M-am hotarat ..........adoptie- cap.49
Raspunsuri - Pagina 8
asi spune:
Am pus poze:
http://community.webshots.com/user/ubi19
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
misha71 spune:
Ai perfecta dreptate Anca Wish. Adevarul e ca in tara asta ar trebui sa-ti fie frica de ce mai viseaza parlamentarii ca sa nu dea lege a doua zi. Stiu ca nu ar trebui, insa mi-ar fi frica sa nu-l pierd pe odata ce-l gasesc asa de greu. Eu nici macar nu am pentru cine lupta. Of! Cind s-o termina si la mine cosmarul asta?
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
asi spune:
Carmanuia bafta multa si mult curaj.Stai linistita ca nu ne-ai plictisit deloc.De asta suntem aici ca sa impartasim si bune si rele.
Miha imi pare rau ca nu ne-am intalnit dar ma bucur ca macar am putut vorbi la telefon.
Mishi multumim.
Carmneul in unele judete nu se aproba plasamentul.Pana la urma nu e chiar asa importanta procedura ci faptul ca iti gasesti copilul.Atunci cand l-ai gasit nimic nu te mai impiedica sa-l tii langa tine.
Daria din pacate cam asta este situatia in toate judetele.Sunt judete in care se deschid dosare de adoptie la copii cu probleme si la copii romi ca astea merg mai usor sunt judete in care nu se deschid decat atunci cand o familie se intereseaza de acei copii.Prietena ta trebuie sa dea telefon si sa trimita o cerere la judetele unde macar exista o minima speranta de a gasi copil.E greu dara daca nu lupti si disperi nu rezolvi nimic.Exista pe site-ul ora adoptiiromania.ro la contact o harta cu datele de contact a DPC-urilor din tara.Trebuie incercat ca altfel se asteapta o vesnicie.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
miha74 spune:
buna fetelor!
hop si eu...de la mare. Acum incarc pozele sa va trimit sa vedeti cum ne-am mai distrat noi.
carmenuia - bine ai venit printre noi si sa iti gasesti puiutul cat mai repede...dar nu uita trebuie sa te zbati si sa bati pe la toate usile.
misha - cu tot riscul pe care mi l-am asumat cu plasament si cu mama bilogica, as mai face-o de o mie de ori. Am trait o saptamana de vis alaturi de copii mei si a fost nemaipomenit, chiar merita riscul
asi - si mie imi pare rau ca nu ne-am putut vedea, dar nu au intrat zilele in sac, poate vom reusi la un moment dat. Sa iti traiasca voinicul! ai inceput sa ii povestesti despre faptul ca este adoptat?
ancawish- fata curajoasa si printesa norocoasa.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
ioana_p76- am semnat petitia si fie sa ne auda cineva!
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
pozici : http://community.webshots.com/album/565530110oQwufl
claudia72 spune:
BUNA ZIUA,
ASTAZI SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME. AM ADUS ACASA IN PLASAMENT DE URGENTA O FETITA MICA - O LUNA - BIANCA.
LILIANA SAU ASI TRECE-MA SI PE MINE CU PLASAMENT DE URGENTA.
MAMI DE BIANCA
miha74 spune:
Claudia- sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de micuta BIANCA si ea sa va bucure pe voi.
Ce veste buna, mi-au dat lacrimile!
Anca Wish spune:
Felicitari, Claudia!
Mami, sa-ti traiasca puiutza si sa va aduca numai bucurii. Abia astept sa ne bucuri ochii cu pozele minunii.
Miha74,
Misha, puiutul TAU va aparea in viata ta cand va trebui. Stiu, ca suna a stereotip, dar il vei recunoaste din prima si NU ti-l va lua NIMENI
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore