Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu tocmai am facut o combinata: am pus inca 2 seturi de pat la 4-5 eur, 2 sutiene tot de la solduri, 5 eur buc, o camasa si o tunica ce imi scapasera la tura trecuta, dar am bagat si adidasii aia champagne (desi sunt sintetici sunt aratosi) pe care 69507 mi i-a facut 19,87 parca (de la 39), combinati fiind cu o tunica evazata (redusa de la 21 la 11 eur).
Deci astept acum 10.07 (sper sa ajunga mai repede ca am in el aproape numai incaltari pt altii: colege+sora) si 01.08. Si gata, sper sa ma potolesc putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ANKA ma ezistez pe aici... chiar am vrut sa iti scriu azi sa te intreb daca ai trimis sutienele, ca nu mi-a ajuns nimic.. in ce zi le-ai trimis si cum? scrisoare? se pare ca si posta romana foloseste magari
eu astept 2 comenzi din 9, ufff! simt ca vor veni, doar ca intarzie

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

arcadia ti-am trimis email ieri..dar se pare ca ori nu ai intrat ori .....de-abia ieri le-am pus,scrisoare mare,luni sau marti le primesti cred eu..eu am zis ramburs da tanti nu a inteles si m-a pus la completat un formular,altul decat trebuia,si nu am mai stat sa ne descalcim ,mai ales ca bagase nush ce si in calculator,asa ca raman cadou era chiar comic la suma aia sa ma mai iau de ea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puselu spune:

Nu merge link-ul dat !

quote:
citat din mesajul lui miki68

[quote]citat din mesajul lui puselu

Cum sunt seturile de plaja,ca este iar cod activ 22703 ?
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Uite aici www.clubpromos.fr/forum/topic8666.html" target="_blank">poza

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puselu spune:

Ne poti spune ce lenjerii pat ai gasit la banii astia ?

quote:
citat din mesajul lui aissa

Eu tocmai am facut o combinata: am pus inca 2 seturi de pat la 4-5 eur, 2 sutiene tot de la solduri, 5 eur buc, o camasa si o tunica ce imi scapasera la tura trecuta, dar am bagat si adidasii aia champagne (desi sunt sintetici sunt aratosi) pe care 69507 mi i-a facut 19,87 parca (de la 39), combinati fiind cu o tunica evazata (redusa de la 21 la 11 eur).
Deci astept acum 10.07 (sper sa ajunga mai repede ca am in el aproape numai incaltari pt altii: colege+sora) si 01.08. Si gata, sper sa ma potolesc putin.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui puselu

Nu merge link-ul dat !

Merge, dar, asa cum am spus de fiecare data, trebuie sa va faceti cont ca sa vedeti pozele pe forumurile franceze.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Puselu: tocmai intrasem sa zic ca, in mod ciudat, nu gasesc pe site azi cearceafurile comandate aseara (in suivi imi apare en cours de enregistrement, ca mereu in weekend, mail de confirmare am). Ma intreb daca nu cumva le-au scos deja din site, erau 2 seturi puse acum cateva zile de o alta fata, cu setul cu flori vert/parme, am tot cautat acum pt ca vroiam sa le recomand altor fete si nu le mai vad pe site deloc.
Sper ca totusi imi vor inregistra comanda, nu pana la noapte sunt reducerile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

asa,de curiozitate,am intrat pe PIMKIE,unul din magazinele mele preferate.din pacate nu livreaza in Ro deocamdata,dar ca sa vezi ,aia cand iti trimit email iti dau si nr ala de poti urmari traseul coletului pe site-ul postei.deci altii pot.........numai redutii au facut din nr ala un secret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Anka, la alti comercianti (Pimkie, Promod, VS) taxele postale sunt f.mari (in comparatie cu LR) si includ si asigurarea transportului, asa ca, la asa taxe postale e absolut normal sa primesti tracking number.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

bey,

astia au marit preturile deja; eu am dat o comanda asnoapte, ca sa nu zic ca n-am luat tot ce-am vrut la reducerile astea.
Am folosit codul ala cu 15 eur reducere pe colectia de iarna, indiferent de suma si cadou o geanta.

inca n-am folosit codul al cu 30 eur reducere din 60 pe colectia de iarna; de fapt reducerea e de 35 fiindca e si fdp zero;

in alta ordine de idei, a luat cineva blugii astia?:
http://www.laredoute.fr/vente-jean-tipster.aspx?productid=324132286&documentid=299108&single=false&categoryid=31640743
am indraznit sa-i comand 36 avand in vedere ca sunt strech; dar i-am luat pe "nuage" care habar n-am ce culoare e.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput