M-am hotarat ..........adoptie- cap.49
Raspunsuri - Pagina 16
Salviae spune:
Floarea de colt,eu m-am dus azi si am cumparat un dosar medical identic cu cel folosit la angajare,dar m-am interesat si trebuie sa ma duc la laborator pentru o analiza de sange,la interne,la psihiatrie si la neurologie. Spuneti-mi va rog daca ati platit cumva pentru aceste analize.Imi amintesc ca pentru centralizare cineva platea 35 de lei,dar pentru celelalte analize ,daca ma duc cu bilet de trimitere,trebuie sa platesc?
Noapte buna
claudia72 spune:
Astazi am aflat ca intr-adevar se practica sedarea bb in maternitati nu din surse oficiale, mai ales cei pararsiti, cu fenobarbital, in doza mica ca sa nu ii afecteze. Cred ca are o depennta de aceasta dar sper sa treca rpd efecul.
MAMI DE BIANCA
Anca Wish spune:
Alex, eu sunt in plin proces de adoptie al unui copil mai mare (4 ani). Il poti duce la logoped fara probleme, indiferent daca iti poarta numele sau nu.
Ce ii face logopedul nu stiu sa-ti spun pentru ca abia am reusit sa fac rost de o recomandare venite din partea unei mamici, care a avut aceeasi probleme cu copilul, si sper ca saptamana viitoare sa reusesc s-o programez.
Claudia,
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
claudia72 spune:
Dragi mamici ,
Primele poze cu BIANCA.
http://community.webshots.com/album/565950448ZZCdpV
Mami de BIANCA
andrada77 spune:
Claudia,Bianca este SUPERBA..
Cum ai facut de ai un bebe asa mic?Noua ni s-a aspus nici sa nu visam la asa ceva,ca nu exista,copii sant mai mari de obicei cand sant dati in incredintare in vederea adoptiei.Pana li se clarifica situatia trece timp si se maresc.E aproape imposibil sa ai un bebe asa mic acasa.Mai ales ca la noi la Constanta nu se accepta plasamentul de urgenta.
Eu nu inteleg...sincer...oare conteaza judetul in care esti?
Tzuni spune:
claudia, sunteti MINUNATE!
Iar cu poza ASTA m-ati cucerit total!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Salviae spune:
Claudia,Bianca e un ingeras
Anca Wish,o sa te urmaresc cu atentie,fiindca noi,cum am mai scris (dar nu a aparut inca pe forum :-( ) avem sanse sa adoptam doar un copil mai mare,de 2-3-4 anisori.
Anca Wish spune:
Claudia, e cat o lingurita....Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Salviae, urmareste-ma, urmareste-ma si bafta in tot ce interprinzi.
onix spune:
Cautand informatii despre adoptie pentru o cunostinta am gasit subiectul.
Va felicit pe toate, sunteti niste MAMICI cu majuscule!!! Bafta multa celor care isi cauta puisorul!!
Si acum ii raspund Claudiei. Cel mai mare dintre baietii mei avea o ora fixa de urlat 20.00, indiferent cat il plimbam in brate eu, sotul sau bunica urletele nu incetau decat dupa jumatate de ora cand obosit adormea. Avand in vedere ca eu l-am nascut nu se punea problema sa fi fost dependent de vreun sedativ. Dupa ce am cautat explicatii pe la vreo trei medici concluzia a fost ca avea colici foarte puternice si singura solutie era sa-l tin cu burtica lui lipita de a mea. Dupa cateva saptamani de chin crizele au incetat. Asa ca iti urez multa rabdare si spor la crescut!!!