Somnabulism-pericol?!

Somnabulism-pericol?! | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

Fetita prietenei mele are crize de somnabulism. Ce poate degenera din asta?Cum sa se poarte cu copilul in timpul crizelor?Stie cineva un medic bun in zona Iasi ?

Multumesc anticipat pentru ajutor.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Nimeni nu stie nimic despre asta?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Stiu de un singur caz, un nepot al fostei sotii. Ori nu era un caz grav, ori se obisnuisera ei. Da, cobora noaptea din pat si il gaseau dormind in tot soiul de locuri. Evident, nu stia cum a ajuns acolo. Nu-mi aduc aminte sa fi facut tratament.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelama spune:

Eu am fost un copil somnambul. Chiar si acum la 29 ani inca mai ma plimb noaptea prin casa. Tot ce stiu este ca am mostenit de la tata somnambulismul. Nu am tratat niciodata asa ca nu cunosc daca exista metode de tratare. Dar eu sunt in viata. Mama imi poavestea ca atunci cand plecam in "traseu" aveam ochii larg deschisi, vorbeam coerent si ocoleam tot ce intalneam in cale (chiar daca eram intr-o incapere noua ex: camera de hotel). O singura data s-a speriat tatal meu cand a auzit zgomot in miez de noapte la mine in camera. A intrat si m-a intrebat ce fac iar eu i-am raspuns calm ca ii ceream o foaie de hartie unui coleg. Sotul meu cand ne-am mutat impreuna a dormit o saptamana cu grija. Acum s-a obisnuit.
Din popor am inteles ca nu este bine sa trezesti un somnambul si ca totul este pe fond de stres. Adevarul este ca eu sunt somnambula numai in perioadele in care sunt stresata de ceva.

Mergi la inceput

Fetita prietenei mele a iesit asta noapte din apartament.In momentul in care a fost intrebata unde pleaca, s-a trezit, a inceput sa tremure si i s-a facut brusc rau.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

AM vazut pe discovery.... unul a omorat pe cineva, fiind somnambul. A fost achitat tocmai pt ca s-a demonstrat ca e somnambul.

Mergi la inceput

Am citit pe net ca se poate vindeca cu hipnoza ,dar e periculos.Netrata ,boala,poate degenera in epilepsie.Off,Doamne

Gabriela

Mergi la inceput