* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)
Raspunsuri - Pagina 11
Polixeni spune:
Buna tuturor,
Am revenit...
In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI ADEI,
GABRIELEI, ZUZU SI TANIEI!!!SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME!!! (si imi cer scuze pt intarziere)![]()
M-am mai uitat pe la poze...avem niste ghiocei superbi!!!!
Iar de fratiorii si surioarele lor nu mai zic...
Mari multumesc pt complimente
.Duminica plecam inapoi in Grecia.Din pacate nu am pe nimeni in Bucuresti deci nu am cum sa vin sa stau mai multe zile.Ce mare s-a facut si printesa ta!!!
Miha da,e fenomenal Nick cu dormitul in picioare...la Plaiul Foii a fost f.frumos iar papa fff gustoasa.Nu te mai supara din cauza bunicilor...stii cum e..fiecare cu hachitele lui...mai ales la varsta lor.
Apropo de bb2..vreun truc pt fetita(pt k m-am "amorezat" de Eli a ta)???![]()
Catrinel apropo de lasatul luminii aprinse in camera copilului...si eu m-am luat dupa soacra-mea si de cand l-am nascut pe Nick am avut intotdeauna o lumina de veghe noaptea.Acum incet-incet incerc sa-l dezvat de chestia asta si vad ca are rezultat.Deci rabdare...poate fi doar o faza...Distractie placuta la "deal"!!!
Am vazut si pozele cele 2 prietene ...ce bine ca ati reusit sa va vedeti cu Rocsana si cu Maria!!
Noe cum e in Delta???Ceva poze cu Bia???Cand plecati de tot??
alinaalex felicitari pt progresul lui Marc de la gradi!!!Si eu am sperat ca sa-l accepte pe Nick la gradi din toamna dar din pacate raspunsul a fost negativ.Succes la bb2!!!
Stefanna unde pot vedea niste poze cu voi???
Tania ce ati mai facut cu dintisorul??A stat la dentist???
Andreea G ce bine ca ati scapat si voi de pampersi!!!Am vazut si pozele voastre si da-mi voie sa-ti zic ca Thea este o "thea "(cum zic grecii...adica o zeita)
Imi pare rau ca nu ne-am "intersectat " cu venirea la Bv ...poate ne-am fi intalni![]()
Delia have fun in acest weekend si da DD sa fie unul incediar!!Si eu imi vad mandrul duminica si de-abia astept ca mi-a fost un dor de el......![]()
Adutzo poze cu voi unde pot vedea???
Catrinutza draga mea sunt alaturi de tine si iti doresc de p-acum nastere usoara si refacere rapida.va pupam!!
Daca am uitat pe careva imi cer scuze dar va
pe toate!!
Despre noi ce sa va zic...acum incep sa-mi strang lucrurile si sa-mi fac bagajele,spre tristetea mamei mele...eu m-am refacut cu acea intoxicatie dar de la antibiotice am facut candida in stomac.Asa ca acum fac tratament si pt asta.Intre timp am fost si la dentist de vreo 4 ori sa-mi refac maseaua rupta.Nu a fost una dintre cele mai reusite vacante dar au trecut acum....incerc sa vad partea plina a paharului...adica sa-mi vad parintii,sora si rudele.Acum de-abia astept sa merg acasa ,sa-mi vad si eu omul ca tare dor mi s-a facut de el si lui de noi...acum cu bb2 treuie sa mai astept,cel ptin o luna sa mi se curete corpul de cate medicamente am luat.Bineinteles ca va urma si un control ginecologic sa ma asigur ca totul e ok.Daca nu mai reusesc sa intru pe forum pana plec,eu va doresc toate cele bune si multa sanatate!!!
V-am pupat!!
ciuf spune:
Uram si noi tuturor care poarta numele de Maria la multi ani si cat mai multe bucurii.
Poli, drum bun spre casa, draga mea.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
KIM si Rudy a inceput cu crizele de nervi dar am observat ca apar doar in zilele cand nu doarme la amiaza,...deci tot pe motiv de oboseala.Dar e bine ca stiu ca nu e alt motiv,...si uite asa insistam cu somnicul si suntem bine mersi cu zambetul pe buze si cooperam minunat pana la 10 seara daca doarme macar o ora in timpul zilei.Nici mie nu mi-au cazut bine...la ficati comentariile celor e la televiziune vizavi de echipa noastra de fete,...drept pentru care nu am suspinat deloc cand americancele au ratat aurul pe echipe
.Vara trecuta,caci ma intrebai de temperaturi,avuram i zile multe intre 40-50 de grade celsiu,dar anul asta nu avuram deocamdata temperaturi de peste 40 Celsius,....deci e bine.Te astept cand vreti voi sa veniti incoace.

Poli.drum bun spre casa si daca faci rost de reteta de facut fetite,musai sa mi-o dai si mie,platesc oricat
Catrinel,eu si acum...dorm cu o lumina la baie aprinsa....de fricoasa ce sunt.Am vazut pozele cu Oana si ceilalti colegi ai ei,blonduti toti,sa-i mananci de dulci ce sunt.UN BEBE FRATOR/SURIOARA nu cere Oana?Baietii dorm bustean dupa innotat si papat placintele.Fug si eu caci altfel o sa ma plang de oboseala si ei vor fi in forma pana la sfarsitul zilei.
kim spune:
Iar e liniste pe aici.
Delia, deci si Rudy e rau de somn. Azi sa stii ca mi-a fost super cuminte fata daca a dormit, dar chiar asa? nu putem sari peste cate un somn? alta data ne descurcam si fara (rar se intampla fenomenul, e adevarat).
Poli, sa te intorci cu bine acasa!
Ciuf, nu zici nimic?
Cand aveti timp sa intrati si voi sa va jucati cu pozele ghioceilor vostri pe coperta DC: http://www.desprecopii.com/news.asp?ID=1426&mode=3&User=kim
Aici e galeria noastra:
http://www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=kim&mode=3&User=kim
Week-end placut!
alinaalex spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR (MICI SI MARI) !
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
elvie spune:
La multi ani mamicilor si ghiocimi ce poarta numele de Maria.O viata frumoasa asa cum va doriti alaturi de persoanele dragi.
Kim incerca-i sa pun si eu poze pe coperta dar imi tot arata ca sunt logata ca Kim ,probabil din cauza ca am vizionat pozele tale inainte, incerc mai tarziu.Am vazut si o Ille sexoasa in grupul membrilor care au pus poze si langa ea si o giocica mica.
Lara doarme deci am si eu putin timp la dispozitie ,in rest suntem ok ,urmarim jocurile olimpice ,ea face galerie Australiei( go Austelia ) eu Romaniei.
Trebuia sa ajungem si noi in Romania la sfarsitul lui Aug . dar desteapta cum sunt am observat in ultimul minut ca pasaportul imi expira curand si nu pot calatori asa ca ramane la anul in iunie sigur.
Ma duc sa citesc din urma .
O zi frumoasa
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)