Nou stil de viata (219)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
Noe, multumim frumos!
Delidana, trece-ma cu stagnare. Nu freau sa ma urc pe cantar deocamdata.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Zuzilici spune:
'neatza si de la mine.
Anda imi place noul look. Mie nu mi-ar sta bine ca am fatza rotunda dar pe tine te prinde foarte bine. Si sa stii ca si mie mi-ar place sa vad niste suvite mai deschise la tine. Cred ca te-ar prinde tare bine. Concediu placut!
Ioana v-am vazut si pe voi bronzate mama...mama. Sunteti doua frumoase si cred c-ati avut ceva fun in concediu. Servici usor.
Delidana sunt aici pe baricade. Astept chifteaua de la Mephala . Glumesc, nu, n-o astept deloc. Aseara am fost la cumparaturi in familie - eu, F si Bella si-am papat cina in oras. Azi dimineatza arata cantarul 91.8 kg. Asa nu se poate. Drept urmare azi ma infund cu apa si ce-o mai da Dumnezeu dar pe jumate.
Tzuni poate o fi de la caldura dar tensiunea ti-ai luat-o?
Daca-i mica ai niste dureri de cap de zici ca-s migrene, nu alta. Te pupic si sper sa-ti treaca cat mai repede.
Cami lasa c-ai sa scapi tu si de kg in plus, ai sa vezi. La cat te stiu de ambitioasa... Important e sa fie bb sanatos si mamica la fel. Mai bine ca n-ai simptome de greturi sau alte cele ca nu-s prea placute.
Crys te pupic.
Noe ne-ai promis o dieta super azi , dar vad ca n-ai postat-o inca. Astept!
Vik mersi inca o data. Si pana acum fratele tau cat a slabit?
Louisea dar tu despre tine ce ne mai spui?
Mephala sa rezisti tu clatirelor asa eroic. Felicitari. Eu nu cred c-as fi rezistat.
revin
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Zuzilici, postesc cateva zile, asa ca am rezistat tentatiei. Altfel, trebuia sa mananc si eu, macar una, .
Tu ce mai zici? Unde-ti serbezi ziua de nastere si cu cine? :)
Carmen, Iustin & Teodor
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 Zuzilici, postesc cateva zile, asa ca am rezistat tentatiei. Altfel, trebuia sa mananc si eu, macar una, . Tu ce mai zici? Unde-ti serbezi ziua de nastere si cu cine? :) Carmen, Iustin & Teodor |
Sincer am sa fiu la munca de ziua mea ca pica vineri, dar barbata-meu ma bate la cap sa mi-o celebrez a doua zi cu prietenii, ca deh! anul asta e mai speciala: 08.08.08 Ei, si-acum dupa cum zice el avem si casa mare numai buna pentru party si curte unde sa ne aerisim daca vrem, asa ca n-am incotro si-am cedat. O sa-mi petrec ziua sambata cu cei care vor sa vina ca invitati au fost toti.
Dar vineri am s-o petrec si cu voi daca sunteti pe-aproape.
Inca ma mai gandesc la meniu. Dar penrtu ca de fiecare data ma dau pe spate cand e ziua Isabellei sau a lui F ca parca vad ca de ziua mea nu mai fac nimic si-am sa comand totul de-afara. Cu toata ca matusa lui F deja imi vorbeste de nu stiu ce rulade cu peste si placinta cu mere si nuca, etc.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
Zuzi sa te mobilizezi
Eu azi am avut liber si m-am trezit devreme si am facut curatenie generala in casa Mai am cele 2 intrari da iau o pauza sa ma uit si la stiri
Sa va zic si eu meniurile mele
Ieri:
MD: fulgi de ovaz
G: 2 piersici
P: un sandvis cu tuna
G: pepene
C: cod la cuptor cu legume chinezesti
Azi:
dim. pepene
MD: omleta dintr-un ou si legume
P: restul de cod de ieri
G: pepene
C: supa de linte
G: pepene si piersici
Ieri si azi am alergat vre-o 40 de min.. vremea-i cam naspa si azi m-o plouat
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
yubi spune:
Buna seara !Am aterizat si eu de la sala , unde am facut 1 ora de aerobic si 10 min. de alergare la banda. Azi dimineata am facut si 15 min. de bicicleta eliptica.Meniul de azi:MD - lipsa :)P - iaurt cu cerealeC - ciorba de perisoare si ghiveci de legume Un pt. toate.
Gabrielama spune:
Heeelllooooo!
salutari de la Praga! Sunt treaza de la 4, acum am terminat niste "trebi" si ma apuc de altele, dar nu pentru prea mult timp, caci maine trebuie sa fiu fresh si iseteata cu noaptea in cap!
Dar... azi am mancat civilizat si am facut 35 de minute de sport.
So:
MD: 1 sandwich cu 2 felii de sunca si 1 felie de branza, cafea cu lapte
P: salata cu toate verziturile si niste pui cu legume la cuptor; am gustat dintr-o praji, dar doar gustat (1/2 de lingurita)
C: salata greceasca
Si cam 15 minute de eliptica si 20 de bicileta, pe nivelul de dificulltate 6; pe cuvant va spun ca aveam pantalonii de trening fleasca.
Am dat si o fuga prin oras ca sa-i cumpar Marei niste hainute de toamna (eu sunt mare fan H&M pentru haine de copii) si, desi am vazut multe haine dragute si pentru mine, drept pedeapsa pentru ca sunt grasa nu mi-am luat nimic! Iaca!
Vik, te asteptam cu drag la o "barfa" mica, dar eugenii nu-ti dau!
Tzuni, viu io cu tine la cumparaturi! Parol! Spune cand vrei si's prezenta!
ZisaCami, kg in plus trebuie sa fie ultima ta problema acum. Bucura-te de perioada asta minunata! De kg scapam cu putina vointa!
Pup toate domnitele frumoase si va spun noapte buna! Ma duc sa muncesc in continuare, ca imi ridica statuie in curand si vreau sa dau bine...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
violeta70 spune:
Buna seara!
Tzuni draga mea, nimic nou de la mine.
Azi am avut iar o zi superplina, si am ajuns acasa pe la ora 20.30. Am fost la niste cumparaturi si am facut niste mancare: pilaf cu pui (pentru sot), acum este la cuptor, iar pentru mine am fiert niste orez, cu putin ulei, ardei gras, tocmai bun.
In rest nu am mai facut nimic, acum ma uit cu un ochi la Lost si cu unul scriu pe forum.
Maine cred ca voi merge cu nepoata mea, Bianca, la un film, am sa vad ce aleg.
Zuzilici Dordia pleaca la mare saptamana viitoare, pe 13 august, si revine pe 26 august.
Acum va las ca imi este cam somn, trebuie sa ma uit la mancarea din cuptor, sa vad finalul la Lost si binenteles sa-mi fac un dus inainte de a ma baga in pat.
Pup toata gasca
justasmallkiss spune:
Neatza fetelor.Las cafeaua si ceaiul pregatite.
Am vazut in viteza poze de Anda,Tzuni si pitica si...sunteti "niste" frumoase.
Carmen,Zuzi si va multumesc de aprecieri.Eu din pacate nu am prea putut sa ma balacesc cu pitica in apa pt ca mi-au venit musafirii in a treia zi de concediu.
Pupacesc dulce pe toata lumea si va doresc o zi frumoasa.