Puiuti de Randunici 2008!! (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

asta am postat si eu la cap trecut:
sunt in urma cu vreo 2 cap si mai bine... ce citesc acum nu imi place ca prea s-au agitat spiritele.. dar eu sper ca mai incolo sa se fi rezolvat divergentele/neintelegerile, ca din cate stiu eu aveam un motto, care troneaza pe prima pagina..

in alta ordine de idei.. ia uitati aici: http://www.youtube.com/watch?v=_uJvL_CyBVc&NR=1 .. ca maine si puii nostri or sa faca asa

ma mai duc la citit!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ntz, ntz,ntz mimo, l-ai trezit si pe el.
Tu sa vii sa-l culci la loc

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

si acum sa va spun si eu cu decalotarea
pe mine m-a tot batut la cap o pediatra la care nu ma mai duc ca s- a ofticat ca mergem in Ungaria cu Eric,vezi doamne ,sa il decalotez ca face fimoza
drept ii ca se cam aduna acolo ceva mizerie si el cum e predispus si la infectii noi tot am insistat pana intr-o zi s-a decalotat si i-a curs si sange
a doua zi ne-am dus in Ungaria sa ii facem urocultura ca la noi a iesit ca are infectie si aia cand au vazut putulica lui ca era rosie si inflamata ne-au zis ca nu e voie sa ii decalotezi dintr-o data numai cate un pic fara sa fortezi
ne-au dat ceva crema si bineinteles ca s- a cicatrizat
la baita seara mai insistam dar nu cu mare victorie
cred ca in octombrie ii spun la chirurg care il opereaza sa il rezolve si acolo ca ei au tot felul de creme de la care nu se infecteaza si macar nu mai am treaba

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mihutza11

asta am postat si eu la cap trecut:
sunt in urma cu vreo 2 cap si mai bine... ce citesc acum nu imi place ca prea s-au agitat spiritele.. dar eu sper ca mai incolo sa se fi rezolvat divergentele/neintelegerile, ca din cate stiu eu aveam un motto, care troneaza pe prima pagina..

in alta ordine de idei.. ia uitati aici: http://www.youtube.com/watch?v=_uJvL_CyBVc&NR=1 .. ca maine si puii nostri or sa faca asa

ma mai duc la citit!

Mihu, nu mai citi ca nu gasesti nimic interesant. Vino aici in capitolul asta plin de poezie si muzicutza

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

si acum sa postez ce m-am chinuit sa scriu de 2-3 ceasuri..

hai ca incet ajung la zi.. vad ca incep sa se aseze lucrurile si cu "galceava"... Adriuta, inteleapta ca de obicei! mai abia astept sa veniti aici ca mi-e tare dor de voi!

am vazut toate pozicile.. numai frumuseti de bebei.. care mai de care mai zambaret, somnoros, mai cu neglijeu, mai kkcios, sau cu copanase bune de rontzait, sau fratiorii de pus la pachet si de trimis la tati, de la bazin sau de la mare, sau cu rochitici si fustite..

Cristina bine ai zis-o cu baschetbalista mea capoasa
ursule ce-mi facusi maica cu sarpele ala? [:P]

mai si Andra zice "maaa-maaaa" cand boceste.. aa si apropo de bocit.. se vedeti faza: isi suflase randunoiul nasul si ea s-a speriat putin si imediat a inceput sa planga..eu eram prin zona.. o calmeaza randunoiul si se potoleste, apoi apar eu in raza ei vizuala.. ce credeti? iar se pune pe bocit fata mea.. ca nu cumva sa nu o consolez si eu .. mai da smecheri sunt astia mici!!

Clau, Stela, Luny imi pare rau de copiii frichiniti.. are si Andra momente noaptea, cateodata iese pasenta, cateodata nu..

mai mult am citit decat scris.. si m-a lovit si somnul..
cred ca ma duc si eu la nani.. NB la mine si voi sa aveti o zi minunata! all!!

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Ursule, na ca am citit.. mesajul ala era defazat

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mihutza11

Ursule, na ca am citit.. mesajul ala era defazat

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

p.s. dar acum ma bucur ca "e armonie-n casa noastra" vb cantecului aluia

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Of Doamne, ce ti-e si cu bebeii astia...nani, nani, somn usor...e bine, merge?
Al meu de cand stau eu aici cu voi doarme cate 15 mic, se intoarce pe spate...eu ma duc, il pun pe burta din nou si tot asa! Acum vad ca s-a blocat "intr-o dunga" (cu cine-o semana? ) ca era prea aproape de margine si a fost rasucirea incompleta.
Si de vreo 5 minute vine pe geam un miros de ceapa!!!!!!!!!!! Cineva face tocanita la 9.30 dimineata! Iar imi lipseste emoticonul ala care-si face cruce!
Mihutza abia astept

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Mimo!
la noi in bloc cineva face paiine cu ou!.
foarte fain miroase!

Mergi la inceput