Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Musette, si eu am niste bubitze asa mici precum cosurile, dar le-am pus pe seama caldurii si a transmpiratiei. LA tine mai e si praful de la renovari... posibil de la asta sa fie. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji

Mai, la voi sughita bebe? CA pe mine ma termina .Cam o data pe zi aproape, si e jos jos acolo si-mi pulseaza toate cele. Mi-e o mila de el de nu mai pot saracutu.Cred ca e haplea ca mine si se inneaca cu lichid . EU am cam devenit fomista de cand stau acasa. Sper sa nu ma apuc de pus kg...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI

AMR 45 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

freshanana, azi-noapte nu te-am mai tinut io de vorba ca am dormit bustean, parole d'honore (Ti-am zis ca alaltaieri noaptea am visat toata noaptea ca am vorbit cu tine)

andreuta, si eu asteptam sa vina si comanda de la LR ca sa pun poze, dar daca tot m-am apucat cu stickerele am zis sa fac la toate.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI

AMR 45 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

monica stiu ca ziceai ca te-am tinut toata noaptea de vba
dar nu mi-ai spus despre ce am vbit ( o noapte intreaga....)

dupa ce citesti caruciorul rosu mi se pare normal sa iti vina sa iti faci o secretie din col . si eu as fi ca tine (daca nu as fi facut deja analiza de 3 ori !!)

34+

AMR 36 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

eu visez numai tampenii, aseara am visat ca ne parasea tati si eu trebuia sa vad tot ce am luat pentru Mikul sa-i dau lui banii(nu stiu de ce, ca numai cu cardul meu am cumparat , inca am card pe numele de fata)si trebuia sa-l dau si pe Mikul
din fericire m-am trezit si a urmat un vis mai vesel

offf nu mai scap de serviciul asta

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

eu am o obsesie/fobie de cd stau la casa (gandacii) si visez numai gandaci.
noaptea nu ma duc la baie decat daca unul din baietii mei imi aprinde toate luminile pana la baie
si azi noapte tot gandaci am visat (unul mort, dar si de astia morti mi-e sila)

34+

AMR 36 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

multumesc burticoase
asa zise nenea hamid...ca recomanda de urgenta control al neurolog...ca s-a uitat pe analizele mele si n-am niciun motiv sa lesin...analizele sange sunt toate bune...si ca oricum ,daca am lesinat de 2ori in 2saptamani cu piedere de cunostinta...siguuurrr......de urgenta la neurolog cu mine
asa ca ...ce sa fac?
oricum am ameteli si durere de cap in continuu...asa ca ma conformez...sa vedem..poate e doar oboseala.

io asa cred...contrar celor din jurul meu care deja cred ca ma vad cu .....cine stie ce "buba"pe creier.....

carla,31+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

io visez urat mereu...dar io-s fricoasa ..taree fricoasa...
stiti ,bunica mea spunea ca visele urate nu tre povestite..ca se implinesc...
ma rog...d-astea babesti.
asa ca ,soata mea in fiecare noapte...se trezeste sa-mi aduca apa de vreo 3 ori ...ca pana in bucatarie e cale lungaa.....de juam de hol
plus ca-i aprind lumina din ora in ora...ca ma trezesc sa merg la buda si tre sa fie totu aprins...

carla,31+ putoiu sasha

Mergi la inceput

cd,deci nu sunt singura la munci...
yupppiiiiii

carla,31+ putoiu sasha

Mergi la inceput

am si eu o intrebare : cand incepe burta sa coboare ?

34+

AMR 36 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nerantulamultumesc si pentru raspuns. Nu ma gandeam ca o sa mi-se intample si mie..dar asta e ..o sa incerc crema de galbenele si bai de sezut cu ceai de galbenele..ca asta e bun si pt. orice eventual brontozaur

30

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput