De ce unii oameni zgarie masinile altora
Raspunsuri - Pagina 9
Ancuta-Maria spune:
quote:
citat din mesajul lui grati.ela
nu exista justificari pentru vandalism...dak la scoala imi ies din minti si zgarii pe fata un elev indisciplinat nu cred ca parintii imi vor intelege motivul (chiar dak i-as fi cerut de nenumarate ori sa se poarte civilizat).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
sa zgarii???
cred ca pur si simplu glumesti...
scuzati offtopicul
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
grati.ela spune:
exact asta am dorit...violenta naste violenta, ea nu permite justificare...si cu masina este la fel...credeti ca dak vi s-a ocupat locul din fata portii aveti dreptul sa zgariatzi masina altuia? NU mai ales ca nu sunteti proprietari si pe aleea din fata casei. Ai dreptul sa fii nervos dar nu ai dreptul sa te atingi de bunul altuia.
Sa va spun ca in luna a opta se lucra la parcari si mi-am aciuat masina pe un loc fara plata si mi-am gasit cauciucul taiat? Probabil un justitiar ca voi...Trebuia sa duc fata la scoala, eram cu burtik mare si a trebuit sa schimb roata. Haideti, dak patea ceva bebe ce trebuia sa fac? Sa-i scot un ochi celui care s-a umflat in pene cu gestul lui?
quote:
citat din mesajul lui Natasa
Nici eu n-am inteles comparatia masina-copil. Pai cum adica, e tot aia daca tai roata unuia sau daca dau o palma unui copil? Cum sa compari tabla zgiriata cu acelsi lucru facut unui elev??? Presupun ca tu avrut sa arati ca se pot face si alte gesturi violente la nervi, dar nu poti sa compari un profesor a carui meserie e sa aiba rabdare cu micii oameni si sa-i invete ceva, cu omul de pe strada care nu e dator sa mingiie pe crestet mitocani care te sfideaza si-ti ingradesc libertatea de miscare.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Androix spune:
Bey, maimutelor! Voi pur si simplu nu ganditi SI ce va faceti daca vreun prost din aia crea si-au furat-o la voi in poarta va asteapta sa va rupa picioarele? Ale voastre sau ale copiilor vostri? Sau asta nu mai e vandalism? Asta nu se pune la nervi facuti prastie nu?
Sunteti incredibil de ipocriti!
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
cristi_2003 spune:
androix - si eu sunt de partea ta
daca fiecare face dupa cum ii trece lui prin cap "dreptate" unde ajungem? nici cel care parcheaza acolo nu respecta regulile de circulatie si de bun simt, da nici tu care zgarii masini. nici unul nu e cu nimic mai bun decat celalalt.
singura justificare ar fi urgentele medicale - in cazul ala poti sa ii dai masina la o parte si cu buldozerul si sa o dinamitezi, ca nimic nu conteaza cat viata unui om.
17+ cu Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
diadaniela spune:
quote:
citat din mesajul lui Androix
Bey, maimutelor! Voi pur si simplu nu ganditi SI ce va faceti daca vreun prost din aia crea si-au furat-o la voi in poarta va asteapta sa va rupa picioarele? Ale voastre sau ale copiilor vostri? Sau asta nu mai e vandalism? Asta nu se pune la nervi facuti prastie nu?
Sunteti incredibil de ipocriti!
na ,ca i-ai blocat! mai departe de cui nu se gandisera!
Buburuza-shop spune:
Aaaa... mda. Nervii, furia, frustrarea, teribilismul nu justifica Actiunea Cuiul Razbunarii. Dupa cum, un diferend de opinii pe-un forum de discutii nu justifica jignirile. Parerea mea. Pacat. Subiectul era chiar interesant. Si amuzant pe alocuri.
LoraG76 spune:
Ca toate subiectele de pe forum, e musai sa se termine asa...sau poate ca nu se termina. M-am gandit si la asta, Androix, dar din fericire n-am curte, deci n-au cum sa stie cine a facut-o...sau poate n-o sa am asa noroc si-o sa ma prinda vreun proprietar de masina zgariata si-o sa-mi rupa picioarele de maimuta ipocrita intr-o zi...
Si Buburuza are dreptate, era si amuzant...
Lora, mami de Iustina