Puiuti de Randunici 2008! (69)
Raspunsuri - Pagina 2
Nicoleta spune:
Salut.
Mai, am o problema, da va rog din suflet sa nu ma speriati... Matei, de ceva timp, vrea sa suga numai cand este aproape adormit. Si numai acasa, lungiti amandoi in pat. Astfel incat afara nu mai vrea, pe banca, asa cum faceam cam acum o luna...In masina nici atat. Am incercat azi culcati pe bancheta si nimic. Se uita la mine si radea. Ok, am ajuns acasa, am incercat sa-i dau, dar era deja obosit si a trebuit intai sa il linistesc si apoi sa-l pun la san. Am mai incercat azi mai pe la pranz sa-i dau cand era treaz, pana sa vina timpul sa faca nani, insa ori nu-i era foame, ori nu putea manca fiindca nu era inca pe adormite... a inceput sa deguste si apoi ma studia, imi zambea... Sa fie oare ca s-a obisnuit numai asa, lungiti pe canapea, inainte de somn? Sau pur si simplu foamea dispare in fata curiozitatii?
Il inteleg de ce nu mai vrea sa suga in brate fiindca: are deja 66 de cm, eu trebuie sa imi sustin sanul din care suge fiindca e prea greu si pe el il tin numai cu o mana: e incomod. Insa nici cand e foamea maaaare nu vrea?? Si nici cand e treaz...
Vrem sa mergem si noi la mare, facem cam 6 ore... daca nu vrea sa manance pe drum? si daca nu vrea sa manance nici in hotel, din diverse motive?? Oare sa ma duc sau nu la mare?
Adevarul este ca pana acum nu m-a deranjat, nici nu ma prinsesem ca nu mai vrea sa suga altfel fiindca mereu ajungeam acasa la timp. Ce sa fac? Asa or fi astia mici fixisti la 3 luni si cateva zile?? Ooooof... Va rog, daca aveti idei... multumesc.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
ccris_ccris spune:
Editez mesajul, ca l-am trimis la capitolul trecut:
Adriutza ca m-ai scos din butoi.
Am vrut sa ma destind nitel intrand pe forum, ca n-am avut o zi prea grozava nici azi, nici ieri si cand colo... ce sa vezi?! Galceava pe crengutza!
Nu comentez motivele, prefer sa raman neutra, insa m-am indispus teribil... Mare pacat!
Sa fac totusi o mica scrisorica:
Luny, scuze ca n-am fost pe faza la mesajul tau, n-am mai intrat pe forum dupa aceea, altfel ne-am fi intalnit la un pescuit . Poate data viitoare. Am fost la Movilita, nu a prins cine stie ce peste randunoiul, dar ne-am destins.
Sovi, am ajuns si eu la concluzia ca e prea mica Andreea deocamdata pentru jumper. E foarte contrariata cand o pun in el, nu stie ce se intampla, asa ca n-o fortez, mai asteptam. Numai ca in ritmul in care ia in greutate, sper sa mai ajunga sa se joace in el.
Stelutza, cam asa patesc si eu cu Andreea. Ea ar suge din ora in ora, insa cand o pun la san, suge 5-10 minute si, ori adoarme cateva minute, ori se frichine, scapa sanul, nu-l mai vrea si, daca vreau s-o mufez, se incordeaza si incepe sa planga. Uneori ii da drumul brusc si incepe sa planga si, inainte de a o pune din nou la san, trebuie s-o iau nitel in brate. Mi-e tare teama ca nu cumva sa nu mai vrea sanul, fiindca nici bibe nu vrea si, ca sa-i dau laptic cu linguritzaa. Nici ea nu prea mai doarme ziua, cum zicea si Cleme, atipeli scurte, chiar si leganata cu carutul sau cu patutul. Azi, de exemplu, a adormit cu greu o jumatate de ora, pe la 4 dupa-amiaza, dupa ce vreun sfert de ora am leganat-o cu patutul si i-am cantat nani, nani. Nu stiu ce are, mai si tresare in somn si se trezeste plangand... Slava Domnului ca doarme noaptea!
Clau, imi pare nespus de rau ca te chinuie Rebe noaptea, ma mir cum de mai rezisti psihic, eu as ceda nervos. Pe mine oboseala ma face foarte irascibila, e de ajuns frichineala Andreei din timpul zilei pentru asta, daca ar mai fi si noaptea la fel...
Cuscra, te admir pentru felul in care iti organizezi timpul. Bravo tie ca ai timp si pentru tine! O mamica fericita, inseamna un copil fericit,
Ali, felicitari pentru intoarcere, la fel si Cuscrai! Andreea mea e puturoasa la capitolul asta, inca nu schiteaza nici un gest c-ar vrea sa ia alta pozitie.
Am vazut poze superbe de bebei frumosi si dulci foc: Movalinde in excursie (sa va fie de bine si, Naty hai inapoi, te rog !), Mufarinul de Luny, puiul de Ursuletz, Barosanel de Simo in poponet, la fel si Rebecutza de Clau, un ginere somnoros intr-un colt de pat si pe cuscra balacindu-se, printisorii lui Delphinas, o mami improscata cu noroc . Sper sa nu fi uitat pe cineva.
Iau si eu notite despre problemele cu care se confrunta mamicile cu bb-i diversificati si ma gandesc cu groaza la ce ne asteapta. Dar..., bucurosi le-om duce toate, ca doar sunt puii nostri mult iubiti si doriti!
Si, astea fiind zise, va doresc noapte buna si linistita!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ariel_7000 spune:
buna seara!
mimo, cauta cioco peste 70%....asa zice monti! despre ce frisca vb. tu acolo?
sov, voi incerca si eu tortul lui jenik!
bubule, la mai mare!
adriuta, dulce si draguta ca intotdeauna!
stela, incearca sa te linistesti, poate asa se va calma si teo. nu te mai stresa cu cat mananca, sigur vor veni zile mai bune.
eu sunt cam necajita si din aceasta cauza de azi inainte ma voi abtine sa ma mai dau cu parerea, sa mai incerc sa-mi fac publica opinia. ma voi rezuma doar la "raportare" si...atat!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
bubu05 spune:
Buhuhu! Nu m-am culcat, am bantuit pe culinar, sa-mi fac visele frumoase Imi ploua in gura de ce-am vazut pe-acolo...nu stiu de ce am intrat ...
Cuscra, frumoasa scrisorica ai facut tu! Chiar imi pare rau cand aud ca puii alaptati au problemute din astea...sigur se alinta mult mai mult la sanul mamei decat la bibe...
Sovi, mersic pt. ponturile cu exercitiile, bicicleta am facut si eu ca de-asta stiam.
Nico, eu zic sa nu te stresezi prea tare ca nu va manca...de foame tot mananca el...dar nu stiu ce sfat sa-ti dau...
Pup si eu Olgutzica si Gudindele si chiar ma duc la nani!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Arieluuuu! Hai, lasa...
Scrie tu frumos ca pana acum, ca imi place mult sa te citesc!
Noapte bunaaaa!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mamaruta- spune:
nicoleta, eu zic ca nu-i era foame si se alinta in brate la mami. pe drum poti incerca sa-i dai cand e somnoros, abia trezit. cand raisa nu vroia sa manance, eu o leganam putin in brate cu suzi in gura si cand motaia putin, schimbam si ii bagam sanul sau biberonul.
Nicoleta spune:
Mamaruta, Matei nu vrea suzi... si culmea, in pat cand era agitat ii dadeam sa suga un deget si schimbam repede cu sanul, dar se prindea si plangea... lapte este, deci nu asta era problema... s-ar putea sa curga prea repede decat poate el inghiti cand este treaz si obosit... cand face nani ii e mai bine, ca este relaxat... si cand nu vroia sa suga, desi nu era obosit, este posibil sa nu-i fi fost foame. DAR in conditiile astea sa mai plec pe drum cu el??
Ma apuca disperarea... ca nici nu vreau sa il stresez, sa il debusolez... Multumesc pentru idei, pupici pentru piciulica ta (norocoasa Delphin ;)).
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
delphin spune:
Mamarutzo, multzam ca vazusi mesajul meu pana la urma! Si sa-ti zic ca fata ta e "scrisa" pt. Davidutzul meu, ca si el face fix la fel...tot adormit ii dau lapte si-l pacalesc inai cu suzeta!
Da camile n'am! Cartoane daca vrei! Scrie si Promotranzit pe ele...si rulouri de scoch, alb cu albastru!
Sovi, nu stiu maica...dar in 2 ani trebuie sa o iau de la capat Randunoiul spera din tot sufletul ca termina despachetatul pana ajung eu la el, caci au ajuns cele pregatite pt. acolo. Stie ca ma enervez tare de la asta!
Cris am vazut virgula apoi!
Adriutza m-ai uns la suflet cu scrisorica ta si ma bucur ca ti-am dat curaj
Ma bucur sa vad lista asa cum era candva! si cine a facut capitolul
Gudinde
mimonixo, incearca de la 70% in sus cu portocala sau cu bucatzele de zmeura sau capsuni!
trimit si mai viu ca iar s-a animat!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mimonix spune:
Adriuta
Un eseu de nota 10 si o diplomatie fara margini in fata careia ma inclin caci eu n-am fost daruita cu asa ceva.
Si pentru ca vad ca toata lumea a fost de acord cu tine si se asterne linistea sufleteasca, ma voi abtine sa mai spun ceva, desi crede-ma....am invatat tarziu de tot, la maturitatea tarzie, sa fac compromisuri in viata reala.Si au un gust mai amar ca ciocolata aia de la Lindt...si nu m-am gandit in veci ca voi fi nevoita sa fac si intr-o lume virtuala.Dar considera ca am invatat azi ceva de la tine si iata ofranda mea Crezi ca ajuta la ceva? Tare sunt curioasa...
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze