Stop accidentelor!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

...la cum se conduce pe soselele romaniei,ma mir cum de sunt atat de putine accidente,parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Un adevar dur:
http://www.220.ro/Trist_dar_adevarat-105329.html

Aveti grija de voi!

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya
E sotia unui politist din judet......... cu antecedente.....e na si eu sunt fiica unui politist de la politia rutiera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Un adevar dur:
http://www.220.ro/Trist_dar_adevarat-105329.html

Aveti grija de voi!

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

No coment!

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Eu am ramas fara cuvinte si mi-au dat lacrimile cand am vazut ieri la stiri imagini cu accidentul in care a murit intreaga familie, parintii si 3 copii si parca si celalalt sofer. Din cate am inteles ambii aveau viteza mare. Este cumplit.
Am mers si eu vara asta pe E85 unde a fost accidentul si am fost ingrozita de cit de repede merg unii soferi. In ritmul asta o sa ne fie groaza sa ne mai urcam la volan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Banti

Eu am ramas fara cuvinte si mi-au dat lacrimile cand am vazut ieri la stiri imagini cu accidentul in care a murit intreaga familie, parintii si 3 copii si parca si celalalt sofer. Din cate am inteles ambii aveau viteza mare. Este cumplit.
Am mers si eu vara asta pe E85 unde a fost accidentul si am fost ingrozita de cit de repede merg unii soferi. In ritmul asta o sa ne fie groaza sa ne mai urcam la volan.

Da, copiii aveau intre 3 si 10 ani, iar femeia era insarcinata. Celalalt sofer era de vina, a pierdut controlul volanului - avea un Seat - si a intrat peste familia din Suceava care se intorcea de la mare. Soferul vinovat n-a murit, e in stare grava la spital.
Cum poti trai cu gandul ca ai omorat atatia oameni? 3 copii si parintii lor...

Nu-mi vine insa sa cred cati golani sunt pe sosea!!
Am fost ieri pe Buc - Targoviste, si la un mom dat flash-uri in spate, un Passat statea lipit de fundul nostru, sa ne dam pe banda 1. Nici o probl, ca asta si vroiam sa facem, dar nu asa atentionezi. Cand a trecut prin dreptul nostru, sotul meu i-a aratat semnul cu degetul, pt modul in care ne-a dat la o parte. Drept care cel cu Passat-ul a inceput sicanele: mers in fata noastra, pe 2 benzi, cand am vrut sa-l depasim s-a facut ca ne taie fata etc. Nu-mi venea sa cred: eram la 80-90km / h, pe pod, in curba, pe linie continua, si el facea "glumele" astea de parca era soseau lu' ma-sa!!! Dupa ce a vazut ca nu ne luam la intrecere si nu-i tinem hangul, a bagat vreo 120-140 si a disparut (de mentionat ca eram pe DN, nu pe autostrada).
I-am luat nr sa-i fac reclamatie la politie, dar sotul meu mi-a zis ca n-au ce sa-i faca - masina era inmatriculata in Spania.
Am tot sperat sa-l opreasca vreun radar, ca ieseam sa-l iau la pumni, dar nu l-am mai prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Andira, din astia sunt foarte multi, nu merita sa te pui cu ei ca nu stii ce nebuni sunt la volan. Eu prefer sa ma dau la o parte si sa se duca unde-or vre, in primul pom, e treaba lor. Pacat ca de multe ori implica oameni nevinovati. Mie nu mi-e frica in trafic ca mi se va intampla un accident datorita mie sau sotului, cat mai ales sunt atenta la ceilalti ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Negrutz spune:

nu trebuie sa fii tu un sofer prost ca sa patesti ceva, e suficient sa ai cel putin unul in jurul tau ca ai suficiente motive sa iti faci probleme...
Chestia cu viteza e teribilism si egoism in in acelasi timp. Nu se aplica principiul "e viata lui, face ce vrea cu ea", e vb de raul pe care il face celor din jurul lui, familie, prieteni, cei care tin la el. Ca sa nu uitam de raul fizic pe care il face celor implicati in accident.
Pai sa am eu un copil, si sa-l vad asa "mare sofer", pai eu cu mana mea il rezolv. Nu ma chinui sa-l cresc o viata, ca el sa isi poata bate joc de ea. Daca nu se respecta pe el, am pretentia ca macar pe mine sa ma respecte. Asa ca aveti mare grija cu "atentiile" oferite copiilor vostri. Cam asta e umila mea parere.
E vorba de educatie, care evident ca lipseste, apoi apare teribilismul de la anumite varste, si asa se nasc viitori vinovati.
Sincer cred ca in situatia de fata legile sunt prea lejere. Poate par mai comunist, dar eu as anula definitiv permisul pentru prima abatere unde se retine permisul. Nu conteaza de ce ai gresit, ai facut-o si gata. Nu mai pupi permis. Si asa scapam si de poluare, aglomeratie, avem si locuri de parcare, avem si mai multa liniste, avem si mai multa atentie, si evident partea care nu poate sa lipseasca... ARE SI POLITIA DE UNDE SA I-A SPAGA MAI MARE SA NU II ANULEZE PERMISUL... trist... dar adevarat...
oricum... oricat am discuta, dezbate si analiza acest subiect... nu prea putem face ceva... e ceva national, mondial, global, si cred (umilea mea parere... again) ca este mult peste puterile noastre. Eventual cand v-om fi niste ingerasi pazitori ai vre-unui astfel de tembel, poate atunci am putea face ceva... poate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira
Nu-mi vine insa sa cred cati golani sunt pe sosea!!
Am fost ieri pe Buc - Targoviste, si la un mom dat flash-uri in spate, un Passat statea lipit de fundul nostru, sa ne dam pe banda 1. Nici o probl, ca asta si vroiam sa facem, dar nu asa atentionezi. Cand a trecut prin dreptul nostru, sotul meu i-a aratat semnul cu degetul, pt modul in care ne-a dat la o parte. Drept care cel cu Passat-ul a inceput sicanele: mers in fata noastra, pe 2 benzi, cand am vrut sa-l depasim s-a facut ca ne taie fata etc. Nu-mi venea sa cred: eram la 80-90km / h, pe pod, in curba, pe linie continua, si el facea "glumele" astea de parca era soseau lu' ma-sa!!! Dupa ce a vazut ca nu ne luam la intrecere si nu-i tinem hangul, a bagat vreo 120-140 si a disparut (de mentionat ca eram pe DN, nu pe autostrada).
I-am luat nr sa-i fac reclamatie la politie, dar sotul meu mi-a zis ca n-au ce sa-i faca - masina era inmatriculata in Spania.
Am tot sperat sa-l opreasca vreun radar, ca ieseam sa-l iau la pumni, dar nu l-am mai prins.

Uite, eu probabil in masina am sa mor ... noroc ca am asigurare.... glumesc... cu riscul de a ma pupa vreunul in fund, ma dau la o parte doar daca am loc pe banda 1, daca limita de viteza este 90 km/h iar eu deja circul cu 100, apoi clar deja am depasit viteza legala si tot ce pot eu sa fac este sa reduc viteza la 90 si daca intre timp se elibereaza prima banda intru pe ea, daca nu las idiotu` sa fiarba in suc propriu si facand "scurta" la mana de la atatea flash-uri.

pozne-npoze

Mergi la inceput

Si inca ceva... uitasem sa va povestesc, imi faceam griji cand am plecat la mare, am avut noroc sa intalnesc soferi civilizati si cu bun simt, drumul incolo a fost ok insa nu pot spune acelasi lucru despre drumul de intoarcere, pe Dealu Negru in mare parte sunt 3 benzi, din nefericire e o bucata de drum destul de lunga cu doar 2 bnz... flash dupa flash in spatele meu, efectiv nu aveam unde sa ma dau la o parte.... sau poate cine stie, io fi placut omului cum conduc cu mare prudenta, cand in sfarsit apare inca o banda, ma feresc si tin`te frate, claxoane peste claxoane.... ce credeti? nu va imaginati ca erau cine stie masini fasnete (BMW, Mertzane, Logan-uri ) in spatele meu fusese un TIR urmat de inca vreo 4........ si ma claxonau nemernicii in draci... am oprit in prima parcare sa-mi trag sufletul... din fericire a fost singurul incident.
Drum bun si fara evenimente neplacute

pozne-npoze

Mergi la inceput