Piscina in Bucuresti?
Raspunsuri - Pagina 2
stefiuta spune:
si pe mine ma intereseaza subiectul. am gasit piscina care sa-mi fie aproape de casa la fostul hotel Majestic, dar este destul de micuta. pe mine ma interesa in primul rand Aquagym, dar si de relaxare, de balaceala, pt ca de stranduri nu ma ating. vroiam sa stiu daca poti intra la piscina de la wordclass(fostul h Bucuesti)si cam cat costa? trebuie sa-ti faci abonament sau poti plati de fiecare data cand vrei sa mergi?
leuta
noi2 spune:
Despre Clubul Cara de la Metrou Nicolae Grigorescu ce parere aveti? apa curatica? preturi? aglomeratie? Astept vesti.
Multumesc.
..shi te iubesc...
Fomalhauti spune:
La World Class, la fostul hotel Bucuresti, exista tot felul de bilete/abonamente. Poti plati pentru o singura data (dar nu stiu daca numai piscina sau totul, adica si fitness si aerobic pentru o zi), poti cumpara un abonament de 10 intrari numai la piscina (+ una gratis, cred), poti face abonament la piscina pe 3 luni, 6 luni sau un an sau abonament la piscina+ inca ceva sau piscina+fitness+aerobic. Mai exista si abonament day-time, care e pana la ora 18, parca.
Uite, nu stiu daca toate aceste informatii sunt exacte si preturi chiar nu stiu, tot timpul "zac" pe acolo hartii cu diferite oferte.
Si exista Aquagym, cred ca intra in abonamentul de piscina.
pimpa spune:
Confirm si eu ca piscina - atat cea pentru copii cat si cea pentru adulti - de la Clubul Diplomatic din Bucuresti este ok. Un avantaj este eca este situata practic in parc asa ca poti sta si la umbra daca ai nevoie. Au si ceva leagane si balansoare pentru copii.
O alta varianta, este Baby Spa
Bebe Beca spune:
Stefiuta, la world class se intra pe baza de abonament pe 3/6/ 12 luni sau intrari zilnice, deloc ieftine, undeva la 20eur daca esti insotit de un membru world class si vreo 35 daca esti pe cont propriu.
Abonamentele variaza, in functie de numarul de programe pe care il alegi. Eu am dat pe un abonament de 1 an de zile la piscina, aerobic si fitness 5000 ron. Se schimba treaba daca ai cunostinte in vodafone/connex. Sotul meu plateste, deoarece este intodus de un angajat vodafone, jumatate de pret, se plateste o data la 3 luni 660 ron, pentru piscina, fitness si aerobic.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004