Nou stil de viata (219)
Raspunsuri - Pagina 5
Zuzilici spune:
Cami ce surpriza placuta. Ma bucur ca sunteti si tu si bb bine. Sarcina usoara in continuare si lasa kg c-ai sa ai destul timp sa te lupti cu ele.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
mda, ce-mi veni...., ei, asa-mi vine cate-odata, Delia, noroc cu voi, care ma treziti, .
Cami, ma bucur ca sunteti bine, sarcina usoara mai departe.
noapte buna!
Carmen, Iustin & Teodor
Tzuni spune:
Buna seara!
Mephala, io as tine 7 zile cu chipsuri...
Zuzilici, tu mai ai de amenajat in ncasa sau e gata?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Tzuni spune:
So: cand incepem? (numa sa nu-i spui Delidanei)
Dimineata la ora 5 plec spre munte. Ma intorc duminica seara. O sa va povestesc atunci cum a fost (ca acum n-am cum...)
mephala30 spune:
hotarat lucru: esti omul surprizelor, ...drum bun si distractie pe masura.
Carmen, Iustin & Teodor
tumpi spune:
Buna seara, am aterizat si eu de pe la munci si pana acum am rezistat sa nu mananc, sper sa ma tina.
Zuzi,pai inafara de profa,restul sunt straini,so.Dar oricum a fost destula mancare si eu am facut cam multa,abia juam de castron daca am reusit sa mancam.
Cami, ma bucur ca sunteti bine, sarcina usoara in continuare.
Carmen si eu as face cura cu pepene,da sa mai pap si eu altceva pe langa si eventual sa gasesc din ala fara sumburi sau sa mi-l curete careva.
Am ramas datoare cu vestile despre sora mea, cred ca tu m-ai intrebat zilele trecute si nu am raspuns.Am vb azi cu ea si o sunasera de la lab sa-i spuna ca in urama aminiocentezei totul e ok,ceea ce ne bucura.Se pare ca e cum a spus dr ei,cele doua chisturi situate in dreptul inimii si creierului se retrag la nastere,din pc de vedere cromozonial fetita nu are nimic si nici Sindromul Down nu e.Doamne ajuta.Acum e linistita.Singura problema acum sunt kg si nu ca nu le da jos dupa,dar si dr i-a spus sa incerce sa se mentina,ca-i poate dauna sanatatii.Deja a luat 12 kg in 6 luni.Dar la ea problema e ca nu are voie efort si tb sa stea mai mult in pat.Si cand te gandesti ca acum 13 ani la prima nastere a luat numai 9 kg.Dar importatn e ca ea si fetita sa fie sanatoase.
Acum ma retrag ca maine merg la munca dimineata si s-ar putea sa nu ma trezesc.
Va urez o noapte placuta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Zuzilici spune:
quote:
citat din mesajul lui Tzuni
Buna seara!
Zuzilici, tu mai ai de amenajat in ncasa sau e gata?
Mai am cate ceva. De ce? Vrei sa vii sa m-ajuti?
Drum bun si distractie maxima la munte. Nu uita sa faci poze.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Seara buna,
Acum apuc sa respir pe ziua de azi. Dar, am dinti minunati, provizorii dar frumosi. Azi am fost cu gura pana la urechi intr-una.
Zuzi: nu imi place sa fiu neserioasa asa ca: http://andaoana.blogspot.com/2008/08/aluat-foietaj-blitz.html
M-ai intrebat de alte bunatati: tocmai am facut o tava de biscoti cu stafide, pentru ca azi am primit o carte ce mi-am comandat-o de pe internet - Alice Medrich, Chocolate and the art of low fat desserts.
Carmen: am vazut ca a raspuns Tzuni. Eu stiu ca e cam 50-50 coaja/ miez si numarul de calorii 30-35/ 100 g.
Cami: ai grija de voi in continuare
Tumpi: ii tin pumnii in continuare sa fie ok
Pe Marilena o sa o sun maine, sa vad daca reusim sa ne intalnim, cu toate ca la cum stau cu timpul e putin probabil.
Vic: m-ai terminat cu picioarele tale. Eu dupa asta am tanjit mereu, ca eu sunt exact invers proportionata - slabanoaga pana la brau si picioarele groase (acum nu mai sunt groase, dar daca ma ingras, intai se pune acolo).
Va pupic si va doresc noapte buna,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
buna dimineatza, las un ceai verde si-o cui doreste.
Anda, felicitari pentru dantura provizorie, , ma bucur c-ai scapat de chinuri.
Carmen, Iustin & Teodor