Nou stil de viata (219)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

La multi ani, Zuzi! Sa fii sanatoasa si fericita si implinita!

Mai mult nu scriu azi, ca sunt amarata. In ciuda tuturor eforturilor, cantarul e de la zi la zi mai sus! Marti merg la nutritionist. Pana atunci stau ascunsa sub pat si plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tlaura, mersi pentru suc.

Carmen, cum a fost la Purcica?

Caro, nu dispera, stii ca rezultatele apar in timp, nu asa in citeva zile. Eu ce sa mai zic, ca in 3 saptamini de sala abia acum incep sa slabesc, dar stiu ca este un proces de durata si nu ma dau batuta.

Haideti la o vorba, care sinteti prin zona.

Edit: programul de la sala pe ziua de azi:
- 1 ora exercitii cu , 1 ora exercitii pt. abdomen, 1 ora cardio.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Zuzilici
La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi tie si cat vrei tu de slabuta! Te imbratisam cu drag toti trei!

13+
Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

LA MULTI ANI, ZUZILICI SCUMPA!
Tot binele din lume, sanatate si noroc cat cuprinde si sus moralul: intr-o zi vom fi toate zane!

Editez: ma doare capul de-mi plezneste si ma mai si "freaca" unu' la cap...Oooooof!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Sa continuam aici: 220

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput