Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 8
clauclau spune:
Mamici, am si eu o intrebare la voi...
Exista vreo dulceata sau papanas care a fost invatat de bebelus sa fie leganat la somnic si cumva, dezvatat de obiceiul asta? Eu o am pe Rebecca mea care numai asa doarme ( are acum 5 luni ) si nu reusesc cu nici un chip s-o fac sa se culce singura. Am incercat diverse metode, dar la ea para ca nimic nu merge. A plans si cateva ore si tot degeaba, nu stie cum sa se culce ...
Mai rau este ca de vreo 2 saptamani se trezeste noaptea din ora-n ora si de asemenea, nu adoarme la loc...E foarte greu!
Daca a trecut vreo mamica prin asta cu puiul ei, poate-mi da si mie un sfat.
Multumesc tare mult si scuze de deranj.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
danuta36 spune:
Alinus nu-i tarziu mama...primim cu drag![]()
Pupici multi si pt. colegii Lisa si Vladut!
La noi se organizeaza in weekend-ul asta www.hunedoreanul.ro/ultima-ora/incep-zilele-castelului-2841406" target="_blank">zilele castelului(Corvinestilor) si tare as vrea sa mergem si noi,dar cred ca numai seara tarziu,dupa ce adoarme Miru...sa vedem macar artificiile.
Roxana_G spune:
quote:
citat din mesajul lui Andries
fi-miu a trecut de faza cu bancomatul, a priceput cum e treaba.
Andries
Daca mai ai idei de explicatii, te rog, sunt bine venite. M-a intrebat cum stie bancomatul daca mi-a pus seful banii la banca, i-am explicat eu ceva cu banda magnetica pe care scrie numele meu si bancomatul il citeste si verifica. Pe moment parea ca a inteles, dar ceva nu e ok inca pentru ca nu face legatura intre platile cu cardul si munca la serviciu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Clauclau, zau daca am vreo idee. Eu nu am folosit leganatul ca sa nu creez obisnuinta. Pe de alta parte cred ca o obisnuinta se poate inlocui cu alta, daca ii creezi treptat alta rutina poate scapi de leganat.
Alinus, ceea ce am vrut sa spun mai devreme si am uitat,este ca Andrei NU este deloc independent. Si nici un copil nu cred ca este independent, cred ca si cei care par super independenti in realitate se bazeaza pe faptul ca in spatele lor sunt mereu parintii care ii ajuta si ii apara de rele. Faptul ca sta cu oricine nu este independenta, este pura adaptare. Pentru mine a fost o necesitate, el s-a adaptat. Insa in realitate toate studiile au demonstrat ca sunt mai independenti copiii care au stat mai mult timp aproape de mama, ei au siguranta de sine si increderea de care au nevoie.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Danuta, pare foarte interesant, sper sa ajungeti. Distractie placuta!
Eu ma apuc acum de bagaje, ma seaca partea asta. Am facut si desfacut atatea bagaje in ultimele 2 luni ca m-am saturat. Insa am o dexteritate si o vitezaaaaaa. Pentru mare am terminat bagajul Alexandrei penru 2 saptamani in maxim 15 minute.
Rox ,
Poze
moldoveanca spune:
Salut fetili,Rox tare haioasa ai fost cu poza cu fustita,mi-ai dat o idee acum sa vad in ce ipostaza il prind pe domnul Vlad![]()
teo
moldoveanca spune:
Alinush,e super dulce Teutzu abia astept sa ne vedem in septembrie poate ii povesteste Vladut cum e faza cu dormitul singur.Si mie imi e groaza cu faza ca o sa fim plecati de acasa cam o luna sper sa-i respect programul de masa si somn in continuare
teo
moldoveanca spune:
De cateva zile parca s-amai linistit Vladut nu mai urla ca disperatu.Sau sunt si eu mai calma,nu stiu ce sa cred.Oricum sper ca a inteles ca nu ma impresioneaza cu plansetele lui
teo
moldoveanca spune:
Nu mi-a raspuns nimeni cum e cu aerosolii la mare va mai ganditi si ma luminati????
teo