M-am hotarat ..........adoptie- cap.49

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Salutare,
Claudia, felicitari pt mica printesa!
Am si eu o intrebare, cum e cu acest plasmante in regim de urgenta caci la Pitesti au spus ca nu pot sa ne dea un copil pana nu are situatia clara, adica e declarat adoptabil.
Va pup dulce pe taote!

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecia spune:

Asi, Miha===SUPERBE POZE!!!!
Claudia,felicitari din toata inima!Sa fie sanatoasa si sa va aduca multe, multe bucurii!
Sper ca si eu sa va dau o asemenea veste cat mai curand.
Alecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Claudia sa-ti traiasca mica printesa si sa aveti parte numai de bucurii si....POOOOZEEEE!!!!

Miha te rooooog, da-mi si mie niste burtici, minutze si picioruse de Matei ca taaaare mi-e foame! Sau mai bine nu-ti mai las nimic ca e tare dulce si scump! .

Cred ca o sa-mi iau si eu inima in dinti cu plasamentul de urgenta, in cazul in care asa imi voi gasi puiutul si eu.
Anca, Miha aveti dreptate. Cind ai pentru ce sa lupti, nici un obstacol nu e prea mare si prea greu de trecut. Iar pentru copilul MEU ma lupt cu oricine si cu orice.

Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Fetelor, noi suntem f suparati. Azi am avut proces pt deschiderea procedurii de adoptiei a Sabinei si desi ca parea totul sa fie f simplu, am avut parte de o judecatoarea extrem de rea si indiferenta, de indolenta celor ce au facut dosarul si de mult mult ghionion.

Nici nu am cuvinte sa scriu mai mult. Doar ca va intrebam, mai ales pe cele ce v-ati confruntat cu probleme, unde pot gasi un avocat bun pt asa ceva? Am mare nevoie.

Poze Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Diciu imi pare tare rau sa aud ca ati avut probleme.Eu pot doar sa-ti spun numele casei de avocati care ne-a ajutat sa facem memoriul pentru ministerul justitiei.Sunt tare scumpi dar sunt foarte buni si au experienta in adoptii.

Claudia felicitari!Sa va traiasca micuta Bianca si sa fie fericita!Cand e nascuta?

Multumim de aprecieri.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Diciu, imi pare rau, imi inchipui cat esti de suparataOare de ce pun atatea bete in roate, nu le este mai bine copilasilor cu familiile adoptive decat in sistem? Cand aveti urmatoarea infatisare?
Sabina este frumoasa si iti seamana

Asi, Miha, ce poze frumoaseee, eu tocmai m-am intors la lucru si pozele voastre mi-au trezit nostalgia vacantei:). Miha, ce zambet frumos are Matei, sa vede ca e fericit...mai ales ca are o surioara asa iubitoare:).

Claudia, wow, extraordinar! Sa ne povestesti cum e in noua ipostaza!

Carmanuia, mult succes! Si la noi e la fel, nici nu vor sa auda de plasament.

Nu peste mult timp de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna seara,

acum suntem in stadiul de a ne cunoaste. Bianca este nascuta pe 17.07.2008 - la o zi diferenta de ziua mea de nastere.Nu eram siguri ca putem sa o luam, dar DD si cei implicati m-au ajutat foarte mult.
o sa incerc sa pun si poze.
Va pup dulce.

Claudia
mami de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Claudia72..felicitari pt Bianca! Si sa fie cu noroc!
Asi, multumesc! Ti-am trimis un PM.
IreCAM, dupa ziua de azi, mi s-a acrit si mai tare de tot ce e in tara asta.

Poze Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Claudia, ti-ai schimbat si semnatura. Transmiti fericire si emotie. Sa ne povestesti cum a fost prima ta noapte ca mamica.

Diciu, imi pare rau ca lucrurile nu au mers ieri asa cum va doreati. Sper ca azi esti mai putin suparata, ca sa ai mintea limpede in a gasi solutii.

Dupa ce terminam actele, emigram!!!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irene imi place semnatura ta

Diciu ti-am trimis raspuns.Va fii bine sunt sigura

Claudia cum te-ai adaptat ca mamica?Te-am trecut in lista.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput