Puiuti de Randunici 2008!! (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Noi avem asta
http://www. chipolino.ro/eshop/?act=inside_product&product_id=104
Voi de unde ati luat jolly jumper-ul, ca vrem si noi
Stai linistita ca o sa se intoarca si andreea cat de curand

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vorbit cu Maxinne, povestindu-i de Rebecca si Mufa si acum, iata, si Matei al Valentinei. Ea spune ca sunt prea mici ca sa iei in calcul o problema de ordin psihogen, cu atat mai mult cu cat treaba n-a fost de la inceput ci a aparut la un moment dat. Si ca daca dam la o parte foamea sau dintii, si daca tinem cont ca ei ziua dorm totusi si ca noaptea nu reusesc sa adoarma decat dupa ce sunt luati din pat si tinuti in brate, trebuie neaparat cautat un factor local care-i deranjeaza, ei fiind atat de sensibili la orice stimul, pozitiv sau negativ. Ceva din asternut, mirosul, textura, temperatura camerei, cum cade lumina...de aici, pozitia patului...vreo jucarie care ar degaja un anumit miros...Greu, e vag, dar cica trebuie bine cautat ceva de genul asta. Acuma nu stiu, voi stiti fiecare daca poate fi ceva valabil din astea...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Valentina, dupa baita si papa il pup si ii zic noapte buna, ii dau drumul la muzica de adormit copiii si ies din camera si el adoarme.
Daca cumva e f obosit si marait il adormim in brate, sau leganat sau cum vrea el. Nu ne chinuim nici pe noi nici pe el....nu se invata asa....si daca se invata, ce??? pana la 1 an ii trece..dar nu cred ca se invata, cred ca au perioade cand vor la mami in brate. .

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

macar Mufa nu face asa in fiecare noapte..azi noapte s-a trezit doar o data, e drept ca ora e ciudata, 1.30..de obicei el se trezea undeva intre 3.30-4.30, si apoi de dimineata...jucarii in pat nu are peste noapte, asternutul e schimbat, in camera e aproape intuneric...nu stiu...si eu cred ca ar putea fi gingiile, musca cu putere tot ce prinde, degetele noastre inclusiv..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Da, si la noi, daca nu merge adormitul singura, functioneaza excelent muzica speciala de adormit copiii. Dar chestia e ca la puii astia nu e problema adormitul ci trezitul PESTE NOAPTE...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

A, Valentina..vezi ca mai daduse Cristina la un moment dat o metoda de adormit singur. nu stiu sigur pe unde e.

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Luny, apropo de asternut...nu m-am referit ca trebuie schimbat ca ar fi murdar -ci, stiu eu, la detergentul folosit, na!...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ursuleata, stiam de metoda Cristinei, am citit-o, dar noaptea nu pot sa-l las sa planga, ca mi-ar sari vecinii in cap..si eu as ceda nervos...
Naty, mi-ai dat subiect de gandire ...

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Valentina, eu am incercat multe metode cu rebecca si nu e chip sa reusesc! Metoda data de Cristina este metoda Karitane, daca vrei iti pun link-ul. Majoritatea metodelor constau in lasatul bebelusului sa plang , controlat bineinteles. La noi nu merge pentru ca Rebecca daca plange, se supara din ce in ce mai tare si nu mai pot s-o linistesc decat foarte, foarte greu. Au fost momente in care mi-a plans si 2 ore , dar nici gand sa se culce singura ..., pentru ca nu stie cum. Am invatat-o leganata si asta asteapta mereu de la mine, s-o culc eu. De-asta ziua n-am nici-o problem pentru ca doarme in leagan, iar seara o adorm tot in leagan de obicei si apoi o mut in patut. dar dupa o ora se scoala si aceeasi problema, nu poate sa se culce singura la loc. E un cerc vicios...

Hi, hi, fie-mea se joaca pe jos, e super Naty, chiar asa. N-am nici-o grija , mai intorc privirea spre ea , vad ca e linistita si gongane la jucariile pe care i le-am pus sau se mai uita putin la televizor.

Naty, chiar acum 5 minute i-am schimbat asternutul, i-am pus cu Twety, poate-i place mai mult asta!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

[quote]citat din mesajul lui natynic

Luny, apropo de asternut...nu m-am referit ca trebuie schimbat ca ar fi murdar -ci, stiu eu, la detergentul folosit, na!...

Naty
Iulia mea

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

hai, mah! intelesesem la ce te-ai referit!
a, si dak ar fi detergentul, l-ar deranja si la hainute, prosopele etc...acum doarme de la 4 fara 10!!:))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput