* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

salut fetele.. am scris jum de ora la un mesaj si nu stiu pe ce mama mama-sii am apasat ca s-a dus.TRaim, da nu stiu cand mai dam detalii.Va imbratisam, va pupam si va admiram ghioceii cei frumooooooooooooosi si atat de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Gabi, la multi ani!!!

Stefannnnnnnaaaaaaa, pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare, salutare

uf, tocmai ne-am intors de la mare, am facut apoape 6 ore pe drum, am crezut ca mor!
Am ales sa plecam astazi, tocmai sa nu fie aglomerat si cand colo...
Am citit pe sarite, scuze, sper sa-mi revin pana plec la tara, adica dupa ce aranjez cateva treburi, am vazut poze de Maria si Oana, si tare mi-au placut, Mihaser, multumesc, a, am vazut si poze din turcia, alinaalex, sper sa avem si noi curaj sa ajungem.

La mare a fost k, vreme frumoasa, plaja, somn si muuuulta mancare, evident Bia nu a mancat mai nimic spre disperarea noastra, sunt un pic suparata, i-a aparut o carie pe un dinte din fata si tre sa tragem o fuga la dentist, nu prea stiu unde, sper sa reusim sa facem ceva.

va pupez si sper sa pun poze

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pradatu spune:

Salutare fetelor.
Mihaser,alexandru e un adevarat poznas are o energie,nu sta o clipa locui,uneori chiar nu mai fac fata.
Iar pana l-am dezvatat de pampers am trecut prin multe peripetii,cred ca si voi la fel,dar sa nu va lasati usor,mergeti inainte.
Decand nu mai are suzeta a inceput sa vorbeasca mai mult,ma bombardeaza cu intrebarile.Din toamna va merge la cresa sper sa se acomodeze bine,si poate scapa de defectul de a musca copii cand este enervat.
Va pup si va doresc o dupa-amiaza placuta.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

ZUZILICI, MULTI PUPICI(ca rimeaza...si nu numai)!La multi,multi ani, buni si plini de realizari!

GABI_FER, LA MULTI ANI!Sa te bucuri de puiul tau si sa te gandesti si la al doulea bb!

TANIA, la multi ani, plini de impliniri si de zambete din partea Biei!

Ne-am intors cu bine de la Sibiu, unde ne-am distrat de pomina. Thea a fost realmente coplesita de toate intamplarile acestei deplasari si ia priit de minune(mai putin d.p.d.v al mancarii, la care nu s-a prea ingramadit, of course, ca in orice deplasare). Pe drum ne-am oprit si la niste prieteni buni(altii :)), aproape de Rm. Valcea, unde Thea a cules piersici si mure (si s-a multumit doar cu a le culege, evident) si a alergat prin iarba, plina de bucurie, dupa fluturasi colorati si alte gazute nostime. Nu a dormit pe drum (desi am plecat dupa lapticul ei de 8) intrucat a avut de adresat intrebari la fiecare pas. A cantat si s-a uitat la filme(acum in top este Ratatouille) si exact la intrarea in Sibiu dadea semne de oboseala. Adica pe la 15.Acolo s-a jucat cu baietelul prietenilor nostri( 5 1/2) si a tanjit la surioara lui de 3 luni, pe care ar fi vrut sa o pupe intruna. Marea distractie a reprezentat-o balaceala din centrul Sibiului( Ada probabil stie!)unde Thea s-a simtit ca la mare, spre deliciul tuturor turistilor. Am fost nevoita sa-i cumpar un prosop (n-am gasit decat unul de bb, cu capichon) pt. ca nu eram pregatita decat cu hainute de schimb. A papat gogosi si covrigi, a asistat la un concert de muzica clasica la biserica din centru ( a si dansat putin, tot spre deliciul turistilor prezenti), apoi a alergat dupa porumbei etc. Sambata am fost undeva spre Paltinis la iarba verde, ne-am simtit excelent, am facut plaja si baie in paraul cu apa de gheata si, daca nu ne-ar fi alungat ploaia am fi ramas acolo toata ziua. Desi s-a balacit numai in apa foarte rece, Theuta nu a racit, asa cum preconiza tati ca se va intampla "cu siguranta!".Doar tantarii au cam necajit-o, alegandu-se cu niste bubite de toata frumusetea.Acum povesteste tuturor despre aventurile ei la Sibiu si despre faptul ca...vrea si ea o bb mica.
Si...nepotelul meu masoara 1 cm!!!Se va naste probabil cu 3 zile inaintea Theei, deci va fi tot berbecut.

Nshiro, imi pare atat de rau ca nu ne-am vazut!!! Eram ferm convinsa ca ne vedem saptamana asta. Nici tu n-ai mai dat niciun semn, poate nu as mai fi plecat la Sibiu.Cand mai veniti?

Catrinel, am vazut pozele (superbe!) de la intalnire si v-am cam invidiat. Mi se pare mie sau la gradi Oana nu mai are ratusca in manuta? As fi vrut sa-ti trimit cate ceva prin Roxana.

Stefanna, mai spune si tu cate ceva si, mai ales, pune poze cu pitica!

Miha, nu reusesc sa-ti vad pozele!!!

Oana, felicitari pt "aruncarea suzetei"!

Alinaalex, sa va fie de bine mutarea in casa noua, sa aveti numai bucurii si multa liniste in ea si sa va poarte noroc!

Am placerea sa va anunt ca Thea nu mai accepta pampesu' decat noaptea si atunci cu insistente multe.Si, spre disperarea mea,inca "citim" pe olita in nestire. Setea ei de lectura este direct proportionala cu oboseala noastra accentuata dar, la cat de rar pun copii din ziua de azi mana pe-o carte, ma consider fericita( mai ales daca "viciul" va dura) . Si tac.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am pus poze din weekend si de ieri, incepand de aici

http://good-times.webshots.com/photo/2731464710079410238UcVkWU?vhost=good-times

Din nefericire, noi n-am scapat inca de suzeta. E adevarat, o vrea doar la nani sau atunci cand mergem cu masina dar...inca o vrea si mi-e mila sa nu i-o dau, e atat de convingatoare cand o cere...

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Thea

Mergi la inceput

La multi ani, Tani! si multa, multa iubire!

Ciuf, multumim pt comentariile la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

HELLOOO!!!
iara scriu la mesaje, iara dispar...ufff
am venit un pic mai repede acasa si am zis sa scriu si eu cate ceva p-aci, ca acuma am timp, da' vad ca nu prea am spor.

TANIA, LA MULTI ANI FERICITI SA TRAIESTI CU MULTA SANATATE!!!

Mihaser, am vazut pozele de la botez, e frumusica micutza voastra (eu zic ca seamana cu tine ), sa va traiasca si sa va bucurati de ea la maxim!
Poli, mai ce chestie, vii si tu acasa in Ro si uite ce patesti! mai sunteti in Brasov? Nik ce mai face?
Andreea, nu ne-am mutat in casa noua (as vrea eu, dar casa sa fie, nu apartament), ci doar am renovat. De-ajuns sa ne mutam de-acasa 3 saptamani.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Andreea, sa stii ca asa e si Marc. Mai, aseara i-am citit Cei 3 purcelusi pana a adormit, adica pana pe la 11 jumate, de mi s-a uscat gura de atata povestit. E innebunit dupa povesti. Dar, ma bucur ca prefera cartile, la TV nu se uita deloc (cand sa se mai si uite, ca mai mult suntem pe-afara?), exceptand totusi reclama la Orange , cu "puii"- asa le zice el la mascotele alea.
Noi de suzi am scapat inca de anul trecut. Incet, incet incercam sa scapam si de pampers (desi aseara a facut kk si pisu in chilotei in parc), dar sta la olita si face si pisu si kk in ea.
Felicitari pt. samburelul mic al sorei tale (de 1 cm ), sarcina usoara ii uram! ce fericire pe capul ei!
P.S.: am vazut pozele cu balaceala din centrul Sibiului super!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput