M-am hotarat ..........adoptie- cap.49
Raspunsuri - Pagina 11
Alexa Ioana spune:
www.hotnews.ro/stiri-esential-4061191-bistrita-copil-cinci-ani-ucis-asistenta-maternala.htm" target="_blank">fara cuvinte
sabineta spune:
la tv au spus ca avea saracutul organele genitale taiate in mai multe locuri cu foarfeca si mai multe contuzii la cap.
nu stiu ce fel de evaluare psihologica i s-a facut femeii asteia, din 2000 incoace , dar cu siguranta un om normal la cap nu poate face asa ceva.
si cand ma gandesc prin cate evaluari trebuie sa treaca un cuplu care vrea sa adopte...
misha71 spune:
Nu pot crede ce orori am vazut. Nu pot crede ca un om poate face asa ceva unui COPIL. Este o monstruozitate acea femeie, care nu merita sa fie mama.
E strigator la cer cum acea femeie a putut fi atestata. Cum a fost ea evaluata de psiholog? Doar pe hirtie? Si pe noi de ce ne chinuie ca pe hotii de cai pina ne da acea mult-visata hirtie?
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
Bucharest spune:
Buna seara la toata lumea!
Mi-am adus aminte de acest forum si m-am gandit sa fac o vizita scurta. Felicitari tuturor celor ce v-ati gasit puiutii si pumnii stransi si mult mult mult succes celor ce inca mai cautati.
Eu mi-am adus puiuta acasa de cateva zile si suntem cu totii intr-o frenezie de nedescris. Are 5 ani si e cel mai dulce copilas. E dornica sa se intalneasca cu cat mai multi copii, de preferinta fetite de varsta ei, asa ca legam cunostinte in parc, in autobuz, pe strada etc. Asa ca daca sunteti mamici fericite de fetite de varste apropiate prin sectoarele 2-3, noi suntem in pozitie de: Pe locuri, fiti gata, START! Venim cu mare drag in parc!
Ca veni vorba de cunostinte noi: baietelul vecinilor are 10 ani, este un copilas super dragut si a fost atat de emotionat de sosirea unei noi vecinute incat in prima noapte a suferit de insomnie, iar a doua zi a fost la geam de cum au mijit zorile ca sa o vada si sa o invite la joaca. (E drept ca nasa lui a adoptat o fetita cu ceva ani in urma, si intelege situatia, i s-au explicat multe lucruri in familie).
misha71 spune:
Claudia cum a fost primul weekend cu Bianca?
Eu deja ma pregatesc pentru un nou atestat. Sint inca la faza de stringere a hirtoagelor. Ne-au cerut din nou, TOATE hirtiile ca si la primul atestat. E normal asa? Ma mir ca nu-mi cer si nr. de la pantofi.
Of! Bine ca biologicelor nu le cer nimic. Nu conteaza ca majoritatea ar pica la testul psihologic. Tot ele au prioritate.
Vorba Ancai Wish: dupa ce termin cu toate, EMIGREZ!
andrada77 spune:
Stati la coada la Emigrare,eu sant prima...
Dar mai am pana sa-mi vad ingerasul in brate si actele in regula..
miha74 spune:
buna fetelor!
ma tin de ceva timp sa va spun...si tot ma iau cu altele: sambata il vom boteza pe iubitul nostru Matei. Ca sa scapam de caldura si mizeria din Bucuresti, ne-am hotarat sa mergem la Bran. Am inchiriat o vila pentru week-end si vom fi doar familia si nasii. Vroiam ceva deosebit si special.
Problema este alta, ca am vorbit cu preotul i-am spus ca este vorba despre un copil adoptat si ca stiu (de pe aici dupa forum, si cred ca si tu Sabinete mi-ai spus) ca se face si o slujba speciala. Dar a raspuns foarte sec ca nu exista asa ceva. Sunt un pic dezamagita...ma poate ajuta cineva?
pupici la toate fetele
Miha
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Salviae spune:
Va urmaresc de cateva zile si as vrea sa va cer ajutorul vostru:puteti sa-mi recomandati niste carti din care as putea invata cate ceva,in legatura cu adoptia,as fi recunoscatoare.Suntem doar in faza de strangere de documente necesare pentru atestare.
Miha,eu,din pacate,nu pot sa te ajut :-(