Puiuti de Randunici 2008! (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ccris frumoasa foc andreea, cum se joaca ea pe covor. mi se pare super ideea asta sa-i lasam pe jos, acum cat nu o iau la goana si nu apuca tot si baga in gura! dar mi se pare mie sau i se deschide parul? ca parca o stiam mai brunetica!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu i-am dat lapte de vacuta lui David de la 1 anisor si nu i-a placut mai mult decat laptele praf...el si acum papa cerealele dar lapticul il lasasi doar cateodata il pot pacali sa il pape!greu...bine ca papa oua ,branza!cu laptele a avut o problema de mic cand ii dadeam doar in somn sa pape lapte,daca nu era bine adormit se trezea si refuza cu desavarsirea sa mai bea!va dati seama ce distractie

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

eu ajung pe la 7 in IoR

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Da ,Clau ,ce sa zic:am memorie de scurta durata!uite cate 2 pt tine si Rebe grasunica si frumusica
Si pt Sovi

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

la urile Simo27-ei ca nici la mine n-au ajuns.

Naty , scuze , dar am uitat de ce vb ieri . dar maine nu mai uit sigur ca am pus semn.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Mamaaaaaaa,Giani-
mai am uitat pe cineva?????????nu de alta ,dar am treaba si nu mai poci sta!Pt toate fetele

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Bai am asa o bafta, cum ma intind un pic sa ma odihnesc suna telefonul (bineinteles dupa ce adorm) si mi se duce naibii tot somnul! Clau nu stiu ce sa zic si Diana s=a frichinit azi noapte de m-a zapacit, la 4 desi mincase am luat-o in pat linga mine pt ca nu avea stare deloc si nu mai puteam. O fi de la dinti nu stiu, cred ca nu are ce sa-i faca rau un pic de Panadol, poti incerca sa vezi cum se comporta.
Roxana deja te gindesti cum e cu laptele de vaca? Noi nici diversificarea n-am inceput-o, pina ajung acolo cred ca mai descopera astia cine stie ce

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, mai vin niste colege de-ale mele de la servici la 7, sper ca nu te superi...
Acum m-au sunat sa-mi zica ca ne intalnim la 7 la fantani! E ok?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iulia a facut big kk in patul nostru si a iesit din scutec...E plin cearceaful...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, lasa ca se spala!
Seb a facut foarte nasol dupa vaccin, cred ca si un pic de febra( n-am termometru ca l-am lasat la soacra sa-l aiba pentru Ilinca), a urlat bine aseara si azi juma' de zi.Piciorul e rosu si-l doare cand il ating!
Pe bune ca imi pare rau ca i le-am facut pe astea platite, Ilinca n-a reactionat asa de la alea de la stat!
Acuma o fi si in functie de copil, dar parca prea urat a facut!
I-am dat Calpol si acum s-a linistit si doarme dus!
Clau si Stela, nu va mai fie frica de Panadol, Nurofen ca nu le face nik raudecat daca nu respecati doza prescrisa!
In rest durerile de dinti se calmeaza fantastic cu Nurofen!
Simo,
Remaliss, ,

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput