Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CLEO.inainte de a-l avea peAndrés, eram cu sotul la Carrefour si cu Sofia in carut. eu oboseam,la casa ieseam si ma asezam pe banca,si carutul cu mine,sotul ramane la casa cu toate .cand vad la casa o femeie cu un carut gen trenulet,cu trei copii !!! aveau cam 8-10 luni asa ,doa fete si un baiat . femeia era singura !!! venise cu masina,montase diiitai carutul ala,pusese toti copiii ,inauntru ii dezbracase de geci,si inainte sa iasa ii imbraca pe rand . M-am uitat la ei si am zis: ea cum o veni cu trei si eu nu sunt in stare sa vin cu unul???? ca eu nu mai veneam singura la Carrefour ca mi se parea greu si cu Sofia in carut...Ea cum putea?? si era o mana de om. e clar ca nu avea bona,ca altfel ii lasa cu bona. e clar ca sotul lucra pana tarziu ,ca altfel venea cu sotul(si era la inchidere ,aproape 22h !!!) si era clar ca si ea muncea pana tarziu pt ca altfel nu venea la ora aia la cumparaturi,ar fi venit pe zi cu ei. si probabil ei stau la cresa sau la bunici pana cand venea ea,desi nu prea cred sa stea vreo bunica cu trei bebelusi !!

cat timp le-a dat ea gecile la toti trei ,eu abia ii dau Sofiei geaca cand ieseam din magazin.
tare greu mi se parea iarna cu ea,cu pune geaca da jos geaca !

ma uitam la ea si o admiram ,cat de linistita era ! si copiii nuau plans,a mea daaaaaaaa !!

erau diferiti.una semana cu maica-sa leit,cealalata semana un pic si era tot brunetica dar cu ochi mai mari,iar baiatul BLOND si maimare ca ele amandoua !!!
erau mortali !

cred ca nu se poate mamica mai fericita ca aia !

si analizand asa dinc e vedeam,sigur era mai putin stresata cu 3 decat eram eu cu unul !!
si sigur le facea pe toate in acelasi timp camine cu unul.
chestie de organizare..

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sa aveti o duminica minunata !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui aelita

CLEO.inainte de a-l avea peAndrés, eram cu sotul la Carrefour si cu Sofia in carut. eu oboseam,la casa ieseam si ma asezam pe banca,si carutul cu mine,sotul ramane la casa cu toate .cand vad la casa o femeie cu un carut gen trenulet,cu trei copii !!! aveau cam 8-10 luni asa ,doa fete si un baiat . femeia era singura !!! venise cu masina,montase diiitai carutul ala,pusese toti copiii ,inauntru ii dezbracase de geci,si inainte sa iasa ii imbraca pe rand . M-am uitat la ei si am zis: ea cum o veni cu trei si eu nu sunt in stare sa vin cu unul???? ca eu nu mai veneam singura la Carrefour ca mi se parea greu si cu Sofia in carut...Ea cum putea?? si era o mana de om. e clar ca nu avea bona,ca altfel ii lasa cu bona. e clar ca sotul lucra pana tarziu ,ca altfel venea cu sotul(si era la inchidere ,aproape 22h !!!) si era clar ca si ea muncea pana tarziu pt ca altfel nu venea la ora aia la cumparaturi,ar fi venit pe zi cu ei. si probabil ei stau la cresa sau la bunici pana cand venea ea,desi nu prea cred sa stea vreo bunica cu trei bebelusi !!

cat timp le-a dat ea gecile la toti trei ,eu abia ii dau Sofiei geaca cand ieseam din magazin.
tare greu mi se parea iarna cu ea,cu pune geaca da jos geaca !

ma uitam la ea si o admiram ,cat de linistita era ! si copiii nuau plans,a mea daaaaaaaa !!

erau diferiti.una semana cu maica-sa leit,cealalata semana un pic si era tot brunetica dar cu ochi mai mari,iar baiatul BLOND si maimare ca ele amandoua !!!
erau mortali !

cred ca nu se poate mamica mai fericita ca aia !

si analizand asa dinc e vedeam,sigur era mai putin stresata cu 3 decat eram eu cu unul !!
si sigur le facea pe toate in acelasi timp camine cu unul.
chestie de organizare..

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

3??

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hmm..a fugit somnul, Matei a fkt pipi mult, s-a udat, l-am schimbat..si nu maip pot dormi..
Deci voi chiar v-ati vzt la Breaza...Bravo fetele (Cleo, Alina)!! Ce pacat ca n-avem poze la albumul intilnirilor..

Aelita, dar mamica cu 5 copilasi mici de toate virstele de pe la 5-6 ani in jos ai vzt? Bey, eu am vzt la Bxl in aeroport(!!!aeroport!!!). Eram cu o colega, ne-am crucit amandoua. Era cu toti la toillet, cel mai mic in marsupiu, ea la fel o mina de om, toti blonzi si vorbareti. Sa-i fi vazut cum se ocupa de cei mai mici la toaleta...si avea ditamai caruciorul pt bagaje, cred ca un bagaj de persoana...Va dati seama? N-am sa uit cit oi trai, ii numaram si nu mai terminam, unul in marsupiu, unul in carut, unul micutz si obosit sus, pe caruciorul cu bagaje...cum i-o fi fost ei pe avion cu atitia pui mici? Chestia e ca cei mai maricei-2 vedeau si de aia mici de tot, deci..jos palaria, erau educati in acest sens.

Cadinutza, Bravo! Normal ca v-am tinut pumnii...Aaa, in ce priveste CM e ok, poti alapta fara probleme in continuare..Eu nu fol ca metoda contraceptiva alaptarea...Ce s-ar intimpla dc m-as nimeri printre putinele cazuri care ramin insarcinate asa? Aoleu...acum, gravida cu al treilea, cu Matei asa mic, cu nazdravanul de David..in apartament de 2 camere Bine clar, l-as urgenta pe tati cu casa..Dar nervii mei??

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

..Ce faci Cleo? Arsuri??

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor!! tot pe fuga sunt dar tot intru sa bag un oki!!
Unul din lucrurile care imi place mult aici: multe familii au mai mult de 2 copii: asta in conditiile in care concediul de maternitate platit este de 6-8 saptamani maxim, nu exista alocatie pentru copii si studiile superioare se platesc.

Aelita fac si americanii intregirea familiei (eu asa am ajuns aici) dar in anumite conditii. In ceea ce priveste primul copil versus copilul nr 2 sau 3 - ai perfecta dreptate..!!!

Simonacip ai fost de coma cu David al tau.. imi imaginez cat erai de frustrata dar tot mi se pare amuzant( oare pentru ca si eu mai trec prin momente din astea?)

Votez si eu pentru surori/frati - nu stiu cum ar fi fara ei.- si tare le duc dorul alor mei.

DanaH foarte frumoase pozele !!(si cele de la botez si cele de la mare). Ce mare s-a facut Teodora.. si e asa de frumusica..o dulceata de copil.

Edit: am mancat niste litere..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neata!!!citisi si eu faza cu multicopiii !!!ioioiiiiiiiiii io nu ma gandesc la al doilea dapoi la al treilea!!!

mentionez o noapte linistita foc!!!culcata la 23 sculata la 6 ptr papa!!!as usualy!!!facut un big kk ajuns pana in cap, impreuna cu doua partzuri grozave!!!numa ca eu nu m-am mai pus la somnic, as usualy,(sper ca scriu bine ca deh, nu prea ma stiu...)ci l-am trezit pe tati si l-am trimis pe el la fetita!!!eu facusi curat prin toata casa, vase,chiuveta slefuita,wc....iar acu va scriu voua sa nu ziceti ca lipsesc prea multsi pap niste biscuiti cu crema si laptic, apoi bag si eu niste cereale si apoi desertul, ice cream (asta stiu ca am scris bine :-) )

ieri am fost si noi in real si am luat marsupiu de la cocidou, sper ca e bun si tare mult ii place ei acolo, ca am pus-o in casa sa o plimb o tacut mac si io facut capu ca un girofar!!!

tin sa mentionez ca o sa ma fac blonda argintiu!!!cum mi-o sta!!!sper ca bine!!!dar nu stiu sigur cand oi mere sa ma fac!!!bine ca stiu culoarea!!! :-)

hai va tzuc!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

[Simonacip, nu arsuri...acu mucesc. Adica imi curge nasul. Cand alaptez, incep sa produc lichid si pe nas. Si cand ma trezesc, tot lapte beau, cald, sa imid econcestioneze nasul....

a,si nesomn!! m-am odihnit prea bine sambata asta. Oricum, am adormit iar, pana la 7. Si a mancat si piticania bine.

melly, marsupiu de la cocidou am si io. Cred. Asta e. Si sunt tare incantata de el. Si fifitsa, e f. curioasa. Atat ca transpiram amandoua; dar o a mamica la al 2lea copil, mi-a zis ca a avut 2 marsupii, unu eftin si unu f, scump si a transpirat oricum in ele.
Argintie? yamy....sa faci poze poze poze!

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui CamiM

Salut fetelor!! tot pe fuga sunt dar tot intru sa bag un oki!!
Unul din lucrurile care imi place mult aici: multe familii au mai mult de 2 copii: asta in conditiile in care concediul de maternitate platit este de 6-8 saptamani maxim, nu exista alocatie pentru copii si studiile superioare se platesc.

Aelita fac si americanii intregirea familiei (eu asa am ajuns aici) dar in anumite conditii. In ceea ce priveste primul copil versus copilul nr 2 sau 3 - ai perfecta dreptate..!!!

Simonacip ai fost de coma cu David al tau.. imi imaginez cat erai de frustrata dar tot mi se pare amuzant( oare pentru ca si eu mai trec prin momente din astea?)

Votez si eu pentru surori/frati - nu stiu cum ar fi fara ei.- si tare le duc dorul alor mei.

DanaH foarte frumoase pozele !!(si cele de la botez si cele de la mare). Ce mare s-a facut Teodora.. si e asa de frumusica..o dulceata de copil.

Edit: am mancat niste litere..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

CamiM, io cu tati facem panarama cand ne uitam la filmele americane.
El lucreaza, ea casnica , au o casa cu 4-5 camere, curticica la copii cu leagan, 2 copii, 2 mashini. SI ii zic lui tati: daca e sa avem si noi confortul asta, hai ca ma sacrific si ma fac casnica.

Bine, nu punem in discutie venitul mediu de acolo, si cat din salariu se dau pe coshul zilnic (food, cheltuieli de intretinerea casei, transport, haine). Pe de alta parte, ma uit si la noi: multe le aruncam asha, degeaba.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

si pentru cine are chef sa asculte ceva fain!!!mie imi place sper ca si voua!!! www.trilulilu.ro/mikaelacorina/93b66fed2daf2f" target="_blank">http://www.trilulilu.ro/mikaelacorina/93b66fed2daf2fofra haza[url/]

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput