Puiuti de Randunici 2008!! (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Oana , vazui ca te facusi roz, si la nunme si la suflet. sa-ti fie de bine relaxarea.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubule, sa-ti fie de bine relaxarea...Apai la ce povestesti tu acolo ca ai facut, cred si eu ca trece si mama supararii si a indispozitiei. Si ce daca ai sunci? Sunt cele mai frumoase si apetisante din lume!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

fetele, mersi de raspunsuri!

1. otita: are momente cand da din cap stanga - dreapta si zicea mama ca s-ar putea sa aiba probleme cu urechiusele daca face asa (incerc sa incarc si filmulet)
2. intelesesem ca se dac alocatia de 2 milioane + jumatate din indemnizatie, in caz ca te intorci la munca...chiar ma imbogatesc, mai ales in invatamant

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubule sa-ti fie de bine! crede-ma ca as merge si eu cu reducerea aia, altfel faliment scrie pe mine...asa ca...intr-o alta viata..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubule, mai, ce zile misto ai! Eu te invidiez sincer, recunosc!

Gata si eu cu legumele, Rebe doarme din nou! Nu stiu frate cum doarme ziua asa de bine si noaptea nu...

M-am apucat de lista cu bagajul pentru mare si inca una de cumparaturi pentru vacanta! Oare unde ma duc cu atomica de Rebecca???? Cred ca o sa fie mai mare chinul pentru mine...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Multumesc frumos celor care au adresat felicitari Rebecutei mele!!Va pupam amandoua!

Alina, o mamica fericita!!

POZICI AICI: http://picasaweb.google.ro/alina.remus.laslau/RebecaIulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Raportez festin la pranz!
Am operat modificari la piureul de legume si anume: am scos telina, am reintrodus morcov (n-am mai pus zilele astea pt ca...nu mai aveam si am tot uitat sa cumparam ambii ) alaturi de dovlecel si pastarnac; n-am mai pus lapte sa nu distrug cumva rinichii copilului si am pus in schimb un strop de ulei de masline. Rezultatul? Vreo 80 g mancate integral (asta pt ca atat am pus eu! ) cu zero strambaturi si scuipaturi, mancate cu o voluptate ce facea concurenta serioasa lui David si Sebului; apoi 180 ml lapte
Iaca asa e cu diversificarea...mai bagi, mai scoti, mai astepti, mai revii...mai arunci, mai primesti papa in figura sau pe pereti...dar cand iese figura iti creste inima!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bravo Naty si Iulia!

Tocmai am vorbit cu pediatra Rebeccai , i-am povestit de problema noastra cu somnul. pentru ca se intampla doar de cateva saptamani mi-a zis ca e posibil sa o doara gingiile si sa-i dau seara 2,5 ml nurofen si daca tot asa este, sa o sun luni sa mai stam de vorba ca nu-i normal sa ne chinuim asa amandoua.
I-am zis ca plecam la mare saptamana viitoare si a spus ca bine facem, sa o plimbam mult seara pe faleza imbracata bine, sa iau la mine panadol, supozitoare cu novocalmin, pliculete de smecta.
Aaaa si a zis ca pot incepe cu jumatate de lingurita de piept de pui fiert separat de legume, pasat bine si pus in piureul de legume. Deocamdata atat pana la 6 luni.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

La Multi Ani puiutilor nascuti azi!
Bubu ma omori cu relaxarea ta! Daca as avea cu cine s-o las pe Diana m-as duce macar la un bazin ca prea povestesti cu foc ce bine e!
Clau cred ca o luam pe urmele tale! Asta a fost a 2-a noapte in care Diana s-a frichinit, te pomenesti ca pe masura ce se apropie de 5 luni asa se intimpla?!? Daca ii bagi supozitor cu Novocalmin s-ar putea sa ai surpriza sa doarma toata noaptea neintoarsa. Cel putin la noi asa a fost, ma si speriasem la un moment dat ca nu se trezise Diana nici sa manince.
Naty de ce aveam eu impresia ca supa lor se face fara ulei? Bine nici nu m-am agitat prea tare pina acum pe subiectul asta, dar peste 2-3 saptamini incep si eu cu mincarea si tb sa fiu mai atenta totusi. Eu daca aveam vreun vecin din ala ca al tau ii ziceam ca mi-a adus barza copilul, sa-l linistesc

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai maiiii, nu mai fiti invidioaseeee
Da, Luny, am noroc cu reducerea de la firma. Chiar daca nu era reducerea asta sotul era hotarat sa-si faca doar pt. el pt. ca are nevoie mare de inot, pt. spate.
Oricum e super, super!
Naty, ai dreptate, suntem toate cele mai frumoase, destepte mamici! si mai cum Ursuleato, ca am uitat? Aaa, cred ca slabe, nu?

Am reusit insa sa ma enervez cu vecinul de deasupra, care de 2 saptamani tot renoveaza si il apuca la ora 15 sa dea gauri cu bormasina . Fix cand sa ma ia somnul(Vlad deja dormea) a inceput asta...ce lume nesimtita!! si i-am spus odata si a tipat pe scari ca si noi am renovat. I-am zis, insa, ca nu la ora 3, cand e ora de somn...deci, traim in romanica, cu litera mica!!!

Naty, bravo Iuliei pt. masa copioasa! A mancat o gramada!

Ma duc sa stau in pat, dar nu cred ca mai adorm...vreau sa probez niste blugi sa vad daca intru in ei

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput