Intrebari urgente legate de cezariana
Raspunsuri - Pagina 4
kid2003 spune:
Da, nici eu nu am simtit nimic, o pun dupa anestezie, ar fi cam aiurea sa o puna inainte...la urma urmei tot te amortesc. La scos a fost o senzatie ciudata, dar nu m-a durut si nu am avut nici o jena la urinare...(probabil ca aveam multe alte jene si p-asta n-am mai simtit-o respectiv sa imi gasesc echilibrul deasupra vasului de wc cu o operatie de 12 ore...)
bb2
anasia spune:
kid2003, e chiar f aiurea cand o pun inainte de anestezie, am simtit-o pe pielea mea, dar a fost ok cand au scos-o;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid2003 Da, nici eu nu am simtit nimic, o pun dupa anestezie, ar fi cam aiurea sa o puna inainte...la urma urmei tot te amortesc. La scos a fost o senzatie ciudata, dar nu m-a durut si nu am avut nici o jena la urinare...(probabil ca aveam multe alte jene si p-asta n-am mai simtit-o respectiv sa imi gasesc echilibrul deasupra vasului de wc cu o operatie de 12 ore...) bb2 |
vas de wc care avea un capac ce mai si cadea din cand in cand asta dupa ce il tapetasem cu hartie.
Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)
lucia3 spune:
fetelor, anestezia generala se face tot in coloana?ca ma cam ingrozeste gandul de a fi intepata in coloana
31+
anasia spune:
lucia3, am avut anestezie generala, mi-au pus o branula in mana si o chestie de cauciuc prin care inhalam amestecul de substante;deci nimic de coloana;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
lucia3 spune:
anasia,parca mi-a venit inima la loc.nu ma tem de injectii de obicei, in vena e floare la ureche pt mine dar in coloana...brrrrr.sper sa pot alege eu tipul de anestezie
Shose spune:
Blue nu trebuie sa faci clisma inainte. Si la mine a fost problema cu constipatia...ca asa sunt de cand ma stiu. Nu eram sigura cand mi se face cezariana (sau daca mi se face cezariana) asa ca la fiecare control ma duceam pe nemancate si nebaut de seara (deci maxim 12ore).
Nu iti face probleme din cauza constipatiei. Nu avusesem scaun cu 2 zile cred inainte de operatie, iar in spital nici atat... io nu pot face decat pe wcul meu. Am avut noroc ca m a lasat doc sa plec si fara sa am scaun. Acasa am baut jumatate de litru de lapte gras de vaca (asta ma scoate pe mine imediat la toaleta) si am reusit sa fac fara mare efort.
Referitor la anestezie ma bucur ca ai ales rahi-peri. Pe mine ma ingrozeste anestezia generala, si am vazut mamici naucite mai bine de 12 ore dupa. Pe cand cele cu epidurala sau rahi...primeau telefoane si vizite imediat dupa. Si cel mai important isi vad si isi ating bblusul imediat.Asra mi se pare fantastic.
Iti tin pumnii...mai sunt cateva zile si o sa dai si tu sfaturi mai departe din propria experienta.
Te asteptam si cu povestea nasterii.
PS sa bei multa apa dupa....minim 2 l in 12h. O sa ai senzatie de sete si in operatie dar te rezolva vre`o asistenta. Mie imi dadea anestezista sa beau apa cu sticluta de penicilina.
Lucia nu e asa ingrozitoare intepatura in coloana. Ca una intramusculara. Dureaza cateva secunde, rateuri nu se mai dau ca anestezistii au deja experienta gramada.
Merita sa strangi din dintzi cateva secunde...pt a fi `prezenta` la cel mai tare eveniment din viatza ta.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Bluel spune:
Shose, multumesc pentru sfaturi!
Ti-am vazut fetita, e o zana, am citit si povestea nasterii ei....vad ca ne asemanam in multe privinte, blonde , micute, dragute, sensibile si cu soti pe masura....de aia probabil nu voi scrie povestea nasterii lui Bubu, ca sa nu fie una de groaza si sa se sperie fetele de pe aici
Oricum, abia astept ziua de marti (sper sa nu fie cu 3 ceasuri rele dimineata ), sa se termine odata, fie ce-o fi! Cu D-zeu inainte!
Va multumesc inca o data pt. sfaturi, va pup pe toate si va doresc nastere usoara celor cu AMR putin!
Bluel 38 s si 2 zile cu Radu
Shose spune:
Vesti de la Blue?
Azi a fost ziua cea mare.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Bluel spune:
Buna din nou!
Fetelor, dupa o saptamana am inviat si eu! . Va multumesc celor care s-au gandit la mine. Asa cum era programat, pe 19 m-am prezentat la spital (cu morcovu in fund), nu mi-au facut nici o clisma, m-au bagat direct in sala de operatie, o injectie cu xilina in spate, pe urma mi-au montat peridurala (procedura m-a durut cel mai tare, pt. ca nu a nimerit din prima ), - deci anestezia a fost DOAR PERIDURALA), am asteptat cam 30 minute sa isi faca efectul si pe urma a inceput distractia. Nu a durut, dar a fost NEPLACUT, simteam ca se trage de un corp, care parca era al meu, parca nu era , plus ca pe mine m-a taiat super jos, sub tronsonul de fibroame....in fine, mi s-a parut ca a durat o mie de ani. Ideea e ca a doua oara nu cred ca as mai avea curaj sa fac anestezie partiala.
Va pup pe toate, in special pe Shose
Bafta celor care urmeaza sa faca cezariana!