Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

haide, bre, sa las codul nefolosit? Nu-i pacat de el?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Si eu astept comanda din 2 iulie. Cred ca totusi a fost o problema cu comenzile din 2, ca suntem prea multe cu colete nesosite exact din data asta dar cu comenzi ulterioare deja primite. Sper totusi sa soseasca, ca am avut un cos plin ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui felicia74

haide, bre, sa las codul nefolosit? Nu-i pacat de el?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ai picat in plasa loooooor!
Acu' serios: eu chiar nu mai vad nimic de comandat sau mai bine zis ce-mi place e deja redus, insa nu indeajuns din punctul meu de vedere. Si cum codul nu merge pe "deja demarque"... "Vanez" rochia L.Clement de in bej dore care a fost redusa si mai mult, insa atunci, bineinteles ca 42 nu mai era dispo. Cum au micsorat procentul, cum a aparut dispo

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Aia Pai asta am zis si eu, ca acu' ca e mai scumpa, e dispo. E un pic cam scurta pt. gustul meu (doar 95 cm., adica o palma deasupra genunchilor, la inaltimea mea), dar parca tot as lua-o

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

M-am tot uitat si eu la ea,dar mai am ceva asemanator,asa ca la pretul asta nu m-am indurat.

Mergi la inceput

Eu am luat la reducerile de pe 1 o rochie de in cu vascoza la 0,80 (daca-ti amintesti: rochia maro cu flori albe, pana la genunchi, in poza era o tipa care rezema un toc de usa). E f.frumoasa, nu se sifoneaza, material plin, e captusita integral, insa imi da un look de mamaie. Tare mi-e ca si cu asta se va intampla la fel pt. ca e cam aceeasi croiala.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cred ca depinde si cu ce pantofi si geanta vii,ca s-o impodobesti.Mie imi place stilul clasic si simplu,cum e de exemplu rochia asta.Dar,eu stiu totusi cum s-ar aseza pe tine?Daca n-ai burticuta cred ca e ok!Ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Eu astept doua comenzi, una de pe 6 iulie (colet, nu scrisoare voluminoasa) si una de pe 9 iulie, inca nu am primit nici un aviz si sunt cam ingrijorata. Vad ca voi spuneti de probleme cu colete de pe 2 iulie...o fi valabil si pentru ale mele?
Comanda anterioara a fost o scrioare voluminoasa, comanda facuta pe 24 iunie si primita pe 3 iulie, nu stiu ce sa cred, ma apropii de 1 luna de la comanda si .... nimic.

Mergi la inceput

Nu mai am, dupa operatie. Ca sa ai o imagine: inalta (1.77), bine facuta(umeri lati, sani 85B Ro.), talie subtire n-am avut niciodata (conformatia, bat-o vina), picioare subtiri si luuuungi (entrejambe 92 cm). Rochia imi vine pana sub genunchi (imediat sub), e lejera in talie, dar imi vine bine mai sus, avand picioare subtiri (fara "aripioare"), partea de jos e cam larga. Per ansamblu imi sta bine cu ea, dar arat ca o femeie de 40 de ani si lucrul asta nu-mi place. M-am incaltat cu niste pantofi fara varf, cu talpa ortopedica, culoarea untului si poseta mare aceeasi culoare. Sotul zice ca arat prea a "doamna presedinte de companie". Macar de-ar fi asa!

EDIT: Prefer rochia aia neagra cu funda de satin. Ma face sa arat mai tanara

cristina d.

Mergi la inceput