Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dalma, offf imi dau seama ce deicizie urata poate fi asta. poate si DT si TT te-ar mai linisti. si in orice caz amnio. iti doresc din tot sufletul sa fie bine de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

dalma - de data asta trebuie sa fie bine. 2.5 e in limitele normale. ma bucur ca ai un doctor bun - adica asa pare.

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Dalma, bine ai venit! Si nu te impacienta daca nu este cazul...stai linistita si vorbeste mai intai cu geneticianul. Si daca ei spun ca e bine sa faci amniocenteza, FA-O! Pentru linistea ta! Decat sa traiesti inca 6 luni cu stresul asta....mai bine faci tot ce trebuie.
Eu una asa as face. Multa bafta si tine-ne la curent

Fete, si eu o simt zilnic acum pe bebita mea! Si la mine este sarcina jos, desupra pubisului, dar cred ca asa si trebuie pentru aceasta perioada...se urca cu timpul. Si sa nu va rugati sa se urce prea repede ca apoi sa vedeti voi, arsuri, regurgitari...de'astea neplacute pt ca se impinge in stomac.

Alina17+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
citat din mesajul lui roxanaz

din ciclul "da-te jos de pe mine" am avut la sarcina cu Pat o experienta super nasoala pe la 26-28 de saptamani. eram la bucuresti la Hilton la un botez de mari fitze. nu aveam eu cine stie ce burta... dar copchilu meu se gandise sa mi se catere in plamani. la propriu. asa ca nu puteam sta sub nici o forma jos si vreo 50 de minute m-am plimbat prin piata palatului in haine de mare gala cu sosu' la brat si el gatit la 4 ace si ma mangaiam pe burticoanta si ii ziceam "te rog frumos da-te jos. te rog frumos da-te jos sa pot respira". va dati seama cam cum se uitau oamenii la mine...

Vreau sa le urez si eu noilor gravidute bun venit si sarcini usoare si bebelusi sanatosi.

mvb si eu inainte de sarcina aveam greutatea normala ,ba dupa unele calculatoare ar fi trebuit sa am mult mai mult..Acum,la fel,dupa calc de pe DC ar trebui sa am mai mult..Si totusi am o burtica destul de rotunjoara.Am povestit eu acum cateva zile cum imi spunea o clienta ca ea la 16 sapt avea abdomenul plat si frumos..si ca burtica mea arata de 5-6luni..da fiecare sarcina e diferita si fiecare bebelus se dezvolta diferit.
Edit ca mai voiam sa zic,ca nu consider nici o durere in sarcina normala.Ca se intinde una alta,simti o tensiune,dar daca durerile nu cedeaza la no-spa,scobutil..eu zic ca nu e tocmai ok.Plus ca ar trebui semnalat dr-ului orice neplacere(dureri,scurgeri,etc)..ma rog asta este parerea mea strict personala.

Pupam toate fetele,eu merg sa ma pregatesc sa plec la dr de fam sa-mi iau medical.

PS.Dalma,o sa fie bine de data asta.Ai incredere.

POZE
Minunica mea
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Buna ziua dragi mamici(in devenire)

Le multumesc inca o data tuturor pentru primire.
Cred ca bebelusul meu desi este foarte mic, este foarte mancacios. De cateva zile cand deschid ochii dimineata imi este groaznic de foame, iar greturile la mine vin pe la 11-12 .
Astazi am luat de la inceput forumul la citit si am cautat pe Google toti termeni necunoscuti pentru mine, care erau destul de multi si... cat de cat am reusit sa ajung pe linia de plutire , dar asta nu inseamna ca nu va mai bombardez cu intrebari .
Pe 5 August merg la control pentru Ecografie si am sa cer triplu test .
Despre burtica, nu creste dar... am inceput sa pun ceva grasime pe burtica

Mergi la inceput

sa ma supar sau nu?

vroiam ca de ziua lui cristi sa-i fac tort si platouri de dus la servici - si i le face mamaa lui

da e prima lui zi de nastere de cand suntem casatoriti. nu ar trebui sa am prioritate?

17+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

quote:
citat din mesajul lui cristi_2003

sa ma supar sau nu?

vroiam ca de ziua lui cristi sa-i fac tort si platouri de dus la servici - si i le face mamaa lui

da e prima lui zi de nastere de cand suntem casatoriti. nu ar trebui sa am prioritate?

17+ cu Traian Carol

Mrrrr...pai impune-te! Zi ca aia vrei sa faci tu si dansa sa ia altceva!

Justme 17+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristi daca tii musai sa le faci tu atunci o suni si ii spui "nu multumesc, sunt deja aranjate lucrurile". si punct. daca tine sa faca sa isi serveasca vecinele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

porumbita imi pare rau ca nu te simti bine!
Multumesc ca ti-ai amintit de problema mea . A reactionat asa cum ma asteptam. I-am zis cand se pregatea sa iasa pe usa sa plece in concediu (pentru ca nu am putut sa imi fac curaj mai devreme si pentru ca m-am gandit ca se mai atenueaza socul daca pleaca cu familia o perioada). A ramas mut vreo 10 minute, timp in care se tot innegrea la fata, dupa aceea m-a intrebat "si ce o sa ne facem?". I-am raspuns sincer "pai ... nu stiu, mai avem timp sa ne gandim!" Apoi nu ne-am vazut 3 saptamani - a fost el in concediu apoi eu. Acum pare ca s-a obisnuit cu ideea si incercam sa gasim solutii pentru perioada cat voi lipsi.
Hehehe, DPN e chiar de ziua lui de nastere!

dalma dar DT ai facut?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui roxanaz

Cristi daca tii musai sa le faci tu atunci o suni si ii spui "nu multumesc, sunt deja aranjate lucrurile". si punct. daca tine sa faca sa isi serveasca vecinele.

problema e ca si cristi zice sa o las pe ea sa ii faca

17+ cu Traian Carol

Mergi la inceput