Puiuti de Randunici 2008!! (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut!
sunt foarte suparata din nou, nu mai zic de ce ca sa nu mai apara discutii!
osafiebine, osafiebine, osaiauexamenul, osaiauexamenul!
Priviti cea mai mare realizare a mea!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui tuchita

Salut!
sunt foarte suparata din nou, nu mai zic de ce ca sa nu mai apara discutii!
osafiebine, osafiebine, osaiauexamenul, osaiauexamenul!
Priviti cea mai mare realizare a mea!

poze

hai ma...cum sa nu spui?? si ce daca ies discutii? avem antrenament!! la un moment dat toata lumea a fost de cacord ca ne face bine sa ne descarcam aici, asa ca, go for it, pls!!!!!
super Sebul cu bodyul ala!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

daca bona luni vroia 13 mil, azi vrea 14 mil, asa ca o voi concedia!
cu siguranta si-a gasit altceva ca altfel n-ar intinde coarda asa de mult!
ideea e ca sotul vrea de luna asta, eu as mai strange din dinti pana dau examenul si sa intru dupa aceea in CIC!
Pe de alta parte zice ca sta el cu copiii 2 luni cat invat eu, dar oare ma pot baza pe el?

poze

Mergi la inceput

mi se pare deja nesimtita..un bulion in plus, maine iti cere 2 in plus ca se gandeste ea mai bine...offf...chiar ca e nasoala situatia..daca bona pleaca, trebuie sa fii 100% sigura pe sot ca face ce trebuie, asta e clar!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,multzam.Pe la voi a fost ursul azi noapte?
Bey,eu azi nu am rezistat si ispitita si de randunoi am bagat o inghetata,o merdenea,un strudel mere si ma asteapta acum un ecler mare!!!Valeu nene...ca ma inec...
Bubule,cu tine nu mai vb ca m-am inverzit de tot...daca aveam si eu bani acum.....altfel,vad ca nu ma pot mobiliza deloc!!Bravos Iulia ca ai fericit-o azi pe mami!
Bey nene,e de coma fata mea:abia am intrat,plecati fiind pe strazi de la 14.30.Am incercat sa mergem pe la umbra,ne-am rezolvat si cate ceva,apoi o scurta vizita si ea nu a inchis un ochi..Deci,ea azi nu a dormit deloc.E drept ca tuta ce am fost,am uitat lula acasa si cand dadea semne de maraieli puteam s-o pacalesc,asa ca...no somn...Doarme la noapte,dar ziua de ce nu poate????
cris
Si eu am auzit ca se pun cateva picaturi de ulei in supa,apoi in piure,mai tarziu si treptat treptat.
Naty,arata f bine centrul de activ comandat.As vrea si eu,dar pana fac rost de bani cred ca face Teo 10 luni!!
Imi place si al Ursuletului,ca are si margini inalte si e si mai ieftin!
Of tuchi,ce situatie!!Imi pare rau..afurisita bona!Nush ce sa zic.E mai bine sa purtati voi 2 o discutie clara din care sa iei decizia buna.Tu stii cum e cel mai bine.Eu zic doar SUCCES sa alegi calea cea mai buna si sa iei examenul cu brio!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am venit din Botanica...am hranit ratzele cu niste gogosi pe care mi le-a trimis cineva prin husband, buuune dar dulci . A fost bataie nene pe ratze!
Nasa mea e din nou gravida! N-am vorbit, dar atata timp cat m-a anuntat la 10 minute dupa ce si-a facut testul, presupun ca tot noi vom boteza micutul/micuta. He, he...acum voi fi mai experta in de-ale copiilor . De-abia astept!
Tuchi...am tot stat si m-am gandit. Sa o concediezi pe nesimtita e clar ca trebuie, daca ea CHIAR nu pricepe cum stau lucrurile. Din experienta proprie evident ca te-as incuraja sa dai examenul, sa nu amani, de invatat va fi tot mai greu; dar daca nu te simti in stare, asta e, il dai in martie, nu-i un capat de lume. Totul depinde ff mult de Ionel, cu el trebuie sa discuti serios. Daca CHIAR va fi in stare sa stea cu copiii acasa pana iti dai examenul, e clar cea mai buna solutie. De fapt, ce sa mai, astea sunt alternativele: ori sta el cu copiii, ori iti amani examenul. Offf...ma ia groaza de ce ma asteapta si pe mine...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

stela o iei pe urmele mele cu 100 praji intr-o zi! dar eu de azi sunt la cura, asa ca Naty, nu mai zi si tu de gogosi pe langa strudel si ecler de la Stela!
Felicitari nasei ptr liniute, Naty!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

ia vedeti www.wholesomebabyfood.com/" target="_blank">aici o multime de idei pentru mancarica lui bebe! plus muuuulte alte informatii despre papica.

Nu ocoliti avocado (si dovleacul la toamna). Aici mai este un soi de cartof, cartoful dulce, care iarasi este foarte bun, dar nu cred ca se gaseste in Ro.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui VioletaH

ia vedeti www.wholesomebabyfood.com/" target="_blank">aici o multime de idei pentru mancarica lui bebe! plus muuuulte alte informatii despre papica.

Nu ocoliti avocado (si dovleacul la toamna). Aici mai este un soi de cartof, cartoful dulce, care iarasi este foarte bun, dar nu cred ca se gaseste in Ro.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

s-a salvat! sweet potatos sunt si p-aici, dar ff scumpi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Azi am pus si eu Barosanelul pe cantar!nu a mai pus pe el asa mult,cu toata diversificarea...se vede clar ca lapticul meu era grassi acum nu ii mai dau decat seara,in timpul noptii si dimineata,ca nu mai e mult...dar,fereasca Sfantul ca nu ma plang!e mai mult decat grasut
Cuscra,mai pune si tu poze cu nora-mea!
Tuchi,da-i un sut in c*r la bona aia nesimtita,care numai galceava a starnit pe aici
Naty,felicitari viitoareo nasica
Vio,am citit putin de pe site!f interesant
Roxana,1hai ca mai e putin pana luni
Luny,Bravo ca te-ai pus la regim!si eu nu mai pap dulciuri ,paine...sa vad cat ma tine!
Oana,sa-ti fie de bine relaxarea....e,daca o ai pe tanti Lica,poti sa pleci!...buni noastra e fff ocupata cu matusa asta bucuresteanca,care a venit si cu o prietena,care e internata aici la spital,ca au decis ele ca mai bine se opereaza aici de hernie omblicala ....si normal,mama sa mearga la spital mereu,sa fie dupa ele!nesimtite,ce mai!si pe la noi nu mai poate veni ca e ffff prinsa cu babele aleasi mama care e prea miloasa(ele stiu lucrul asta si profita din plin)nu mai stie ce sa faca sa le fie bine,uneia acasa la ei si alteia la spital!am niste nervi enormi!
Ursule ,ce frumos dansati pe vals!
plec ca am treaba..sotu e plecat pana maine,am stiva de vase murdare in bucatarie,bibele de spalat,David de imbaiat...offfffffff

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput