Puiuti de Randunici 2008! (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

scuze, scuze...nu sunt supi ci doar pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Vio, al nostru positioner are un arici pe una din perne si in felul asta poti regla distanta dintre pernute. La deschidere maxima, sa zic asa, incap numai bine Natalia si sacul de dormit si are loc cat ca sa isi aranjeze picioarele ca o broscuta.

fetelor, multumesc mult pentru aprecierile facute fetei mele!sunt tare mandra de ea, asa cum sunteti si voi de puii vostri, mici si mari! si eu ma tot uit la pozele voastre si ma tot uimesc, aveti niste copilasi fantastici, frumosi si voiosi si minunati!

Bubu, pai tu ce sa mai crezi, daca vezi copchilul imbracat in albastru! eu o mai imbrac si in albastru, daca am primit hainutele, ce sa fac cu ele, doar n-o sa le tin degeaba! chiar ma gandeam intr-o zi, ce obiecte de imbracaminte si ce accesorii necesare unui bebe fac sa se identifice ca e vorba de un baietel sa o fetita... si am ajuns la concluzia ca in ordine sunt pantalonasii, body-ul, sepcuta sau ce poarta pe caput si, in fruntea listei, suzeta! asa ca suzetele Nataliei sunt roz:)

Clau, balansoarul eu zic ca ar fi avut un rol mai important daca ar fi venit mai devreme... Noi l-am comandat cand Natalia avea trei saptamani, din Austria ca in Elvetia nu l-am gasit si
nesimtitul l-a trimis dupa sase saptamani!timp in care eu mi-am petrecut vremea cu mailuri de amenintare, cu scrisori la asministratorul siteului de unde l-am comandat, cu reclamantii la protectia consumatorului din Austria... in sfarsit a ajuns, dar deja perioada mai dificila de acomodare trecuse, nu mai plangea fara sa stiu de ce, nu mai avea dificultati de a dormi sau a se linisti in timpul zilei. Asa ca balansoarul nu a fost pentru noi un loc de relaxare si adormire, ci e un fel de activity center- sta in el si da voioasa din maini si picioare, are o jucarica in dreapta pe care incearca sa o ia, o agita si o baga in gura,stand in el incearca sa se ridicein fundulet, daca se ridica are deasupra niste jucarele de care poate sa traga si sa le faca sa cante, d-astea.Pentru mine e singurul loc din casa in care, cand e traza, pot sa o pun, leg cu centura si nu am frica. Mi se pare bine si ca sta mai ridicata, se poate uita bine imprejur, la televizor.
Cand l-am comandat, pe mine m-au atras doua lucruri la bouncerul asta, unu ca are vibratii (pentru digestie cica) - imi ramasese mie in minte un episod din sex and the city in care miranda pune copilul intr-un scaun cu vibratii si el se potoleste instantaneu - si doi ca e folosibil pana pe la 3 ani - mie mi-ar fi placut cand eram mica sa am asa ceva.
hai ca m-am lungit, ideea e ca e bun ca loc de joaca. si eu as fi vrut sa iau un leganut,cum ai tu pentru Rebe, dar mi s-au parut prea scumpe.

baia cu multa spuma a fost o exceptie! in ziua cu pricina papà a fost insarcinat cu pregatirea baii si era foarte mandru de ce spuma a obtinut pentru fetita lui! eu m-am crizat, si inca si mai tare cand am vazut cum isi umple pumnisorul de spuma si il baga in gura. asa ca baita a durat fosrte putin in ziua respectiva, dar tot am facut niste poze.

poza in scaunelul de masa e un pic smecherita, daca te uiti cu atentie exista o mana pe sub masa care o tine sa nu alunece intr-o parte. ca sa stea "singura" ii fixez in jur perna de alaptat. cica e bine sa iei copilul la masa cu tine cand mananci, sa-si dezvolte interesul pentru mancare.
Rebecuta ta vad ca a ajuns deja sa stea singura in fundulet!

Mimo, nu se taraste afara, ca o pozitonez destul de aproape de tablia patutului, astfel ca mai are vreo palma sa mai urce, dar cand da de zid se opreste. cand o pun in patul nostru sau intr-un alt loc, ii pun perna de alaptat, acelasi rationament.

Sovi, tare buna ideea sa il culci pe jos ziua, pe mine m-a stresat mai tare intorsul pe burta noaptea, eu nu am fost atat de relaxata sa o las sa doarma pe burta. daca il confectionezi, sa umpli pernitele astea cu un material care sa nu ii permita lui Sasha sa isi infunde fata in ele!

Simona, mamica Nataliei

http://community.webshots.com/album/563121084rKsBxh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Roxana, eu i-am dat Ioannei branza si iaurt de vaca si am fiert fidea, orez, etc in lapte de vaca, dar mi se pare ca dupa ce a implinit 1 an. Acum are 2 ani si bea lapte de vaca din cana mea cand beau eu, dar ei ii dau dimineata si seara lapte pt copii sau de capra.

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

La piersicute aveam pe prima pagina o lista cu performantele bebeilor: cand le-au dar primii dintisori, cand au inceput sa stea in fundulet, sa mearga deabusilea, etc.

Ce spuneti fetelor, mai ales cele care va ocupati de pagina, vreti sa facem si aici la fel ?

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, multumesc. Mai astept, apoi ma declar cu antena...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Rebecca a papat legumele super acum la 2 dupa ce a mancat laptele la 13.30, mi se pare excelent asa. Acum doarme de voie, a luat-o somnul in maxim 1 minut, ideea e ca am obosit-o mai tare, era treaza de la 12 fara ceva si m-am tot jucat cu ea pana acum. Asa ca dupa masa am pus-o in leagan si s-a culcat instant!

Singura solutie pe care n-am incercat-o este sa o tin ziua mai mult treaza ( Ursuleata tu mi-ai dat ideea , am citit cat a dormit Valdut dupa ce ieri nu prea a facut somnicuri, nu?), asa ca o mai las acum sa doarma de pranz cat vrea ea si eventual inca o jumatate de ora sau o ora cand iesim diseara afara. Sa vedem daca se schimba ceva cu somnul de noapte...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

un mic sfat pentru mamicile care dau legume puiutilor: aici se recomanda ca legumele sa fie facute la steamer, iar nu fierte pe aragaz, ca se pierde prea mult din vitamine. mi se pare util mai ales daca este inlocuita complet o masa de lapte cu legume

Simona, mamica Nataliei

http://community.webshots.com/album/563121084rKsBxh

Mergi la inceput

Egonsis, eu stiu ca nu e bine sa-i inlocuiesti complet laptele puiului pana la 1 an. Se da si laptic si papica diversificata. Eu cel putin asa o sa fac, o sa merg cu lapticul la toate mesele pe langa diversificare.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, in plus eu m-am gandit sa nu elimin treptat acea masura de lapte praf pe care o pun in legume, cel putin deocamdata. In fond, e inca un pic de lapte in plus, pe langa legumele care, la fiert dar chiar si la steamer, isi mai pierd din nutrienti.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, foarte bine faci. Eu am renuntat pentru ca am vazut ca le mananca bine si fara, altfel i-a fi lasat cu laptic! Nu are ce sa strice si chiar ii da un gust mai bun lapticul, am incercat si eu!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput