M-am hotarat ..........adoptie- cap.49
Raspunsuri - Pagina 7
Tzuni spune:
Meri a mea e bine, frumoasa si vesela (ca ma-sa ) Nu, nu va merge la gradi din toamna, o tine mami in puf si pene pana la anul cand va avea 3 anishori . Din fericire, munca imi permite sa-mi petrec destul de mult timp cu ea! E drept ca abia astept s-o duc intre copii, ca ei ii plac fff mult copii, dar parca as vrea sa mai stea acasa un an! Ca odata intrata la gradi nu se mai opreste cu studiile pana nu termina doctoratul!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
misha71 spune:
Ce liniste e pe aici!
FETELE!!!!! Unde sinteti? La mare? VIN SI EU! (as vrea eu da' nu pot)
pe toate si distractie placuta oriunde va aflati.
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
szivarvany spune:
Va scriu voua pt ca sunt tare suparata.
Din dorinta de a ajuta o familie care isi asteapta, inca, bb sau copilasul, am intrebat la noi in BH cum e situatia ... ei bine, sunt fff multi copii mici, insa nu este cine sa umble dupa ei, decat daca dai bani si poate nici atunci ... asta nu e tot. Am aflat ca pt a putea veni din alte judete, trebuie sa ceara oficiul din acel judet judetului nostru, iar raspunsul este invariabil ca nu sunt copii.
Sunt asa de dezamagita pt dezamagirea lor :( Asa de mult as fi vrut sa-i ajut ... Doamne, in ce tzara traim ... Parerea personala a persoanei care m-a informat este ca se face o afacere profitabila si din asta ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
misha71 spune:
din pacate asa e peste tot prin tara. "Protectia copilului" este de fapt protectia celor ce ii abandoneaza si a celor ce profita de pe urma faptului ca doar ei stiu adresele maternalilor unde au un copil corespunzator fiecarei familii. Iar aceasta informatie este foarte pretioasa, in majoritatea judetelor fiind foarte scumpa.
Si asa ne uitam neputinciosi cum mii de vieti de copii fara vina sint distruse de nepasarea celor care ii "protejeaza".
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
carmenul spune:
misha ma inebuneste ce spui tu , gandul ca aceste adrese ale asistentilor maternali nu ne vor fi spuse si nu vom fi ajutati in nici un fel.
Ma gandesc ce ar trebui facut, cum ar trebui procedat, e vreo chichita care ne scapa?
Probabil ar fi mult mai bine daca in loc sa asteptam un copil adoptabil, sa cerem plasament pt un copil mic?
ioana_p76 spune:
Dragele mele mamici si viitoare mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Voi mai mult decat oricine ne puteti intelege pentru ca multe ati fost si voi in situatia noastra, siti prea bine cum este sa iti doresti din tot sufletul un copilas si sa nu se poata intampla.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
misha71 spune:
Daca poti, carmen, cere plasament. E cea mai rapida metoda. Dar ce te faci daca bebe nu o sa fie declarat adoptabil, vine naturala si ti-l ia, sau mai rau, te va santaja: copilul in schimbul banilor sau alte servicii? Si asta se poate intimpla muuuult timp.
Si eu as vrea sa fie asa de simplu, insa o sa te uiti tot timpul peste umar sa vezi daca te urmareste sa-ti ia copilul.
Stiu ca multe dintre fete au luat in plasament bebei si a fost bine pina la urma, insa mie chiar imi e foarte teama, desi pina la urma as fi in stare sa fac si acest pas, ca cine nu risca nu cistiga, nu?
Insa teama asta o voi avea cu siguranta.
Bafta.
carmanuia spune:
Buna dimineata,
In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI !!!!!!!! tuturor celor care poarta numele Sf Fecioare Maria.
Sper sa ma primiti si pe mine printr voi si sa nu va suparati daca o sa va innebunesc cu prea multe intrtebari.
Pe scurt va spun cateva lucruri despremine: Am facut 3 IAS si 2 FIV-uri dar din pacate nereusite. Acum ne-am hatarat sa adoptam un copil si suntem in perioada de atestare, pe 29 iulie am depus dosarul.
Daca mai este cineva din Pitesti chiar as vrea sa discutam mai mlt si in particular pe mess sau prin PM.
Sperand ca nu v-am plicitisit de la prima aparitie va pup dulce pe toate.
bolojica
misha71 spune:
Bine ai venit printre noi, carmanuia si sa dea Domnul sa-ti gasesti puiul cit mai repede.
LA MULTI ANI !!! TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI!
Anca Wish spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Daca poti, carmen, cere plasament. E cea mai rapida metoda. Dar ce te faci daca bebe nu o sa fie declarat adoptabil, vine naturala si ti-l ia, sau mai rau, te va santaja: copilul in schimbul banilor sau alte servicii? Si asta se poate intimpla muuuult timp. Si eu as vrea sa fie asa de simplu, insa o sa te uiti tot timpul peste umar sa vezi daca te urmareste sa-ti ia copilul. Stiu ca multe dintre fete au luat in plasament bebei si a fost bine pina la urma, insa mie chiar imi e foarte teama, desi pina la urma as fi in stare sa fac si acest pas, ca cine nu risca nu cistiga, nu? Insa teama asta o voi avea cu siguranta. Bafta. Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului. |
Misha, nu esti de parere ca, dupa modificarile aduse legii, riscul asta exista si la plasament si la incredintare???
Ii citeaza pe biologici oricum.
Si eu am vrut un copil pana in 1,5 ani si cu situatia clara. Da, si am o fetita de 4 ani si 5 luni si cu situatia neclara (i-a expirat redeschiderea si judecatorii tot amana pronntarea - sunt la al 4-lea termen). Nu conteaza cand simti acel "ceva".
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore