Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)
Raspunsuri - Pagina 7
iubitzi spune:
Buna fetelor!!
Am descoperit de ceva timp situl LR dar pana acum nu mi-am facut curaj sa comand ceva.Insa acum uitandu-ma la ce reduceri mari sunt parca as risca putin, bineinteles nu cu o suma ff mare la inceput.Tinand cont produsele sunt platite in avans mi-e sa nu se "ratacesca" coletul pe drum.
Cu OP de care apartin cu am mai avut pb pana acum si am mai primit colete fara ramburs, le-am luat intacte, deci sunt increzatoare.
As vrea sa iau cate ceva pentru copil, am vazut niste adidasi frumosi, tricouri si pantaloni.Marimile se potrivesc?Puiul meu este ok pt varsta lui, nici prea mare nici prea mic, de obicei ii iau 80-86.Sa iau la fel si acum?
SI la incaltaminte la fel?
Elena.2006 spune:
quote:
citat din mesajul lui iubitzi
Buna fetelor!!
Am descoperit de ceva timp situl LR dar pana acum nu mi-am facut curaj sa comand ceva.Insa acum uitandu-ma la ce reduceri mari sunt parca as risca putin, bineinteles nu cu o suma ff mare la inceput.Tinand cont produsele sunt platite in avans mi-e sa nu se "ratacesca" coletul pe drum.
Cu OP de care apartin cu am mai avut pb pana acum si am mai primit colete fara ramburs, le-am luat intacte, deci sunt increzatoare.
As vrea sa iau cate ceva pentru copil, am vazut niste adidasi frumosi, tricouri si pantaloni.Marimile se potrivesc?Puiul meu este ok pt varsta lui, nici prea mare nici prea mic, de obicei ii iau 80-86.Sa iau la fel si acum?
Vezi ghidul taliilor de pe site.
Elena M.&Adrian Atit de mare
Ioana13 spune:
iUBITZI la copii se potrivesc numerele cel mai bine. Cele mai bune haine pt copii, dupa cele de firme cunoscute (nike, adidas), sint de la Okaou, urmate de la Cocoon.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
danais spune:
Eu nu am stare si, desi am dat o comanda ieri, azi iar am gasit cate ceva, plus ca ma piseaza o colega sa ii iau si ei diverse. A luat cineva fustitele astea:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5543070&SizeCode=00126&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Daca da, cum sunt, materialul e bumbac grosut sau subtirel din ala care se boteste usor, ca eu le-as vrea pentru la toamna, la gradinita.
I-as luat pe lila/mov, asortate cu tricourile astea:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5541832&SizeCode=00126&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Imi mai fac cu ochiul si colantii astia, dar ma tem sa nu fie din aia de se scamoseaza imediat. I-a mai luat cineva?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5551242&SizeCode=00126&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Spor la shopping si la primit comenzile.
Daniela si domnisoara Denisa
ana_gabriela spune:
quote:
citat din mesajul lui iubitzi
Buna fetelor!!
Eu zic sa comanzi o marime mai mare. Fetita mea are 3 ani (e mai mare decat media) si i-am comandat prima data marimea 102(pt 4 ani scriu ei acolo) si hainele ii veneau fixe. Ultima data i-am comandat 114 (6 ani si sunt ok ). Asta la tricouri si bluzite. La pantaloni nu stiu ce sa zic.
Gabi
iubitzi spune:
Multumesc pentru sfaturi fetelor.Sper sa ma decid la produse, o sa ma uit si la tabelul de marimi ca sa vad ce si cum.La incaltaminte as vrea ceva Adidas sau Puma si presupun ca sunt aceelasi marimi.
Va pup!!
Laura T spune:
Danais, am luat eu pt fete fustitele alea dar nu mi se par cine stie ce...sunt de bumbac subtirel, ca de tricou, si ceva mai maricele decat masura obisnuita (bine, fetita mea cea mica e si f slabuta...).
anne16 spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe aici...
Pot sa spun ca m-ati molipsit si pe mine
Am prima comanda data pe 26.07.2008 urmatoarea pe 28.07 si ultima pe 31.07
Au trecut 5 zile lucratoare si nici acum nu mi-au luat banii din cont( sunt in continuare blocati) si am inceput sa-mi fac griji
danais spune:
Multumesc Laura. Scos din cos, ca vreau ceva de toamna, mai plinut. Cred ca ma calmez cu comenzile...deocamdata. Mai trag o fuga pana la posta, poate o fi ajuns si coletul din 2.
Laura Ioana spune:
Kokyi multumesc mult
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai