Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)
Raspunsuri - Pagina 8
ANKA-iasi spune:
bine ai venit anne stai linistita ca iti vor lua si banii curand,si la o sapt i-au luat la mine...eu azi am primit comanda din 3,asa ca...ai de asteptat daca nu si-or lua avant printr-o minune
Mirona spune:
quote:
citat din mesajul lui danais
Multumesc Laura. Scos din cos, ca vreau ceva de toamna, mai plinut. Cred ca ma calmez cu comenzile...deocamdata. Mai trag o fuga pana la posta, poate o fi ajuns si coletul din 2.
noi le avem pe www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-jupes.aspx?productid=324103767&documentid=346108&single=false&categoryid=38152185" target="_blank">astea - sper sa mai fie acelasi lucru ce am comandat eu in iarna (uite aici o poza cu una din fustitze) - caci de atunci le-am luat. Sunt numai bune pentru la toamna. Nu sunt subtiri - dar nici groase - un material cam ca de blugi (mai subtirel).
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
danais spune:
Multumesc pentru sugestie, Mirona, intr-adevar sunt dragute. In alta ordine de idei: fost la posta degeaba, tot n-a venit comanda din 2 iulie, pe unde s-o fi ratacit melcul ala saracu'?
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui puselu
Cum sunt seturile de plaja,ca este iar cod activ 22703 ?
Uite aici www.clubpromos.fr/forum/topic8666.html" target="_blank">poza
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
babyyy spune:
Prima mea comanda La Redoutte si am primito!!! uraa!
Azi am gasit avizul in cutia postala.
Am facut comanda pe 18 iulie si au luat banii pe 22 sau 23 nu mai stiu sigur.
Acum stau si ma gandesc,,, de ce asa de repede?Oare nu am bifat eu cum trebuie la transport si m-au taxat mai mult?
Chiar nu stiu..Oricum am primit-o.
miki68 spune:
Pentru Romania nu exista taxe mai mari pt. a primi comanda mai repede.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
assa spune:
Buna
A mai primit cineva mail cu scuze bla bla bla ...ca din cauza sitului au ei iar probleme dar ca ne ofera coduri si aiureli de genul asta?
Eu da...si am 2 colete pe drum.
Et voila coduri care merg:
44148- ensemble deux pieces ( nu stiu ce poate fi)
23272- sac noir
50423-6 tasses et sous tasses
danadc spune:
Si pt ca nu am aviz din 2, m-am gandit ca nu mi-ar strica sa ma folosesc de reducerea de 30 de euro si FDP 0 de la codul 69507 si mi-am comandat asta http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4665040&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=39&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Doar acest produs, deci va vrni scrisoare. Cand? Nu stiu...
Astept: 2, 12, 16, 17, 23, 31, 1....
E clar...am luat-o razna...
anne16 spune:
Multumesc Anka
Sunt foarte incantata ca datorita voua am reusit sa comand in aceasta perioana
Eram disperata ca nu pot ajunge in perioada reducerilor in strainatate , mai ales ca baietii mei au crescut si m-au disperat sunt exact la varsta care in Ro nu gasesti haine pentru ei( nu se incadreaza: nici la copii nici la adulti)
Si am scutit, si costul drumului si mi-am comandat si pentru mine