mereu pe fuga. |
De mult timp sunt asa curioasa cum e Romance, chiar vreau sa-mi comand o mostra.
Ti se pare tare Insolence?
Azi am mirosit Amarige - Givenchy , e unul din parfumurile preferate ale mamei mele si imi place (vreau sa-l cumpar de Craciun pentru mama). Am mai testat Amor Amor Sunshine - Cacharel, e dulceag, fin si placut, dar m-am cam saturat de parfumuri dulci
clyo spune:
initial am avut o mostra de Romance, mi s-a parut o copie a lui Glamourous, de aceea l-am luat.
sunt un pic dezamagita de el, parca nu mi se potriveste si parca nici nu persista asa mult, chiar daca e EDP.
mai lasa-ma cateva zile sa ma obisnuiesc cu el si revin cu detalii.
Insolence e tare, greu, mi-am luat EDT.
imi place tare mult Amarige, il am de ani buni si nu ma plictisesc de el.
danamiha spune:
citat din mesajul lui clyo initial am avut o mostra de Romance, mi s-a parut o copie a lui Glamourous, de aceea l-am luat. sunt un pic dezamagita de el, parca nu mi se potriveste si parca nici nu persista asa mult, chiar daca e EDP. mai lasa-ma cateva zile sa ma obisnuiesc cu el si revin cu detalii. Insolence e tare, greu, mi-am luat EDT. imi place tare mult Amarige, il am de ani buni si nu ma plictisesc de el. |
Insolence nu exista decat EDT, stiu pt ca mereu vreau EDP
Si acum dupa dus miroase mana mea a Amarige desi l-am testat ieri.
Imi pare rau ca esti dezamagita de Romance, poate in final iti va placea
andreea81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Eu am Shalimar EDP,www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-53.html" target="_blank">acesta si Shalimar light pentru vara, www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Legere-54.html" target="_blank">acesta. Shalimar EDP, dupa parerea mea este un parfum pentru iarna, e mai "greu", iar celalalt e mai "usor", predomina mirosul de citrice. Trebuie sa le incerci pe pielea ta. |
Multumesc mult, danamiha!Cand vine la servici furnizorul nostru in materie de parfumuri, o sa-i cer sa-mi dea sa miros Shalimar si sa-l testez.